.

SelmaFingers

New member
.

אנחנו כבר שבוע שני בתוך החורף. וקר. וקר ומקפיא. ואני לא בטוחה שאני רוצה להאמין, שהקור הזה גם מחליש. ממתי קור מחליש אותי? החורף הזה אוחז בו כל כך הרבה ציפיות, שנגררו מימים לוהטים ומייאשים של קיץ ואני לעולם לא אתגעגע לקיץ אבל לעולם לא חשבתי שאצטרך לחמם את החורף לעולם לא חשבתי, שלא אכנע לקור ואשכב על הרצפה ואקשיב לדיסקים אחד אחרי השני אחרי השלישי לעולם לא חשבתי, שאנעל נעלי בית, אלבש חולצה ארוכה. צעיף?! אני?! תמיד חיכיתי לו, לחושך הזה, ללילה הארוך לרגע שבו הטבע יישר סוף סוף קו עם הנפש שלי. בחורף, ארגיש טוב יותר, ומזג האויר לא ילחם כל הזמן, הוא יתן לי מרחב להיות מי שאני. סוף סוף, רק לרגע, להיות מי שאני. ופתאום, זה לא מסתדר ואני לא רוצה לחפש את החום אני לא רוצה. אני רוצה את החורף שלי. הנה הוא כאן. ואני רואה אותו נוזל לי בין האצבעות אני רוצה לקום ולצאת ולרוץ ולקפוץ בשלוליות וללכת יחפה ולשתות את הגשם. עם הלשון. שירטב לי העורף. כי זה החורף. החורף!!! הוא. נותן לי כוח. מדליק את העיניים. הרעמים גורמים לי לחייך. לצאת בחושך לחזור בחושך ושקט. ועכשיו כאילו הכל לא מסתדר. והתנור והיקיצה המוקדמת. ואני לא רוצה להאמין שהחורף לא שלי יותר שאני לא של החורף יותר הוא עזב אותי והמשיך למישהי אחרת. זה די פוגע. אני לא רוצה להפגע גם ממך. אבל להתחמק, זה. זה עצוב. זה משהו שגדולים עושים. אבל אולי זה גם חלק מהגדילה הזאת, רק לשם המטרה של להיות קטנה שוב. חם לי.

"ולשתות את הגשם, עם הלשון."

"ממתי קור מחליש אותי?" "לחפש את החום" [אני תמיד הייתי ההפך. אהבתי קיץ ופתאום, נוח לי בחורף. אבל את יודעת. זה תמיד לא ככ נורא, שינויים ככה...] "אבל להתחמק, זה. זה עצוב. זה משהו שגדולים עושים."

SelmaFingers

New member
וכולם מדברים על החורף, ויאללה חלאס ../images/Emo67.gif

כמה אנרגיות מוציאים בשביל להלחם בו אז אתם תלכו מסביב לכל הבלוק רק בשביל לא להרטב?! ואת חייבת לעצור ולתת הערה בכל פעם שהרעם מתנגן? את לא שמה לב שעד שנכנסתי, רטובה מהשיער עד הקרסוליים, הייתי עם חיוך שבחיים לא תזכי לקבל, ומאז שכל הטבע התייבש בתוך הקובייה הזאת, התייבש לי גם הכיף. והתחלתי להוסיף שכבות וזה הקטע שלי, להתעטף כשחם ולקלוף כשגשם. ורק רציתי להווכח שזאת עדיין אני ואלוהים, שהגשם הזה לא יפסק לעולם אני ארד בכל יום לרוץ בין הטיפות ואחבר את החלזונות. הבן והבת. היום הצלתי אחד, הוא היה הפוך. ואוף, כמה אנרגיות.

למעלה