1000 דולר במזומן?

pinkytom

New member
1000 דולר במזומן?

הי! קיבלתי 1000 דולר במזומן לנסיעה. אמרו לי שאני משוגע אם אני נוסע עם זה ועדיף להפוך לטרוולרס את הרוב (מלבד משהו כמו 200-300 $). מצד שני - אם אני הופך את הכסף לצ´קים אני מפסיד בגלל ההמרה הכפולה. מה לעשות - האם יש באמת בעיה עם סכום כזה בחגורת כסף, מתוך הנחה שפשוט אני אשתמש בו קודם? איך כדאי לחלק את סכום הכסף (מבחינת צורת ההעברה)? עצות יתקבלו בברכה!

לא אין בעייה גם אין בעייה

עם סכום של 3500 דולר בחגורת הכסף סכום כזה החזיקה השותפה שלי לטיול. דבר זה כרוך בסיכון גדול מידי לדעתי. וכהל תלוי במשך הטיול שלך אם זה חודש אז לא כל כך נורא אם זה יותר כדאי להפוך את זה לטראוולים או שפשוט הכי טוב כמו שאמרת תשתמש בו קודם כל ואז בשאר. אל תשכח דבר אחד שטראוול זה דבר מבוטח ואין מצב שהלך הכסף לעומת דולר מזומן,כמו כן טראוול שווה יותר מדולר מזומן .

pinkytom

New member
כן... אבל...

ראשית - תודה על התגובה. את הפרטים היבשים אני יודע. העבודה היא שיש לי כסף שקיבלתי במזומן (1000$) ולהחליף אותו לטרוולרס יהיה סתם בזבוז (המרה כפולה ומכופלת). את שאר הכסף אני לוקח בצ´קים. אם ככה - זה המון כסף או בסדר? אגב - כמה מחליפים כל פעם? עם כמה זה נורמלי להסתובב?

מה הכוונה צ´קים???

נורמלי זה תלוי לכמה זמן אמרתי לך לחודש אלף דולר זה יחסית נורמלי יותר מזה זה סכום גדול מידי לפחות לדעתי. אין דבר כזה כמה מחליפים אחד יחליף 100 דולר אחד אחר יחליף 700 דולר ואתה תחליף 1000 דולר כמה שבא לך באותו הרגע אין חוק לדבר כזה.

למעלה