מבצע לא לתושבי ב"ש *6482
T TMOLS New member 4/1/09 #4 לאלאלא אני יודעת שהיה את הזה בחנוכה... אבל פשוט לחברים שלי מהקיבוצים של שער הנגב (שזה בעוטף עזה..) יש עוד 1000 סמסים חינם בגלל המלחמה..אז השאלה שלי אם זה רק לישובים שנמצאים ממש על הגדר או גם לאלה שבמרחק קצת פחות קטן?
לאלאלא אני יודעת שהיה את הזה בחנוכה... אבל פשוט לחברים שלי מהקיבוצים של שער הנגב (שזה בעוטף עזה..) יש עוד 1000 סמסים חינם בגלל המלחמה..אז השאלה שלי אם זה רק לישובים שנמצאים ממש על הגדר או גם לאלה שבמרחק קצת פחות קטן?
D d1984 New member 5/1/09 #5 יש מבצע לתושבי הדרום תיתקשרי ותבררי למרות שנישאר עוד יומיים *6482 תיתקשרי שם יגידו לך אם את זכאית. זה לא קשור למבצע חנוכה.
יש מבצע לתושבי הדרום תיתקשרי ותבררי למרות שנישאר עוד יומיים *6482 תיתקשרי שם יגידו לך אם את זכאית. זה לא קשור למבצע חנוכה.
T TMOLS New member 4/1/09 #1 100 סמסים חינם ההטבה הזאת של פלאפון לתושבי הדרום- אני גרה במושב ליד אשקלון ויש לי פלאפון, איך אני יודעת אם באמת גם אני זכאית ל1000 סמסים חינם?
100 סמסים חינם ההטבה הזאת של פלאפון לתושבי הדרום- אני גרה במושב ליד אשקלון ויש לי פלאפון, איך אני יודעת אם באמת גם אני זכאית ל1000 סמסים חינם?
ע ענת oz New member 4/1/09 #2 הטבה של פלאפון שלום רב, במקרה כזה אני מציעה לפנות ישירות לחברת הסלולארי שמציעה את ההטבה לבירור פרטים על ההטבה. בברכה, ענת, אתר עוז
הטבה של פלאפון שלום רב, במקרה כזה אני מציעה לפנות ישירות לחברת הסלולארי שמציעה את ההטבה לבירור פרטים על ההטבה. בברכה, ענת, אתר עוז