101 סיבות להעריץ את התאומות!

Alexis14

New member
101 סיבות להעריץ את התאומות!../images/Emo113.gif

המשחק הזה לקוח מפורום אבריל לאבין, אבל גמזה פורום מעריצים- אז הוא יסתדר גם פה
אז ככה- כל אחד משרשר כמה שיותר סיבות להעריץ/לאהוב/להעריך/וואטאבר את התאומות. בלי לחזור על דברים שכבר אמרו! עכשיו, מוטי- זה יהיה נחמד אם בסוף יהיה מאמר עם כל הסיבות יחד, מסודרות/קישור בטאג-ליין, או שתיהם, זה בסדר מצדי...
אז בשביל הסדר- כל הודעה שמכילה סיבה, תכתבו בכותרת שלה את מספר הסיבה, והודעות בלי סיבה, יהיה פשוט- בלי מספר! בהצלחה!

Alexis14

New member
סיבה מספר 1.../images/Emo113.gif

כי הן מצליחות להעלות חיוך על הפנים, גם כשעצובים.

motib4

New member
סיבה מס´ 4../images/Emo29.gif

כי מגיל 9 חודשים עד גיל 16 המצלמה לא עוזבת אותן.

rahelm

New member
סיבה 5...../images/Emo137.gif

כי הן תאומות!!! ושתיים זה שונה מאחד!!!

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo3.gif סיבה 7

כי תמיד בסרטים שלהן משתתפים בנים ממש ממש ממש חמודיםםם.... *שיעול* ג´יימסי *שיעול*

סיבה מספר 9

כי הם משחקות ממש ממש טוב.... ודרך אגב... אני AnGeL²°°³ פשוט לא כתבתי כי לא היה לי על מה להגיב...

Alexis14

New member
סיבה 11.../images/Emo113.gif

כי הן פשוט מלאכיות קטנות.. אני? מקפיצה? לאאאאאאאאאאאא....

הן בכלל לא בלונדיות...

אולי שהן היו קטנות היה להם קצת בלונד אבל זה היה בלונד שטני כזה ועכשיו הן מחמצנות יש להן שיער חום ורואים את זה...

Alexis14

New member
14 ו15.../images/Emo113.gif

14. כי הן גם מפיקות את הסדרות והסרטים שלהן, והם בכלל משפיעות על התוצר המוגמר. 15. כי הן שחקניות, דוגמניות, מעצבות, מפיקות ומשריאות (מלשון השראה...
זתומרת לספרים... הן עוזרות לכותבים לחשוב על רעיונות) ולא רק עושות מה שאומרים להן, אלא גם מחליטות החלטות בעצמן. עכשיו- אם כל אחד ייתן משהו כמו 5 סיבות, באמת נגיע ל101, אולי! אז תנסו לפרק את הסיבות, כמו ש14 ו15 יכלו להיות בעצם רק 14. טוף?

Alexis14

New member
אה, כן...../images/Emo113.gif

מוטי- אם תעשה מזה מאמר, יהיה נחמד אם תעשה משו כזה: 1. הן יפות (Alexis14) 2. הן חכמות (שי´וש החמודה) 3. הן מתוקות (Motib4) סתם לדוגמה, זתומרת, תכתוב בסוגריים את השמשתמש.

777darling

New member
סיבות 16, 17, 18

16- כי הן מקור להשראה בכל תחומי האומנות. 17- כי הן גורמות להשיח את כל הצרות שלנו בימים קשים אלה. 18- כי הן מציאותיות וקל להזדהות איתן.

למעלה