100 שנה

blckswan

New member
100 שנה

זה לא משנה אם כולנו מתים אמביציה בצדו האחורי של רכב שחור בבנין גבוה כל כך הרבה לעשות זמן ללכת הביתה סיפור ברדיו משהו קטן נפלט מפיך ואנו צוחקים תפילה למשהו יותר טוב תפילה למשהו יותר טוב תאהב אותי! פגוש את אמי... אבל הפחד משתלט מחלחל במעלה המדרגות מחכה למכת מוות מלטף את שערך כשפטריותים נורים נלחם על החופש בטלוויזיה חולק את העולם עם חזירים שחוטים האם יש לנו הכל? היא נלחמת כדי להמלט... הכאב והתחושה המתגנבת ילדה קטנה שחורת שער מחכה לשבת מותו של אביה דוחף אותה דוחף את פניה אל תוך המראה כאב בתוכי ומסובב אותי כמו פעם כמו פעם מלטף איש זקן ומצייר פנים חסרי חיים רק פיסת בשר חדשה בחדר נקי החיילים מצטופפים תחת ירח צהוב הצל והשחרור תחת דגל שחור מאה שנים של דם ארגמן רצועה מתהדקת סביב צווארי פותח את הפה והראש נפתח בהתפרצות צליל של נמר חובט במים חובט במים שוב ושוב אנו מתים אחד אחרי השני שוב ושוב אנו מתים אחד אחרי השני, אחד אחרי השני תחושה של מאה שנה מאה שנה... קצת אופטימיות בערב יום שישי.

איזה יופי!

תרגום נהדר! קבל קבל קבל... הופס! אתה במאמרים!

../images/Emo9.gif אויש נו...

בחרת שיר אדיר.... ממש, ה"פצצות" האלה שבאות לבטן מיד עם תחילת האלבום... אני זוכרת את הפעם הראשונה ששמעתי את השיר הזה.. את האלבום הזה! וואו. חיי השתנו ללא הכר.... (נסחפתי טיפה?...)

blckswan

New member
ממש לא!

ממש לא נסחפת! זה שיר ענק שבהחלט מעורר אמוציות... דרך אגב, שמת לב שבאלבום (לא תשמעי את זה בLIVE), בשורה של PLEASE LOVE ME הוא אומר משהו כמו "סלח לי" ולא "לאב מי" , בטח הוא היה מסטול, אבל בכל זאת זה מעניין.

למעלה