......

רעוּת

New member
......

כבר הרבה ימים שלא חשבתי עליך בשעה הזאת. ואני מנסה לחשוב מה זה אומר, ואם בכלל, ואולי בעצם, עזוב, זה לא אומר כלום. כי זה בא והולך ותמיד חוזר לזה בסוף, ותראה, הצלחתי להמשיך הלאה אחרי היומולדת שלך, זה היה לפני שבועיים וחצי ועכשיו כבר כמעט שכחתי שבכלל היה. והיה טוב, לעזאזל. למרות שכ"כ קרוב ליומולדת שלך. אבל רק אחרי שזה נגמר אפשר להמשיך. אני חושבת שלפני התאריכים האלה אני אף פעם לא אתפקד כמו שזה צריך. (אבל מותר לי גם לחיות) וזאת רק נפילת מתח כזאת, מישהו פתאום ניתק לי את החשמל. אני יכולה לספור כמה ימים עברו בלעדיך, זה ייצא בסביבות ה-3,200, וכמה ימים שעברו מאז שבהם לא חשבתי עליך, את זה קל יותר לחשב (בערך אפס), ואולי בימים האחרונים פשוט יש יותר מדי רעש רקע, ואני לא יכולה באמת לחשוב עליך, ומאז שהייתי אצלך אז, אני לא יכולה באמת לחשוב עליך.....ואולי זה דווקא טוב, ואולי זה בכלל לא אומר כלום. (אני רוצה כבר להיות במקום אחר, שזה לא יכאב כ"כ כל פעם שאני כן חושבת עליך ככה, אבל אני לא יודעת אם אני בכלל יכולה). "Years go by and Im here still waiting Withering where some snowman was" כבר 3 בלילה, זה אפילו אחרי השעה שלך, לפעמים אני ממש מזוכיסטית וחושבת על הלילה ההוא...וכל מיני שעות, ואיפה היית עכשיו לפני...ואיפה אני הייתי.....אתה יודע שאני לא זוכרת את האזכרה הראשונה שלך? אני לא מצליחה להיזכר. וזה דווקא אמור להיות משמעותי, לא? את השנייה אני כן זוכרת קצת. את השלישית גם לא זוכרת כלכך. אני זוכרת שהייתי עוברת ליד החדר שלך בחודשים הראשונים, בדר"כ הדלת היתה סגורה והייתי ממשיכה הלאה, אבל לפעמים אמא היתה משאירה אותה פתוחה כדי שזה יתאוורר, והייתי מציצה פנימה. וכמה חודשים אח"כ זה כבר לא היה החדר שלך יותר, ועדיין הייתי מציצה פנימה לפעמים ואני לא זוכרת מתי הפסקתי להתאכזב מזה שאתה לא נמצא שם יותר. מתי הפסקתי באמת לצפות שכן תהיה שם. גם את יום הזכרון הראשון אני לא זוכרת. וגם לא את היום שנהרגת. אולי עדיף ככה. (ואותך אני כבר בכלל בקושי זוכרת. מה זה אומר עלי..?) "You say I wanted you to be proud of me I always wanted that myself" אני כן יכולה להיות שמחה, תראה, אני כן יכולה. זה פשוט ש...כשאני לא חושבת עליך אני יכולה. אתה יכול להיות שם ברקע, זה לא בהכרח יהרוס, אבל אני לא יכולה באמת לחשוב עליך ולהיות שמחה, כי זה כן יהרוס. ואני כן יכולה להיפרד, בתנאי שאני יודעת שהם יחזרו, אבל חודשיים זה הרבה זמן, לעזאזל. ואיפה הפרופורציות שלי, הן יחזרו עוד חודשיים, אז למה זה כ"כ קשה פתאום, אתה מת כבר כמעט 9 שנים, אבל למה אני תמיד חייבת להשוות הכל אליך..? אולי יש גם דברים שלא קשורים. (רק אולי) אזכרה ראשונה. זה אמור להיות משמעותי, לא? כשנגמרת השנה הראשונה. אבל אולי זה לא אומר כלום. כי זה לא באמת משתנה. זה לא ש-יאללה, עברה שנה, עכשיו הוא יחזור, יש למה לצפות (כבר אין יותר), וכמה שלא יתעסקו בזה, בכל ההנצחה הזאת ובמה להגיד ומה לעשות שם, זה לא באמת משנה משהו, כי כבר אין למה לצפות, זה יעבור ותישאר רק הריקנות הזאת, לסמן
על עוד תאריך, ואני לא יודעת, זה לא קשור אליך הפעם (אולי), וזה עדיין יכול לשבור אותי ככה.......לפעמים עוברת לי בראש מחשבה שזה בעצם יותר גרוע.....ואז אני חושבת שאני בנאדם כ"כ נוראי, איך זה יכול להיות יותר כואב ממך, אבל עובדה שרק בגללו בכיתי, ובגללך כבר לא, ואולי אני אבכה שם ביום רביעי, ואולי לא- אני בכלל לא רוצה לבכות שם- דווקא שם לא, אבל היום רציתי דווקא, ולא יכולתי. ואצלך כבר לא תמיד יש לי דמעות, וגם אם יש אני בדר"כ מחזיקה בפנים, ומה זה אומר, אולי זה באמת יותר גרוע איכשהו, אני רוצה לעזור ולא יכולה ורואה את כל הכאב הזה ואי אפשר לגעת אי אפשר לשנות משהו, אולי בגלל זה זה יותר גרוע..? (טוב, די כבר) When you gonna make up your mind" When you gonna love you as much as I do When you gonna make up your mind Cause things are gonna change so fast All the white horses have gone ahead I tell you that Ill always want you near You say that things change my dear "Never change (ווינטר- טורי איימוס) (ואפילו לא חשבתי עליך אתמול כשהיא שרה אותו. כי הוא כן יכול קצת להזכיר. למה אני מרגישה שזה הופך אותי לבנאדם כ"כ נוראי? ב-LE כן חשבתי עליך קצת. אבל בלי להרגיש באמת).

את לא אדם נוראי

אני חושבת שזה מצב מובן ועדין וזאת הדרך שלך להתמודד. אחרי הכל.. את בחיים והחיים ממשיכים, זה תמיד יהיה שם, אבל זה לא חייב להשתלט על הכל. אני מניחה שעם הזמן מקבלים פרספקטיבה אחרת...

noosh

New member
.............

זה כלכך קשה כשרוצים להאחז במשהו, גם כשהוא עושה רע. אבל מפחדים להרפות כי מפחדים שהוא יילך לאיבוד בתהומות של זכרון או של תאים אפורים, ומי יודע מה יישאר ממנו ומה ייעלם לעד, והמחשבה כלכך מפחידה אז אי אפשר להרפות. ואי אפשר, פשוט אי אפשר. ואם מצליחים אז רק כועסים יור, כי איך העזת בכלל, איך העזת לתת לו ללכת לרגע הזה? זה לא מגיע לו. וזה גם לא מגיע לך. ואולי יש דרך לשמור גם בלי לשכוח, ובלי לשים את זה מקדימה כל הזמן. ובלי לכעוס כשמחייכים. ואולי את לא זוכרת אותו ברמה של עכשיו-אני-רואה-את-הפנים-שלך-מול-העיניים-שלי-וחושבת-עלייך, אלא ברמה של התחברות עמוקה יותר, שהוא לא חייב לצוף למעלה אבל את מרגישה משהו באותו הרגע. ואני מאמינה ש, זה יותר קשה להבין כשזה קורה, אבל זה קורה. ואני חושבת שאם את מרגישה שאת לא-מרגישה, זה מחסומים שיש שם, כי את מגנה על עצמך מהכאב הזה. קשה להכנע לו, גם אם הוא משחרר. לפעמים זה פשוט מפחיד מדי. you must learn to stand-up for yourself.... (I'm around)

רעוּת

New member
../images/Emo14.gif

היום הזה לקח לי את כל המילים. והכוח. ובכיתי, לעזאזל. בהתחלה עוד ניסיתי להתגבר על זה ואפילו לא נשברתי כשאבא שלו דיבר, גם לא כשהקול שלו נחנק, גם לא כשהוא תיאר איך הוא היה הולך לשם ומציל אותו אם הוא רק היה יכול. אבל אז המ"מ שלו שאל איך זה שכדור אחד יכול להיכנס ולצאת ואת הנזק שלו אפשר לתקן, וכדור אחר נכנס ולוקח הכל. ואז הוא אמר שהלוואי שהוא היה חוטף את הכדור הזה במקומו....או משהו כזה, אני לא זוכרת.....ואז חשבתי עליך, כי זה מה שאני כל הזמן שואלת, למה, לעזאזל. בטירונות לימדו אותנו שהקוטר של הוא רק 5.56מ"מ, ולא הבנתי איך חצי ס"מ דפוק של עופרת לקח לי את אח שלי. ואתה יודע כמה פעמים חשבתי מאז...? מה אם.....מליון משפטים שמתחילים ב"מה אם", מליון תסריטים שונים בראש שלי, ובכולם אתה לא מת בסוף. מליון שאלות, בלי אף תשובה אחת שמניחה את הדעת. ונזכרתי בחבר שלך שאמר לנו פעם שהלוואי שזה היה הוא ולא אתה. ולמה לעזאזל ילדים בני 21 צריכים לחיות עם האשמה הזאת. ולמה אני צריכה. בהתחלה הייתי מנותקת לגמרי, וחשבתי שאני לא אבכה, למה אצלו אני בוכה ואצלך אף פעם לא, למה שם זה אפילו יותר קשה......? זה לא שבאמת הצלחתי להרגיש משהו, או להבין את המשמעות, או לקלוט שעברה כבר שנה שלמה. וכמה דמעות מזדיינות לא באמת משחררות משהו. למה לעזאזל זה לא גורם לי להרגיש טוב יותר? (אולי כי אין שום סיבה להרגיש טוב יותר. זה לא שהזמן מרפא, הוא רק מדגיש את זה שזה לעולם לא יהיה קל יותר). He likes killing you after youre dead היו המון אנשים, וחשבתי שעוד כמה שנים זה כבר לא יהיה ככה, ובשנה הבאה כל החברים שלו כבר בכלל לא יהיו על מדים (אם הם יבואו). וההשוואות האלה, כל הזמן. זה תמיד חוזר אליך בסוף. המקום המוכר שרצים אליו בחזרה, גם אם כ"כ קשה להיות בו. והאזכרה בבוקר, 10 שנים, זה הרבה פחות אנשים, והרבה פחות דמעות, ואני כבר בקושי זוכרת אותו אבל זה עדיין כואב איפשהו. אני חושבת. אני לא יודעת מה אני מרגישה. אני לא באמת מרגישה כלום. 10 שנים לעומת שנה. אבא של מישהו, לעומת בן של מישהו. (אבאבוכהעלבןבוכהעלאבא) At least when you cry now He can't hear you זה לא נגמר. זה אף פעם לא נגמר. שמישהו יגיד לי שהחיים זה לא רצף אחד של אזכרות וימי זכרון. שיש עוד משהו באמצע. שיש סיבה לכל זה. שיש סיבה לקום בבוקר, שלא צריך לפחד כל הזמן. שלא כולם הולכים. אני כבר לא כ"כ בטוחה יותר. כל פעם שזה נראה יציב יותר לרגע, זה שוב מתפוצץ. זה שוב ורדים אדומים כמו דם על קבר של ילד בן 20. או 19. זאת שוב השעה שלך בלילה. (אני שוב לא מצליחה לבכות). "הכול מתמוטט לי בין הידיים הבטיחו לי הזמן יעשה את שלו אבל זה רק הופך להיות יותר ויותר קשה. אני כל הזמן מפחדת דניאל, אני מפחדת שכולם ימותו לי ,אני מפחדת להשאר לבד , כל טלפון שמצלצל מבהיל אותי , אני פשוט יושבת ומחכה שמשהו רע יקרה ,שעוד מישהו ימות לי ויעזוב אותי ככה בלי להפרד. אני מתחתנת מחר ואני אפילו לא מסוגלת לשמוח , אני לא מרשה לעצמי שום דבר ,כי אני יודעת שכל אושר ,אפילו הכי קטן ,הוא זמני. מיד אחריו חייב לבוא משהו רע . אני מפחדת דניאל , אני מפחדת ששום דבר לא יאיר לי יותר . שהחיים שלי יישארו אפורים לתמיד , שאני לא אדע מה זה אושר". ("המדריך לחיים הטובים"/ יעל רונן) Thought I was over the bridge now (כנראה שלא. ממש ממש לא
).

למעלה