1000 שקל הלכו לפח, איזה ***

בוצאצו

New member
1000 שקל הלכו לפח, איזה ***

אני מידה יחסית קטנה, 28 ולא תמיד יש משהו שמתאים לי ומוצא חן בעיניי , וגם אין לי כוח להסתובב ולמדוד אז פעם הזמנתי מהאינטרנט ג'ינס של חברה מוכרת, לקחתי את המידה שלי הקבועה וקלעתי ב-ו-ל. עד היום זה הג'ינס האהוב עליי ביותר, צבע יפה ויושב יפה .. הצלחתי בגדול מאז הזמנתי עוד כמה ג'ינסים ולא קלעתי ממש, חלק גודלים במידה/חצי מידה אבל שכנעתי את עצמי שזה בסדר והלכתי איתם כמה פעמים. יום אחד התעצבנתי על איך שהם יושבים עליי והלכתי לקניון ואמרתי שהפעם אני יוצא עם מכנס, ויהי מה חיפשתי חיפשתי וואלה מצאתי בסוף משהו שאני אוהב ויושב ב-ו-ל לטעמי עכשיו אני מרגיש חרא על הכסף שירד לטמיון.

בוצאצו

New member
אה ושאלה

מה הייתם עושים במקומי עכשיו, שיש לכם איזה 4 ג'ינסים שיושבים בערך טוב ולא מושלם כמו שאתם אוהבים, האם הייתם משביתים אותם לצמיתות והולכים לקנות מלאי חדש ? אני מרגיש רע על הכסף

לכל ג'ינס הייחוד שלו גם שהוא לא יושב מושלם על

גוף. לפעמים בא לצאת כאשר הג'ינס קצת רחב ולפעמים רוצים לצאת עם סקיני. לכן לכל ג'נס המטרה שלו. למשל יש לי ג'נס שגדול עליי בכמה מידות והוא נראה ממש רחב ( מידה 38 של GANT כאשר הג'ינס שאני קונה היום בדיזל הוא מידה 30 ) אבל אני יוצא איתו לפעמים כי הוא נראה יפה! ויש לו את היחוד שלו. כמובן צריך להתאים לא חולצה לא צמודה מדיי כדי שיהיה פורפורציה סבירה בניהם.

ניגשים לתופרת

ומשלמים לה עוד 25 ש"ח על תיקון והצרה של כל אחד מהג'ינסים האלה
היא יכולה לתקן לך ושהם יישבו ממש טוב, וגם לא התבזבזו לך אלף שקל.

25 בלבד? זה המחיר למכפלת פשוטה - רק לקצר

את האורך אצלנו כאן - אצל החייט הסמוך לקניון. המחיר יכול לנסוק למחיר של רבע ואף חצי ממהחיר הג'ינס החדש בחנות אם רוצים לתקן דברים נוספים חוץ ממכפלת פשוטה.

מה זה כאן?

התופרת הסמוכה למקום מגוריי עושה את התיקון שדיברתי עליו ב-30 ש"ח. מכפלת עולה 15. ובכל מקרה, כמו שאני מבינה את זה, גם אם בסוף צריך להוסיף עוד 300 ש"ח על תיקון ארבעת הג'ינסים זה עדיין עדיף על פני זריקתם וקניית חדשים.

למעלה