100100 כנס.

NARGILA MEN

New member
100100 כנס.

דיי לגנוב את כל השירים מפורום דאנס קלאב והאוס יא מניאק אנשים שמה משקעים ואתה כולה בא לפה ועושה העתק' הדבק

100100

New member
גונב? מישהו אמר שאני הבאתי אותם

שירים טובים שאני שומע מאתרים אחרים אני ממליץ עליהם פה.. כאילו שאתה מכין אותם... י'טיפש.. כל אחד רואה אותם איפשהו.. אז שב בשקט

NARGILA MEN

New member
יהומו

יאוכל בתחת לא הבנתה למה אני מתכוון אנשים משקיעים בפורום אחר בשביל להעלות את השירים ואתה עושה העתק הדבק כולה תעלה שירים אתה יא מזדיין

100100

New member
ות'כמות שירים שאני הבאתי לפה

אתה עוד שנים לא תשיג, אז זדיין

NARGILA MEN

New member
....

את כולה עושה העתק הדבק מפורומים אחרים.. מי אתה חושב שאתה. אתה ביצים שלי

100100

New member
מהפורם שאמרת נכנסתי אלי רק השבוע

והיום שם הרבה דברים טובים אז העברתי אותםל אנשים פה.. יאללה שתוק מי אתה בכלל.. שב בשקט.. צ'או גאי

NARGILA MEN

New member
כנס שניה סיסי

אני בפורום ההוא לפני שנולדת ואני משקיע שמה הרבה יותר ממך. כולה אמרתי שתפסיק לעשות העתק הדבק כאילו אתה עשית תעובדה יא מתחנגל זהו לא באתי לריב איתך.

Haskee

New member
בטוח

שלא באת לריב?.... השירים האלה רצים בכל הרשת, הוא אמור לכתוב קרדיט על כל רשימה שהוא נותן כאן?!.... חוץ מזה שלא כל אחד שנכנס לפורום הזה נכנס גם לפורום דאנס קלאב והאוס, אז למה שלא יהנה מהשירים האלה?

100100

New member
הסקי ...גבר..

בסך הכל ראיתי רשימה טובה שם אז העברתי אותה לפורום הזה גם.. לא אמרתי שאני בהאתי אותה או משהו כזה... סתם טיפש עזוב אותו..וגם זאת היתה הפעם היחידה שעשיתי את זה ,רק רשימה אחת משם העברתי לה.. סתם אהבל הוא.. קבל המלצה טובה Dj Vic & Chicola Feat Mickiyagi - Could It Be Magic (KTA Flight Mix)

144144144

New member
אז תחזור לשם , אתה לא מעניין פה

אף אחד..ותמשיך להמליץ שם עד מחר מי שאדום פה זה הוא לא אתה יאללה ביי

מאיה 654

New member
100100 מאמי תמשיך ככה !!../images/Emo23.gif

אתה מספר 1 פה! אוהבת אותך אל תקשיב למפגר הזה, ותמליץ חופשי

למעלה