: |

ירדנעע1

New member
: |

בנוסף לביטחון עצמי נמוך,שעל זה כתבתי למטה,אני מרגישה ממש לבד יש לי שתי חברות ממש טובות,אפילו הכי טובות,שאני איתן רוב הזמן יש לי עוד חברות,אבל לא כיף לי איתן כמו עם השתיים האחרות הקטע הוא שאני כל הזמן או עם השתיים האחרות ,שזה כבר נמאס,או לבד-עוד יותר נמאס אני מרגישה כ"כ לבד,וזה לא שאני דחויה או משהו,יש לי חברות אבודה בתוך עצמי,מה לעשות?):

תגובה לירדננע1

ירדננע1, קראתי את דברייך הכנים ושמחתי לראות שיש לך 2 חברות טובות שאיתן את נמצאת רוב הזמן ואף חברות נוספות שאת מבלה איתן פחות . טוב לדעת שאת אינך מרגישה דחויה בחברה בה את נמצאת. כתבת שאת מרגישה לבד וזה נמאס עליך , איך היית רוצה לראות מבחינה חברתית את עצמך? מה היית רוצה לעשות עם חברותייך בנוסף לדברים שאת עושה עכשיו? האם יש דברים שאת עושה לבד וטוב לך איתם?. כתבת שאת מרגישה אבודה בתוך עצמך ? למה את מתכוונת ? מה יכול לשפר את תחושתך? מחכה לתשובותייך - איילת איילת שילה מאמנת אישית להשתלבות והסתגלות בחברה [email protected]

W e n d u s h

New member
גם אני מכירה

את תחושת המיאוס מהחברים הקרובים. מה שאת יכולה לעשות זה להיפגש פשוט עם עוד בנות חוץ מהשתייים האלו. נניח שאתן הולכות לסרט, במקום ללכת רק שלושתכן, תזמינו עוד שתיים-שלוש בנות. ככה עדיין תהיי בחברתן, אבל אתן תהיו פחות "אחת על שנייה". ועוד דבר חשוב מאוד, הנוער היום איבד יכולת חשובה מאין כמותה. וזו היכולת להימצא לבד, בלי להרגיש שיעמום ובדידות. זה לא פסול שנמאס לך לפעמים להיות עם חברים. זה אומר שאת צריכה קצת זמן להיות לבד, רק את עם עצמך. לקרוא ספר, לכתוב, לנגן, או כל תחביב אחר שאת אוהבת. זה יעזור לך לפתח קווי אישיות ואופי עצמאיים. ואלה יועילו לך לכל מקום אשר תפני.

למעלה