1000 ימים > שיר חדש לט"ה

KillerPilze

New member
1000 ימים > שיר חדש לט"ה

יש בי-סייד לאן דיינר זייטה (יוצא ב16 לנובמבר) ויצלמנו לו גם קליפ :) ופרסמו בבראבו תמילים של השיר אז הנה לכם 1000 Meere Die Straßen leer ich dreh mich um Die Nacht hat mich verloren Ein kalter Wind Die Welt erstarrt Die Sonne ist erfroren Dein Bild ist sicher Ich trag's in mir Über 1.000 Meere Zurück zu dir Zurück zu uns Wir dürfen unseren Glauben nicht verlieren - Vertrau mir. . . Wir müssen nur noch 1.000 Meere weit Durch 1.000 dunkle Jahre ohne Zeit 1.000 Sterne ziehen vorbei Wir müssen nur noch 1.000 Meere weit Noch 1.000-mal durch die Unendlichkeit Dann sind wir endlich frei נכון שרציתם גם תרגום? הנה הרחובות ריקים אני הולך במעגלים הלילה איבדאותי רוח קרירה העולם רדום השמש קפאה למוות תמונתך ברורה אני שומר אותי בתוכי מעל אלף ימים \ אגמים בחזרהאלייך בחזרה אלינו אסור לנו לאבד את האמונות שלנו בטח בי פיזמון--> יש בינינו רק מרחק של אלף ימים ואלף שנים חשוכות ללא זמן אלף כוכבים עוברים בדרכם יש בינינו רק מרחק של אלף ימים עוד אלף פעמים דרך הנצח ואז אנחנו סופסוף חופשיים זהו לבינתיים P: ולא לא הדליפו עדיין אפילו חלק קטן מהשיר אז תישארו במתח עוד קצת זמן XD

KillerPilze

New member
Uffda!

זה "אני שומר אותה בתוכי" ,,^^" יש גם כתבה לגבי זה ואני אתרגם אם יתחשק לי חחחח או אם תתחננו

PerfectSP

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif איזה כיף!!!!!!!!!! ../images/Emo190.gif

DDDDDDDDDD: מחכה בקוצר רוח

KillerPilze

New member
אין בעד מה (:)

בקרוב המאמר "למה אסור לכם להאמין לתדמיות של ביל וטום" אתם הולכים להשתכנע D: רק שאין לי רעיון איפה לפרסם את זה

../images/Emo207.gifמשהו על תום וטום שממש הפריע לי!

ראיתי שיש כאן כמה שלא כותבות תום כי זה אומר סוף, וזה משמעות שלילית והכל... אז זה לא נכון! תום זה אומר תמימות! אף אחד לא יקרא לילד שלו "סוף", זה כמו לקרוא לתינוק "מוות בעריסה". הם מתכוונים לילד קטן ותמים. לא הכי מתאים לו, אבל שיהיה... והכי מצחיק שזה גם אומר שלמות
אין לי כוח להסביר למה אבל כל מי שלמד שירת ימי הביניים יודע. "התקבצו כי הזמן תמים" - תמים זה שלם, שהגיע הזמן הכי טוב. אז אם הולכים על הקטע עם המשמעויות, מי שלא רוצה "סוף" דווקא כן צריכה להגיד תום
אבל אל תגידו תום. תום זה לישראלים, לו קוראים טום! מצטערת על החפירה

KillerPilze

New member
צריך לכתוב "טום" בגלל ש

T בהעתקה נכונה לעברית זה ט' וTH (לא קשור לראשי תיבות!!!!!!!!!) זה ת' למשל גתה - goethe בגרמנית נכתוב עם ת' P:

אגנסקעXD

New member
את צוחקת על זה!

ניכנסתי פעם לשין אחד וילדה אחת רשמה אני אוהבת את הילד אם הרסטות מתוקיאו הותת ואני לא מגזימה... וואי כמה צחקתי.. טוב יאללה זזתי המקרר התחיל להתגעגע..!

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif שתי חופרת אתן ../images/Emo6.gifחחח אני פשוט רושמת טום

כי ככה קוראים לו

אגנסקעXD

New member
נגיד שהבנתי..../images/Emo122.gif

סתם הבנתי..! לפני שאח שלי נולד רצינו לקרוא לו תום אבל כשהופחים את המילה יוצא מות = מוות רק הוספתי...

למעלה