,

behappy

New member
,

העיניים גדלות וגדלות והקרח כמו בשיר נעשה דק יכולתי לכתוב לפני כמה חודשים שהאח הגדול הוא הכתובת והנערה חיוורת כקיר ועוצמת עיניים אבל היום הכתיבה צריכה. הכתיבה צריכה להיות. מאולפת ומושחזת וחודרת ישר לשקי הדמעות ואני לא יודעת לעשות את זה. פעם ידעתי אולי. אני נאחזת בקהות. אני נאחזת בעירפול, ברמזים, בליטופים, באדוות קטנות. אני לא יודעת להוריד הכל אני לא רוצה להוריד הכל אני מפחדת להוריד הכל "עזבי את הצריך, את החייב", אני שומעת מתוך הראש שלי מילים שהיו עוגן ואיפשרו לי להציל את עצמי, ללמד את עצמי לשחות במים הקפואים מתחת לקרח (אילו רכבות נוסעות בך עכשיו? ומה נעצר ואיפה התחנה הריקה, תמיד יש תחנה ריקה שלא מגיעה אליה רכבת לעולם והדשא צומח וצומח עד שהיופי ואי ההגיון הם בקבוק יין חצי מלא, הם עור חשוף בחושך, הם הרגעים הראשונים שבהם את מבינה שנפלת ברשת איזה פסל בחרת לא לשבור?) הקרח נעשה דק והעיניים גדלות וגדלות פעם מישהו פיסל אותי אחר כך פיסלתי את עצמי עכשיו אני נותנת לאוויר להשאיר אותי ככה, והאוויר הוא יכול להכות, הוא יכול לצרוב באותם חלקיקים שקודם ליטפו ("אבל אל תשווי", היא אומרת לי. "אל תשווי. רק מה שעכשיו") עמוד השידרה שלי פעם שברירי ופעם חזק מדי. זה בטח מפחיד או מרחיק או מה אני עושה ביערות האלה?

behappy

New member
נהייתי מציפנית.

[אמג
] את שותה את אותו דבר שאני אוהבת לשתינו יש תלתלים ואנחנו אוהבות מרפסות, את אלתרמן ויונה וולך, מאיר שלו והכנסייה, קיר אחד שמפריד בינינו, מעט והרבה. החלטת ללמוד מתמטיקה פתאום, ראיתי את האינפי על המחשב שלך וצחקנו. [נדמה לי שזה העניין הרי, אולי שתינו כותבות למגירות אחרות אבל יש חוט דק שמקשר. חוט דק וזהו. "מה שהיה שנה שעברה היה כ"כ מיוחד", אבל זו שהייתה הלכה ואני לא הסכמתי להשאר.] לזו שהייתה: הייתי מתאהבת בך עוד קצת ושומעת איתך ACDC והולכת איתך לצלם בערפילי ירושלים עוד שנה שנתיים אבל לא אז זה ככה זה רק במבטי עיניים עם בנות תמיד הייתה לי הכמיהה למצוא מי שדומה לי ולתת לה יד לפעמים זה מחליק לכדי מרפק, זרוע, ציפורניים לפעמים זה נשמט כשהים מלוח ושורף עם בנים זה קל יותר, הם שם כי-, כולנו שם כי- [מלא בנות כמוני נולדות כל שניה מתוך גיל עשרים אז מה לעזאזל חשבת שאת משהו אחר?]

...

בא לי להגיב ואני לא יודעת ממש מה. ואני חושבת שאת יודעת לבד מה. מקודם רק רציתי להגיד, שאם עוד מישהו פעם אחת יזכיר את ווינטר, אבל... פעם היו לך הודעות שפשוט רציתי לשים
על הכל. היום זה כבר לא ככה. ועדיין, ההודעה הזאת. זה לא
. זה משהו אחר. אני חושבת שאת יודעת לבד. זהו. עכשיו שקט.

noosh

New member
../images/Emo113.gif

[מלא בנות כמוני נולדות כל שניה מתוך גיל עשרים אז מה לעזאזל חשבת שאת משהו אחר?] אני לא יודעת למי כתבת את זה, לך או למישהי אחרת. היהלי היום דיון עם חברה שלי ואחותה, על אם תכונות אופי זה משהו מולד או נרכש.הן טענו שזה מולד, שזה גנטי, משהו שיורשים, ואני טענתי שזה נרכש מהסבביה ושמשהו כמו אנוכיות או פינוק לא יכול להיות גנטי. כמובן שבסוף התפשרנו שזה גם וגם, וכך או כך, זה תמיד משהו אחר. מיליוני בנות יכולות להוולד כמוך ואת משהו אחר, והן משהו אחר. ואל תשכחי את זה אף פעם. לכתוב כמו שאת כותבת, אף אחד אף פעם לא יוכל. ואף אחד לא יראה דברים כמוך ואף אחד לא יצליח להרגיש בדיוק את מה שאת מרגישה. וזה לטוב ולרע וזה בכלל לא שאלה של טוב או רע, זה פשוט ככה. פעם מישהו פיסל אותי אחר כך פיסלתי את עצמי עכשיו אני נותנת לאוויר להשאיר אותי ככה, זה קשה לא להשוות, את יודעת. זה תמיד תלוי אצלנו בפנים, זה הכל יחסי. קשה לנשום את מה שעכשיו ולא להשוות אותו למה שהיה פעם או למה שהיית רוצה שהוא יהיה כרגע. דרך הדיפרנציאלים האלה (היי, את התחלת עם האינפי) אנחנו יוצקים ומבינים את מה שעכשיו. זה לא תמיד חייב להיות בשביל לדרג. לפעמים זה פשוט כדי לקבוע. כמה יפה זה, הכל פה. תמיד הכתיבה שלך מלאה געגועים ורושמת צביעם וקווים על הדף, כאילו שמעבר למשמעות הפשוטה של המילים מסתתרים ציורים שאת חולקת בהבהובים כאלה, מנסה לשדר לנו את התחושות שאי אפשר להביע במילים. וזה עובד. החורף הזה, והקרח... את אוהבת מים, לא? מתחת יש מים והם גם יגיעו, כשהוא יפשיר.

למעלה