........ אני לא בטוח שיהיה לזה תגובות טובות, אבל אני חושב שזה נחמד...
J jakjak826 New member 17/8/07 #1 ........ אני לא בטוח שיהיה לזה תגובות טובות, אבל אני חושב שזה נחמד...
A acab123 New member 18/8/07 #2 אתה גיי אחי? הציור עצמו נראה פסדר... המשמעות לא כל כך.. האותיות חמודות...
J jakjak826 New member 18/8/07 #3 חחחח.. לא , לא גיי...חח, : ) לא שיש לי בעיה עם זה, אני פשוט לא... ו"המשמעות לא כל כך" חח, אחי, זה סתם סקאצ' מהיר משעמום, אין לו ממש משמעות... ואני מניח שתודה, למרות שאני לא בטוח אם זה היתה תגובה טובה או לא...
חחחח.. לא , לא גיי...חח, : ) לא שיש לי בעיה עם זה, אני פשוט לא... ו"המשמעות לא כל כך" חח, אחי, זה סתם סקאצ' מהיר משעמום, אין לו ממש משמעות... ואני מניח שתודה, למרות שאני לא בטוח אם זה היתה תגובה טובה או לא...
A acab123 New member 19/8/07 #4 חחחחחח זה הייתה תגובה טוב.. נראה לי?! חחח מה שאמרתי פה שהמשמעות של הבנאדם שמחזיק לעצמו בביצים לא אהבתי כל כך.. הציור עצמו אחלה!!! גם האותיות חמודת.. אוהב ת'כיוון שלך..
חחחחחח זה הייתה תגובה טוב.. נראה לי?! חחח מה שאמרתי פה שהמשמעות של הבנאדם שמחזיק לעצמו בביצים לא אהבתי כל כך.. הציור עצמו אחלה!!! גם האותיות חמודת.. אוהב ת'כיוון שלך..