:)

e m i l y 1 8

New member
:)

אני וחברה טסות היום.. כמה כספ כדאי להביא? מתאם חשמל, יש צורך? אם כן, איזה? תודה :)

obbb

New member
תשובה

אני חושב שהדעה הרווחת כאן שצריך להביא 2500 ש"ח לערך. אני אסביר לך לדעתי במה זה תלוי, פשוט מאוד בכמות אטרקציות יקרות שאת חושבת שתלכי - בנג'י - 200-450 ש"ח (תלוי אם זו פעם ראשונה ואם את קונה מזכרות) פארק מים - 140-180 ש"ח (תלוי ממי קונים) אופנוע ים - 125-200 ש"ח (תלוי יחיד או זוגי) מסיבת ספינה - 180 ש"ח יש עוד די הרבה ספורט ימי שהמחירים שלו נעים בין 50 ש"ח למשהו פשוט למעל 200 לכל מיני דברים מגניבים. מועדון חשפנות אני מניח שלא תלכי... בכל מקרה בנוסף לזה, תלוי בגישה שלך לגבי אוכל ושתייה, אם את לא רוצה לעשות חשבון וגם אם נפלת על בר לא זול, אז לא לחשוב על לצאת ולקנות במקום יותר זול וכל מיני סוגים של חשיבה ישראלית... תתחשבי בזה לא חושב שיש טעם להביא מעל 2500 ככה (אני מביא 450 יורו במטרה שלא יהיה מצב שייגמר לי הכסף ולחיות שם בלי שמץ של חשיבה על כסף) אבל כל אחד ובזבזנותו לגבי מתאם חשמל - צריך מתאם של בריטניה.

ilana98

New member
אם אין לך מתאם לא חובה, כנסי

קודם בקשר לכסף, גם אני הבאתי 600$ שזה 2500 שקל עשיתי בנג'י מסיבת ספינה לא חסכתי וחזרתי עם 47$ ככה ש25000 שקל זה מספיק בקשר למתאם אל תשברי את הראש למצוא אחד אם אין לך, תשלחי לי מס בפרטי ואני יסביר לך מה עושים בדיוק

למעלה