[=

טלוש1995

New member
[=

אז.. מה קורה? חח משעמם >< יש חדש עם ג'סטין? נממ.. ליבי בסדר(חח כבר אמרתי)

=]

עם ג'סטין?תשאלי אותו
איתי אני יודעת שהכל פסיידר...מה איתך?

[=

חח אהבתי! למי יש תמספר שלו?! מחר אני יעלה רשימה ענקית לתוכניות של ג'ס שהיו!

=]

כבר אמרתי : יאייייי?????? יאייייייייייייייי חחחח.... אין לי תמספר..יש לי מספר של אומנים אחרים אבל ג'סטין לא
(לא שיש לי מה לעשות עם המספר בכל זאת...)

=]

הנה עכשיו החזרתי את הרצף חח... אמ..לא מספרים רציניים...נינט הראל אמיר פיי גוטמן וכאלו....עזבייי אין לי מה לעשות איתם..בעקרון אחותי השיגה אותם...אני שומרת על הפרטיות שלהם וגם אם אני ירצה להתקשר מתישהו(לא יודעת) אז אני לא יתקשר
פעם אחת התקשרנו בשביל לבדוק אם אלו המספרים....נינט זה הפנה לתא ולי כלשהו שצריך להשאיר הודעה והיא חוזרת אליך אם היא מכירה אותך..חח .. דיברנו עם אמיר פיי גוטמן ,כזה חברה שלי מדברת איתו 11 וחצי בלילה והוא עשה לה כזה בסוף השיחה : טוב לכי שחקי עם החברות שלך (שמע אותנו כנראה). לירון לב גם צלצלנו..מישהי ענתה ואמרה: הטלפון של לירון שלום....אז חברה שלי אמרה: אפשר את לירון?זאת לירון... חחחח קיצור לירון ענה וחברה שלי עושה לו : לירון?מה קורה זאת לירון.אני מזה מעריצה שלך.. והוא כזה: טוב אמ..בי בי והיא: מה זה ביי? הוא: בי בי...(וניתק חח) התקשרנו לדנה עדיני שהיתה חמודה בטירוףףף ושמעו שהערנו אותה או משו ובכל זאת היא דיברה איתנו חחח... להראל סקעת גם צלצלנו(איכססס איזו המתנה יש לו בטלפון,משו של שנות ה-80)אבל הוא לא ענה. אותו דבר לגבי הראל מויאל עברי לידר אלון אולרצ'יק(או איך שלא קוראים לו).. והתקשרנו לעוד איזה כמה אני לא זוכרת זה היה לפני חודשיים בערך...

למעלה