1000 ימים בלי גלעד

oriach

New member
1000 ימים בלי גלעד

[משהו שהועבר אלי במייל] "לא נוקט עמדה. לא תופס צד. זה מורכב לי מדי. אשמח לשמוע שגלעד שליט בבית, במצפה הילה. לא צריך לראות. שיחזור לשקט. לשלווה ולפרטיות. שיחזור, שיוחזר, שיחזירו. שיחזור השקט. . בשבת ימלאו 1000 ימים לשביו. אלף ימים בבדידות חשוכה. אי שם, לא כ"כ רחוק מכאן, אבל אלף שנות אור מהבית. . במוצאי השבת הקרובה, בשמונה בערב. אחרי ההבדלה, בין אור לחושך, בין ישראל לעמים... בשעה שהשמים נפתחים לשבוע חדש של יצירה, אני אכבה את האור בבית. לדקה. דקה אחת של הזדהות. בחושך. עד שיראה את האור. . מוצאי שבת | | 21.3.09 | 20:00 מכבים את האור לדקה אחת של הזדהות עם סמל גלעד שליט. עד שיראה את האור. . תצטרפו אלי? . אייל" .
 
במוצ"ש - כיבוי אורות סמלי בכל הארץ !

הצעה מצויינת של אייל, כאן: במוצ"ש, בשעה האחרונה לפני שמשפחת שליט נאנחת ונאלצת (!) לחזור ה ביתה בלי גלעד - כיבוי אורות כללי בכל מדינת-ישראל ! כולל פניה לרשויות העירוניות כדי שגם אורות-פניסי-הרחובות יכובו באתה דקה, ביחד עם כיבוי האורות הפרטיים. כי מה שהקרבתו של גלעד שליט על 'מזבח-האומה' היא לא ענין "פרטי" של גלעד ושל משפחתו. זאת טעות לאומית שאת נזקיה הלאומיים עוד נפגוש בעתיד.
 

יונה1

New member
זהו, חוזרים לשיגרת המיסטיקה והאמונות הטפלות?

חשמל לא יחזיר את גלעד, אלא לחץ מתמיד ובלתי פוסק על ראש הממשלה. אתה מוזמן להסביר זאת לאותו אייל, ובהזדמנות לספר לו שבאוהל המחאה בירושלים זקוקים למתנדבים נוספים.
 

dani633

New member
הלוואי שגלעד שליט חי ויחזור אלינו

אמן אמן שיחזור כבר גלעד שליט
 
איזה עצוב

לדעת שהמדינה שלנו לא החזירה עד היום את גלעד הביתה איזה טעות ובעיה זו שחייל נופל בשבי והמדינה מפקירה אותו לפני הרבה כתבתי שיר על גלעד ואופטימי אז:ילד/ליז ילד שבוי באפלה, מחכה שיבוא עוד מעט, היום שיצילו אותו מהחשכה, ושוב יוכל להיות שמח. ובבוקר אמא תבוא ותעיר, אותו בנשיקה של בוקר טוב. ואבא יקח אותו לעבודה. ילד אל תדאג, בקרוב תשוב,ותהיה שוב איתנו כאן. תחייך,תשמח ותחיה את חייך. אבא ואמא אל תדאגו, הילד השבוי באפלה, נמצא חי ונושם ומחכה, שבקרוב ישוב אליכם ואלינו. בוקר אחד, תפתח הדלת, הילד יכנס עם חיוך גדול על הפנים. וכל האפלה והחשכה יעלמו, ויבואו שמחה ואושר גדולים. בינתיים יש מי ששומר עליו בשבילכם ובשבילנו, אז אנא,אלוקים יקר שלי שמור על הילד עד שישוב
 
1000 ימי השבי של גלעד - סיקור ב-Ynet

1,000 ימים בשבי החמאס - סיקור נרחב ב-ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3689913,00.html • נועם שליט: זה לא נגמר, גלעד יקר • אבו-מרזוק: להשלים את עסקת שליט במהירות • מצרים: ישראל סברה שחמאס לחוץ - והתקשחה • סיכום: אלף ימים של תקווה ואכזבה אלף ימים בשבי: ספרה רביעית במאהל המחאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3689687,00.html
 
למעלה