: )

sapir161

New member
: )

שלום אני חדשה פה רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה חח .. מי פה יוצא לקורס מדצים בחופש ב 28.7 בשלומי ? וסליחה שפתחתי שרשור חדש . אני אוכל לקבל פה רעיונות לפעולות ? בכל מיני נושאים ..

שמו"צ, אה?

חכי שתסיימי עם הקורס ואז תתחילי עם פעולות. יהיה לך המון זמן, וגם הקומונרים ישבו איתך לפני פעולות לבנות אותן. בהצלחה

sapir161

New member
מה זה שמוצ ? חחח

בעיקרון זה נכון אחרי הקורס מתחילים את הפעולות הראשונות האמיתיות איך שאומרים .. כי לפני הקורס אנחנו מעבירים פעולות בקבוצה שלנו ובקורס אמרו לנו שנצטרך גם להעביר פעולה אז אני צריכה רעיונות ... נתנו לי רעיון לפעולה בנושא האיידס אבל שמעתי שמישהו מאצלי כבר עושה אותה. יש פה מישהו שיוצא לקורס ?

השומר הצעיר..

גם אצלנו(ב"שומר הצעיר.."
) יוצאים לסמינר מד"צים בסביבות סוף יולי-תחילת אוגוסט.

ספיר יקרה

ברוכה הבאה לפורום
אם את צריכה עזרה ברעיונות לאימון מדריך אז יש לי מספר רעיונות עבורך. אני יוצאת מחר לסמינר מד"צים בבית שאן עם מחוז מרכז. אבל אשמח לדעת איך עבר עליך הסמינר ואימוני המדריך ואם תביאי לכאן עוד חברים מהקבוצה שלך כדי שנהפוך להיות משחה חמה ואוהבת שעוזרת לכם בשנת ההדרכה. בהצלחה

sapir161

New member
תודה ררבה : )

בהצלחה בסמינר : ) את לא יוצאת גם לסמינר של הצפון בשלומי ? אני אספר איך עבר .. = ) ושוב תודה .

אין על מה../images/Emo13.gif

לסמינר של מחוז צפון אני לא יוצאת. אני יוצאת לסמינר של מחוז מרכז. שיהיה בהצלחה ואשמח לראותך כאן

למעלה