100 סיבות למה אנחנו אוהבים את אוסי

100 סיבות למה אנחנו אוהבים את אוסי

כל אחד כותב כמה סיבות שהוא רוצה (נא לא למחזר ולחזור על דברי אחרים, ולהמשיך את המספור מאיפה שהאחרון הפסיק). ובתקווה לשיתוף פעולה עם חן שטטגלן את השרשור
. אני אתחיל: 1. בגלל שזו סדרה שמראה שלא הכל מושלם אצל העשירים. 2. בגלל המונולוגים של סת'. 3. בגלל הדיאלוגים של סת' וסאמר. 4. בגלל סאמר. 5. בגלל כל הבגדים היפים שהם לובשים למסיבות הנוצצות שלהם. 6. בגלל שכמו בבאנר שמופיע כשנכנסים לפורום, זו באמת סדרה שמצליחה לגעת בכולם. תמשיכו אתם... ונא להמשיך את הסיבות מ7...

שיקקה9

New member
15. בגלל אלכס!!

כי היא כזו מדהימה חיצונית ופנימית! 16. בגלל שאלכס וסת' היו ביחד 17. בגלל שאלכס ומריסה היו ביחד - אחד הדברים היותר חכמים שהיוצרים של הסדרה יכלו לחשוב עליהם! גם בנים נהנו מזה וגם בנות! 18. בגלל לוק הכוסןן! 19. בגלל קפטן שיבלות שוער, חנוכירסמס ושאר ההמצאות של סת' החמוד! 20. בגלל שתמיד כיף לראות סדרה עם אנשים יפים ועשירים 21. בגלל ג'ולי, איזו מלכה! נ.ב. מישהו יודע איפה אפשר למצוא תמונות של ריצ'ל מהעונה ה-1? טנקס!

יש לי כמה^^../images/Emo129.gif

22. בגלל ג'וני. 23. בגלל שזה ממכר. 24. בגלל שג'וני מת. ;;
25. בגלל שהם מדברים ומתנהגים כמו בני נוער רגילים, קל יותר להתחבר אל זה. 26. בגלל השטויות שהם עושים. 27. בגלל שכל הבנות 'נופלות לרגליו' של ריאן, מה שגורם לו להרגיש "סקסי" מה שגורם לי לגיחוך.

arieledaho

New member
...

28. כי פשוט יפה להסתכל!! על הבתים האנשים הבגדים.. 29. השיחות שריאן וסת' כל הזמן עושים... 30. ולצ'ק 31. למרות שאמרו כי ריאן מושלם!!
32. לראות מה קורה שמשפחת קופר גם גרה בקראוון חחח האאאאאאא מוקדם מידי לחשוב על זה בבוקר....

West Doll

New member
33. בגלל המכות שריאן מחטיף שם.

34. בגלל שהם נמצאים בקליפורניה[
]. 35. בגלל השיר פתיחה הממכר שלה
. 36. ובכלל, בגלל שתמיד יש אחלה שירים ולפעמים גם להקות מתארחות. 37. בגלל הנשיקת ספיידרמן בין סאמר וסת'
ו...זהו בינתיים

hadi13

New member
39.בגלל הקומיקס של סת....

40.בגלל השטויות של טיילור.. 41.בגלל שמשפחת כהן יהודים

בגלל שזה מעניין, מה שהולך שם.......

האמת אני לא מתה על מריסה ולא סובלת את סת ולא חולה על ריאן, הדמות שאני ממש אוהבת זו סאמר. היא מתוקה, השאר לא ממש מעניינים. מריסה ניראת לי תמיד דיכאונית, הבדיחות של סת לא עושות לי את זה, ריאן גם קצת עצוב (שיחייך מידי פעם), אבל העלילה ע"פ רוב ממש מעניינת. לא אוהבת את המריבות בין סאמר לסת, את העקיצות שלהם, לא אהבתי את זאק וכו, אבל לרוב העלילה מרתקת אותי.

למעלה