100 קומות בת"א ?

Unanything

New member
100 קומות בת"א ?

קראתי מאמר משנת 2003 שהתפרסם בYnet כמדומני, שם צויין כי בת"א יוקם מגדל של כ100 קומות רציתי לדעת אם יש אמת בדבר, ואם יש מין התקדמות בנושא ורציתי לדעת גם מה עולה בגורלו של מגדל אגד , עליו השלום וגם מידע על מגדל אמפא , אם אפשר

Unanything

New member
מעניין

אבל נראה שיעברו כמה וכמה שנות נצח עד שיגמרו לבנות את זה... :( עניינים שכאלו זוחלים לאט בישראל..

danezeq

Member
מכיוון שנראה לי שאתה מחפש תשובה רצי

נית, הייתי מציע לך לא להקשיב לליצן החביב הזה
, למרות שהוא אדם נחמד ותמים הוא פזיז וקשקשן לא נורמאלי הוא מחרטט הצהרות במהירות האור. אתה לא יודע מה הוא עושה לי במסנג'ר. המגדל ששמעת עליו הוא חלק מתכנית-תפיסתית בלבד לגבי חזות משולש צפון הקריה בעתיד (ולא "מתחם 2000" כמו בקישור) שסוכמה בין משרד הבטחון הצבא ועת"א ופורסמה לציבור ב2003 בערך. משמע: אין תכנית ממשית למגדל כזה. אלא רק סיכום ש"כך יהיה" (חלק מהתכנית האסטרטגית) הפינה המדוברת היא הנקודה הצפונית של הקרייה (איפה שדרך בגין ושאול המלך נפגשים) לפי התכנית המגדל בן 100 הקומות בערך יבנה לצד מגדלי משרדים נוספים וחזית מסחרית לשאול המלך. זה ייקח עוד הרבה שנים, לא בהכרח 50, אבל כמה זמן שייקח לפנות את הצריפים והמבנים צמודי הקרקע בצפון הקרייה פנימה למבנים גבוהים יותר שחלקם נבנים בימים אלה וחלקם מתוכננים להבנות. (אחד מהם הוא המגדל השני של חיל האוויר שנמצא בבנייה כבר 4 שנים ורק לאחרונה עברו לבנות מעל הקרקע..... (בתמונה מכגל חיל האוויר השני צומח)

lavi33

New member
בריאיון עם הזוכים

נאמר שייבנו מגדלים בגובה 70 קומות..לא זכור לי 100 קומות. בקישור כתוב 8 מגדלים מעל 100 קומות..

Unanything

New member
אז איך אדע מה נכון?

האם מה שאתה אומר? האם מה שכתוב בלינק? הו, היקום מלא בחידות בכל מקרה אני דורש 100 קומות! סתם בשביל הכיף

Unanything

New member
אז מדובר בשני פרוייקטים שונים?

שני פרוייקטים ובכל אחד מהם מעורב מגדל של 100 קומות?

danezeq

Member
כן אלה שני דברים שונים לגמרי

לא זכור לי שאחד מהמגדלים שמתוכננים להבנות במתחם 2000 יהיה בן 100 קומות אבל יכול להיות שאיזה אדריכל כבר הספיק להצהיר שהמגדל הכי גבוה יהיה בן 100 קומות. זה עושה כותרת בעיתון..

למעלה