היי...
טוב אז ככה: דבר ראשון: טוב שהיתה לך מוטיבציה להישאר בקרבי למרות הקשיים... דבר שני: אם אתה אמור להוריד פרופיל רפואי ל-64 או 45, זה לא אומר שאתה תצא מהצבא לגמרי, אלא ישבצו אותך מחדש ליחידה שלא עוסקים בה בדברים קשים, וישימו אותך שם בתפקיד שלמרות הבעיה הרפואית שיש לך תוכל עדיין לשרת שם ולעשות את התפקיד הזה, ובמהלך הזמן יש לך אפשרות להעלות את הפרופיל אם תרצה... דבר שלישי: אתה יכול לדבר עם קב"ן, ובלי שום קשר להורדת פרופיל נפשי... הקב"ן לא נועד רק בשביל להמליץ לאנשים על פרופילים, אלא הוא נועד גם כדי להקשיב לאנשים שרע להם, שקשה להם, לעזור להם, להקל עליהם בדברים, קב"ן הוא בעצם הפסיכולוג של החיילים, וזה לא אומר שאם תלך אז הוא יוציא אותך על נפשי, זה רק אם אתה תרצה את זה, ואם הוא יחליט שממש לא תוכל להמשיך לשרת בצבא בכלל, אבל כעיקרון אתה יכול לדבר איתו סתם ככה על מה שמציק לך על מנת לקבל ממנו עזרה, ולדעתי: אתה לא צריך ללכת לפי מה שאחרים הולכים... אומנם זה ייראה מוזר שהחברים שלך ביחידה קרבית ואתה לא, אבל יש לך סיבות, תקשיב ללב שלך, תעשה מה שאתה מרגיש שנכון בשבילך לעשות, לא מה שאחרים רוצים שתעשה... ולדעתי גם: אתה לא צריך לצאת מהצבא לגמרי, כי זה חבל זה ידפוק לך אח"כ ת´חיים... תוריד כרגע (אם אתה צריך) את הפרופיל הרפואי ל-64 או 45, תשובץ מחדש למקום אחר, ובמהלך הזמן תוכל להעלות את הפרופיל (אם תהייה לך אפשרות מבחינה רפואית), ואם תרצה כמובן, ואולי אפילו תוכל לחזור ליחידה קרבית, אבל העיקר שתסיים את ה-3 שנים האלו שלך... ואני אומר לך מניסיון שאפשר להעלות את הפרופיל, כי אני גם משרת ביחידה קרבית (בשריון), אני ברמת הגולן, והחובש אצלנו סיים טירונות, סיים מקצועות בטנקים, ואז יצא מקרבי על 45 בגלל בעיות בגב, ויצא לקורס חובשים, היה חובש קרבי בהתחלה, אח"כ הוא הוריד את הפרופיל והיה חובש מרפאה, ואחרי שנה בערך (לפי מה שהוא סיפר לי) הוא שוב העלה את הפרופיל, ועכשיו הוא חזר להיות חובש קרבי, אז ז"א שגם אתה יכול, רק תחשוב על זה טוב טוב עם עצמך, ולא איכפת לך מה אחרים יגידו עלייך... שידברו עד מחר.. מקווה שעזרתי...
שלך, שבי ה-
.