....

CrazyBoi

New member
....

תגידו איך קוראים לשיר הזה של מלאני שבה היא בבית גדול כזה ויש עוד בחור בבית והם תמיד עוברים חדרים ?? יודעים על מה אני מדבר?

britmel

New member
when ur gone

זה שיר ממש חמוד דואט עם בריאן אדאמס

סַבְתָא

New member
../images/Emo41.gifהקטע של מלאני מההופעה של בריאן בסליין../images/Emo70.gif

משעשע
שמתי גם למטה, אבל בכל אופן, שיהיה גם פה =) http://www.youtube.com/watch?v=SbaxYEKlYls

britmel

New member
../images/Emo207.gif---../images/Emo23.gif ספייס בלוג (מלאני סי)

ספייס בלוג
מל כתבה בלוג באתר הרשמי של הספייס הנה אני אתרגם לכם ואצרף לינק
19.10.07 ברוכים הבאים לבלוג הראשון היי כולם ברוכים הבאים לבלוג הראשון[: וואו יש כ"כ הרבה לספר לכם , דברים מתחממים מאוד עם ההכנות למופע. לאמה,ויקטוריה ג'רי ולי הייתה פגישה מאוד מוצלחת עם הקבוצה של רוברטו קוואלי שבוע שעבר. התלבושות למופע יהיו מדהימות!! זה כזה מרגש לעבוד עם אנשים כאלה מוכשרים אנחנו מרגישות מאוד ברות מזל. אני מקווה שכולכן ראיתי את מל בי ברוקדים עם כוכבים היא עושה עבודה מדהימה,ואנחנו מאוד גאות. :) היא טסוס היום לפה היום ואנחנונצלם את הקליפ להדליינס(חברות לעולם לא נגמרת..). אנחנו נצלם הרבה בשביל לתעד. זה מאוד כייך להעלות זכרונות ובעצם די מרגש. לי יש כמה שבועות עמוסים בלקדם את הסינגל החדש שלי : הזמן הזה. הייתי במנצסט'ר בטקס הפרסים קייי103 ביום רביעי בערב, ובתוכנית ארוחת בוקר הייתי אתמול הודעתי על ההופעות החדשות. אני גם אצל גרהאם נורטון,אשה משוחררת, ותוכנית 1 אז תצפו להרבה רכילויות ספייס. אנו לא יכולות להודות לכן מספיק על התמיכה המדהימה שלכם, המסע הופעות הזה יהיה מדהים. לא עוד הרבה זמן spice up ur life הרבה אהבה מלאני סי

למעלה