.:]

.:]

אני הכרתי את THE USED לפני חודשיים כי אהבתי מאוד את השיר ALL THAT I'VE GOT . אחר כך השמיעו לי את Maybe Memories ובכלל התאהבתי בלהקה ... אני לא מאמינה בהורדת שירים באימיול ( שדרך אגב , זו גם גניבה מאמן , ואני לא רוצה לגנוב מאמן שאני אוהבת את היצירות שלו ) . אז רציתי לשאול איפה אוכל להשיג דיסקים שלהם .

כל הכבוד!

אמממ בעיקר בתל אביב את הדיסק האחרון שלהם זה קל להשיג אבל את הקודמים היה לי מאוד קשה, השגתי אותם דרך האוזן השלישית ממש במקרה, אני חושבת כי מישהו הזמין ולא בא לקחת ,אבל אני לא בטוחה .. וגם חשוב שתדעי אם אני לא טועה אם את מזמינה בעצמך דרך האוזן השלישית את צריכה לשלם מקדמה או משהו...... מקווה שעזרתי ושתצליחי להשיג! ושוב כל הכבוד שאת נגד הורדות שירים!!!!!!! http://www.last.fm/music/The+Used זה חוקי וגם תוכלי לשמוע את השירים ,זה באורך 30 שניות אבל גם טוב! ותמיד אפשר לכתוב איזה שם של השיר ביוטיוב ואז לשמוע....

Noa Tsror

New member
../images/Emo45.gif

צריך באוזן השלישית לשלם מקדמה של איזה 30 ש"ח ואז כשבאים לקנות אותו לשלם את השאר. ותכלס זה יוצא די יקר.. אם יש לך או להורים כרטיס אשראי בינ"ל עדיף לך פשוט להזמין מהאינטרנט.. אמזון נגיד, זה אתר בטוח. וזה יוצא יותר זול, במיוחד אם קונים כמה דיסקים...

הזויה13

New member
כל הכבוד לך:) ../images/Emo103.gif

את יכולה לשמוע דרך המייספייס שלהם, הם מנהלים אותו בעצמם- www.myspace.com/theused :) וגם דרך יוטיוב כמו שSTOCKHOLM אמרה. תהניD: ושוב כל הכבוד^^

אני אישית לא נגד הורדת שירים, אבל

כל הכבוד לך שאת לא מורידה למרות שיהיה לך קשה להשיג דיקסים של מי שאת אוהבת

זה באמת קשה

חיפשתי דיסקים שלהם כמעט בכל חנות אפשרית בעיר מגורים שלי ( נתניה ) ולא מצאתי אפילו לא דיסק אחד שלהם . והם באמת אחת הלהקות היותר טובות שאני מכירה , והלהקה שאני הכי אוהבת .

whatascene

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אני ראיתי את כל אלבומי הסטודיו שלהם בחנויות הרגילות (טאוור, צליל, דיסק סנטר..) את מייבי ממוריז אין בארץ, לגבי ברת' אני לא בטוחה, יש מצב שראיתי אותו מסתובב..

Rose131

New member
יש גם בטאוור, גם בתו השמיני וגם.. הממ..

אני חושבת שראיתי אותו בעוד איזה מקום. אולי בדיסק סנטר?

Noa Tsror

New member
יש אותו גם ב

דיסק מונסטר, ובדיסק סנטר ובדיסק קלאב וכמעט בכל חנות אפשרית חח אפילו בב"ש

בצליל, דיסק סנטר, טאוור רקורדס.../images/Emo205.gif

משומה התחילו להגיע דיסקים שלהם לכל מקום אז לא נראה לי שתהיה לך בעיהP: ו-ברוכה הבאה כמובן:)

חחח תודה ;]]]

אגב הצלחתי להשיג את הדיסק In love and death :)) ואני עוד אשיג את כל הדיסקים שלהם , גם אם אצתרך לטוס לסוף כדור הארץ ;]

מה רק לי היה סיוט להשיג אותם

כמעט הצעתי למוכר את הכליה שלי!!!!! אה וכמובן גם ברוכה הבאה!!!!

Rose131

New member
זה די מטריד. כזה,

ברוכה הבאה!!!1 רוצה כליה?D:::
אני צריכה לישון.

Noa Tsror

New member
חח גמלי היה סיוט להשיג אותם

אל תרגישי רע עם עצמך. פשוט תלוי מתי קנית אותם... אני חושבת שאת אילאב אנד דאד קניתי באינטרנט בכלל כי לא היה אותו בשומקום קצת אחרי שהוא יצא..><

למעלה