שילי ../images/Emo196.gif
1. התחלתי להעריץ אותה לפני קצת יותר משנה. 2. התחלתי להעריץ אותה בעקבות סיפור מסובך: חיפשתי ליריקס של שיר, שהתברר בסוף של Da Buzz ואחותי אמרה לי שמלאני שרה את השיר המדובר, אז חיפשתי את זה בארכיון של השירים שלה, ודרך זה התאהבתי בשירים שלה
3. הדיסק השלישי שלה, BI שכב אצלי שלושה חודשים [
] במערכת 4. אני חולה על השם מלאני
5. מלאני היא אחת הזמרות האהובות עליי. 6. מלאני היא חברת הספייס האהובה עליי. 7. בהתחלה לא ממש התלהבתי מהשירים שלה. 8. בהתחלה חשבתי שלשיר ITTU קוראים I tell to you (לפחות לא I talk to you) 9. המעריצה הראשונה של מלאני שפגשתי היא שרית. 10. המעריצה השנייה של מלאני שפגשתי היא ענת. 11. המעריצה של מלאני שראיתי לאחרונה היא רעותה. 12. מאז שאני מעריץ את מלאני, כל פעם כשאני מכיר בחורה וקוראים לה מלאני, תמיד עולה לי בהתחלה האסוציאציה של מלאני. 13. אחד הכינויים שלי בתפוז (אחד מיני רבים) הוא "מלאנוש 4 אבר" 14. לדעתי למלאני יש את אחד הקולות הכי מרביהים בעולם. 15. מלאני סי 2 היא ידידה טובה שלי. 16. מלאני גרמה לי להתחיל לאהוב את רשת הבגדים "פומה". 17. הדיסק שאני הכי אוהב של מלאני הוא BI. 18. הדיסק הראשון ששמעתי של מלאני הוא BI. 19. למלאני יש לדעתי את אחד החיוכים הכי מדהימים שיש. 20. הכינוי שאני אוהב לתת למלאני הוא "מל". 21. השיר שאני הכי אוהב מהדיסק השלישי הוא NBS. 22. השיר שאני הכי אוהב מכלל הלהיטים של מלאני הוא FDOML. 23. לא אהבתי את הגירסה של FDOML בצרפתית. 24. הקליפ שאני הכי אוהב של מלאני הוא FDOML. 25. הייתי משלם כל סכום כדי להפגש פנים מול פנים מול מלאני. 26. מלאני היא הקולגה השנייה המוערצת עליי (אחרי אנסטסיה). 27. עדי קינן, חברה שלי (אנחנו כבר שנה וחצי ביחד), התחפשה בפורים של כיתה ה' למלאני סי. 28. מלאני לדעתי לא דומה לפרג'י. 29. הסכום של מלאני בגימטריה הוא 91. 30. מלאני סי היא ה'מלאני' המועדפת עליי (יותר ממלאני בי וממלאני פרס). 31. הצירוף הכי מזוויע לדעתי שעשו עם השם של מלאני הוא "ברטימל". 32. המעריץ הכי מושבע לדעתי של מלאני הוא אלי. 33. מלאני היא זמרת שפשוט יודעת לשיר עם רגש. 34. אף פעם לא חלמתי על מלאני
35. אני לא מחבב במיוחד את יינג, העוזרת של מלאני. 36. בשם של מלאני יש ארבע מלים נסתרות (מלא, לא, לאן, אני) 37. אחד מכינויי החיבה שלי כלפי הכפרע הוא מלוש. 38. אני נכנס פעם בכמה ימים באופן קבוע לאתר הרשמי של מלאני. 39. מלאני מזכירה לי קצת את נינט טייב. 40. לא אהבתי את המראה הבלונדיני של מלאני. 41. לא הייתי בהופעות של מלאני בארץ
42. לא הייתי בהופעות של מלאני בחו"ל. 43. השירים של מלאני תמיד מעודדים אותי כשאני עצוב
44. אני תליתי פוסטר של מפגש מעריצי מלאני באזור של מפגש פורום טב"ע (ובכל סיכנתי את חיי) 45. אני אוהב את העטיפה של BI 46. התעצבתי לדעת שFDOML לא נכלל בBI 47. כפרעלמלאני 48. אני לחצתי על כל חברי פורום אנסטסיה להכנס ולהעיר את הקומונה הזמן שהיא היתה קרויה ע"ש מלאני. 49. השיר ששמור במחשב שלי (במחשב השני) הוא FDOML. 50. הגענו כבר לאמצע. 51. אני ממש דלוק על הספתיים של מלאני
52. אני לעומת זאת לא מחבב במיוחד את שן הזהב של מלאני. 53. אני זוכר שני שירים של מלאני בע"פ. 54. שני הדיסקים הראשונים של מלאני שיש לי הם צרובים (יחד עם כל הדיסקים של הספייס). 55. אני מחשיב את עצמי למעריץ אמיתי של מלאני. 56. הכינוי שלי בתפוז מתחיל באות של השם של מלאני
57. אני גרמתי לשאק (שם בדוי) להתחיל להעריץ את מלאני. 58. אני חטפתי קריזה כשגיליתי שדה רסמוס הלחינו שיר עם אותו שם של שיר של מלאני (FDOML) 59. אני חטפתי עוד יותר קריזה כשגיליתי ש
בל"צ השמיעו את הגרסה של הרסמוס במקום את הגרסה של מלאני. 60. הכינוי שאני הכי אוהב בתפוז שקשור למל, הוא "אקטימל" 61. השירים של מלאני מדברים אליי. 62. ה"מלאני סי" האהובה עליי היא "מלאני סי 2". 63. אני כתבתי בסיכומים לבגרות בהסטוריה, בשאלה לגורמים למשבר הכלכלי בארה"ב, את הסיבה: "עודפי מלאני בחקלאות" במקום "עודפי מלאי בחקלאות". (אח"כ גם לא שיניתי את זה, כי נהניתי כל פעם באמצע הלמידה השוחקת להסטוריה לראות באמצע את השם של הכפרע
) 64. אני עמדתי מטר אחד ליד מישהי שעמדה מטר אחד ליד מלאני (ניבוש) 65. אני מצפה בכיליון עיניים ל
הבא של מלאני. 66. מלאני מזכירה לי קצת את שרית חדד בהתנהגות ובאופי שלה. 67. אני מת על התמונות של מלאני. 68. הלוואי שיבואו עוד אנשים לפורום מלאני. 69. הדבר היחיד המשותף בין מלאני ורוני הוא ששתיהן מוערצות ע"י מלאני סי 2. 70. השפה שאני הכי אוהב שמלאני שרה בה היא ענגלית. 71. זו הסיומת (2 הספרות האחרונות) של הקידומת של פורום מלאני (14
71) 72. הצבע שהכי מתקשר לי לאסוציאציה של מלאני הוא אדום. 73. כשעבדתי בחנות
ים שמעתי את Never b the same again (זה היה הרגע הכי פחות נוראי ביומיים המסוייטים האלה). 74. אני מקנא ברמות בטום הזה שיש לו חברה כזו מווווווווווווווושלמת
75. הרגע גיליתי שלמלאני יש שיר שקוראים לו Warrior (כמו השם משפחה של אחד ה"דארקים") 76. לא הצבעתי אפילו פעם אחת למלאני בתיבת ההצבעות של רדיו 101FM (סורי
) 77. כבר עברה שעה, ועוד לא סיימתי למצוא עובדות
78. כתבתי כבר 78 עובדות על מלאני (וואי, איזה מוכשר אני
) 79. לא נראה לי שאני הולך להפסיק להעריץ את מלאני בקרוב. 80. מלאני גרמה לי לשנות את התפיסה שלי בנוגע לסגנונות מוזיקה שונים. 81. אני הפקתי מסרים מסויימים מהשירים של מלאני, והשתמשתי בהם בדברים מסויימים בחיים שלי. 82. השירים של מלאני לדעתי הם שירים בעלי נימה אופטימית. 83. האמת היא שחוץ משלושה שירים, לא אהבתי במיוחד את רוב השירים באלבום השלישי. 84. התאהבתי ב-NBS מהפעם הראשונה ששמעתי אותו (משהו נדיר אצלי, בד"כ אני שונא את השירים שאני אוהב אותם בסופו של דבר, ורק אח"כ אני מתאהב בהם). 85. אני זוכר את הסיטואציה שבה שמעתי לראשונה את NBS (ישבתי במושב האחורי באוטו של אבא שלי) 86. נשארו לי "רק" עוד 14 עובדות. 87. מלאני סי [2] התקינה מסנג'ר. 88. אני מכיר רק שתי מלאני סי'ות 89. מאז שהתחלתי ללמוד פיזיקה (בקורס באונ' ת"א, מלפני שבוע), אני כל הזמן מצפה בכיליון עיניים שנגיע כבר לנושא של MC=E² 90. MC=E² 91. איינשטיין ניבא כבר בתקופתו על גדולתה העתידית של מלאני, כשכתב את הנוסחה שמבטאת את גדולתה של מלאני ביחס לפרמטר E (מלאני סי היא ריבוע שלו) 92. אני מרגיש מיתר מעריצי מלאני כאילו שאנחנו משפחה
93. אני כבר כמעט שנה דבוק בוירוס הבלתי נמנע שנקרא "התמכרות למלאני סי" 94. איזה עוד עובדות פלצניות אני יכול לכתוב לכם עליהן?!? 95. קומונת הספייס גירלס (כן, כן, הקומונה הזו) נקראה בהתחלה "קומונת מלאני סי" 96. פגשתי עד עכשיו 7 מעריצים של מלאני (ענת, שרית, ניבה, אבישי, מושיק, רעות, מיכל, וסורי אם שכחתי עוד מישהו) 97. אני בעוד דקה בערך אמור לסיים עם המשימה המתישה הזו שנקראת "לכתוב עובדות על הערצתי למלאני". 98. אני ממש אוהב את הצורה שמלאני מתלבשת. 99. לדעתי מלאני היא נשמה ויש לה לב שאין לכל זמר או לכל קולגה. 100. זהו