.

Yael Floyd

New member
.

"את זוכרת שפעם נעלמתי?" ולא ידעתי איפה את בכלל, ומה את עושה, ואם את בסדר ואם יש מישהו שדואג לך, ואם טוב לך ככה או שאת בכלל נורא סובלת. וניסיתי לא לחשוב על זה בכלל, אבל ככל שניסיתי רק חשבתי על זה יותר, וקיוויתי שהכל בסדר איתך, ומצד שני, בגלל שנעלמת, קיוויתי שגם קצת כואב לך. או יכאב לך, בעתיד. ובעיקר בעיקר התקפלתי והתכווצתי. לא יותר מדי. אבל קצת, ככה, כי זה מה שקורה לי בדרך כלל כשדברים כאלה. קורים. ואני אף פעם לא אכעס עלייך. וגם עכשיו כשתשאלי, אני לא אוכל להגיד. את כבר הרי יודעת לבד. ואני, בעצמי, לא יודעת למה. [זה הכל סגור תחום ואטום בפנים, אל תעזי אפילו לנסות לפתוח] על זה אני לא אסלח לך.

רעוּת

New member
צר עולמי כעולם הטורי וכו',

אבל היא תמיד יודעת להגיד את מה שאני רוצה ולא מצליחה--- We told you all of our secrets" All but one So don't you even try The phone has been disconnected Dripping with blood And with time And with your advice "............Poison me against the moon

noosh

New member
אאוץ`

(אני מהסלולרי אז אין אנטרים). זה הכי קשה כשהם נעלמים, ולא רק כי הם לא שם. גם כי הדרך אליהם חסומה, להרביץ ולצרוח על קיר שאי אפשר לשבור וגם לא לפורר. וזה כל כך קשה כי זה מרגיש שאולי זה את ואולי משהו בך לא נכון מספיק, אבל את מנסה להיות הכי נכון שאפשר, ואת לא יודעת איפה נכשלת ואת לא מבינה, לא מבינה למה, והיא לא שם אז אי אפשר לגשת ולשאול. או לגשת ולבכות. או להתרפק. וזה כל כך כואב. (לפעמים הם נעלמים לא בגללנו אלא כי הם לא יכולים להכיל יותר, להיות קרובים למישהו. זה לא מפחית את הכאב, אולי זה יעזור לסלוח)

Yael Floyd

New member
יא מכורה../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif אשכרה מבזבזת על זה כסף?!

וזה לא עוזר לסלוח, זה רק מאכזב. איך אפשר לדעת מתי אדם לא נכון להכיל יותר, דווקא כשאת מתחילה, ודווקא כשהם תמיד נורא רוצים יותר ויותר להכיל אותך? כל הקטע הזה סתם לא כיפי. ובכלל, זמן בבית זה בכלל לא כיף. זה נותן יותר מדי זמן למחשבות וגם לזכרונות, והיה לי ממש כיף במשך שנה שלמה שהמוח שלי לא עבד בכלל ולא זכר מה קרה אתמול.

noosh

New member
ואז מגיע הזמן הזה

והוא תמיד מגיע. זה לא כיף בכלל אבל הוא מגיע בסוף. So I run faster, but it caught me here. אולי זה עוזר דווקא, לחשוב קצת? לא עכשיו, אבל זה יסדר משהו? אי אפשר לדעת תמיד, לפעמים צריך לשאול. או לבקש ממנו שיגיד לך, שתדעי, גם אם זה כואב לדעת. לפעמים זה עדיף מאשר חוסר ידיעה מסחררת כשאת שאת לא ידועת למה ומה קורה. ( ודווקא כשהם תמיד נורא רוצים יותר ויותר להכיל אותך? כאילו שזה סוג של פיצוי או משהו....) אני לא מכורה
. כאליו, אני כן, אבל בגלל זה יש לי חבילת גלישה וככה אינ לא מבזבזת על זה הרבה כסף
.

Yael Floyd

New member
חבילת גלישה זה מכורה ביותר. צאי לפנסיה!

(זה לא פיצוי בכלל, זה פשוט תמיד ככה. מי שתמיד נורא נורא רוצה להכיל, פשוט רוצה, ועד שאני כבר מוכנה, לא עומד בזה. ולא שאני מסובכת מדי או משהו כזה שלא עומד בזה, אני אפילו חבילה די רווחית סך הכל. אבל זו העובדה, וזה מה שקפץ שם פתאום, בכל הזכרונות האלה. ו"זוכרת שפעם נעלמתי" כזה במיוחד.) ותגידי, נועה, קיבלת תלושים לחג מתפוז?

noosh

New member
מה פנסיה, מה, אני צעירה!

(היום מישהי אמרה לי שאני צעירה מדי בשביל להיות לחוצה
) (לא, אני חושבת שלקחתי את זה לכיוון שונה
אבל כן, בין כל הזכרונות האלה, קופץ משהו. השאלה היא כמה את מוכנה לקחת את הסיכון, כי זה סיכון, אחרי שפעם אחת היא נעלמה, לכי תדעי אם זה יקרה שוב, ומתי, ואיך, ואם תהיי מוכנה לזה ואם את מוכנה בכלל להפקיד את עצמך במקום שאת יודעת שפעם החליק לך מהידיים. זה כבר תלוי בה ובך ובמקום של שתיכן עכשיו ובקשר שלכן). תלושים לחג? בתור מנהלת פורום? מנהלי פורומים לא מקבלים תלושים לחג

Yael Floyd

New member
אבל את ילדת תפוז! בטח שמגיע לך תלושים!

[וזה תלוי וזה בלה וזה בלה, הבעיה היחידה היא הזמן הפנוי הזה שנחת עליי! תנו לי ת'מדים כבר! עולם שלם ומאובק בלי מחשבות! חלום חיי............]

noosh

New member
אני רוצה צבא גם ../images/Emo10.gif

אם את מתכוונת למה שאני חושבת, אז כנראה שלא התעדכנת כאן בפורום בחודשיים-שלושה האחרונים

noosh

New member
גם אני איבדתי אותך ../images/Emo6.gif

בקיצור - לא קיבלתי תלושים לחג מתפוז, הם לא נותנים למנהלי פורומים תלושים לחג, בכל זאת, אנחנו לא עובדים שלהם. השי שלהם קטן וחמוד יותר.

paperdoll

New member
אם כבר-

קבלייר קינג צ'ארלס ספנייל. |מושלם| |וגם עולה 4500 ש"ח|

paperdoll

New member
הנה

מקווה שזה ילך..פעם ראשונה שאני מצרפת קובץ להודעה!

התחלת????

תחזרי לרחוב הרצל
[
] [אוף. אני פוחדת שלא יהיה לנו זמן בקרוב וזה לא כיף לי
חייבים, חייבים.]

רעוּת

New member
01:23 ../images/Emo46.gif את עושה את זה בכוונה, אל תכחישי ../images/Emo46.gif

למעלה