=\

=\

בדיווק היום לפני שנה הייתי בבית חולים בגלל אובסיסה לילד שגרמה לי לאבד את עצמי :|| לא שעשיתי משהו לעצמי פיזית אבל נפשית ? הרסתי לעצמי את הבריאות לא אכלתי בכלל כל הזמן הייתי מקיאה אני זוכרת שהמורה הייתה מנסה לדבר איתי ואני הייתי כמו קיר :| פשוט הרגשתי שאומרים משהו רע אליו מפרידים ביני לבינו ! רציתי לרצוח את מי שאומר אליו משהו עד שיום אחד התעלפתי הייתי יותר מדיי חלשה ונישארתי בבית חולים שבוע אני חושבבת שחודש הייתי בטיפולים פיסוכולגים בתי חולים זריקות כדורים הכל .. ושעברתי את זה ? אז אני והילד שבגללו זה קרה לי ? רבננו מלא ! עד שיום אחד סיכמנו שנשאיר הכל מאחוור שנהיה ידידים הנה משהו שכתבתי שהייתי בטיפולים '' את יושבת שם הוא מסתכל עלייך מסביר לך שכל לא יששתנה אם את לא תשתפי פעולה ואת בועה בין ה4 קירות הלבנים והנה שוב בחיילה בבטן את לא יכולה להספפיק והדמעות שוב מתפרצות כמו כל יום ! והכאב מזמן נהפך להיות הסובב ראשי שלך את כבר לא מבינה לאן הגעת .. הכל אפל מיידי בשבילך המטרה היחידה שלך להיכנס ללב שלו מחדש את בכלל לא מביננה שהוא המשיך בחיים ! את לא מביננה שאת היחידה שתקועה באותו מקום שאת חודש בבית חולים והוא פעם אחת לא בא לביקור ! שאת יושבת ומצפה לראות אותו שהחלומות שלך מתחילות וניגמרות רק בו שאין לך מחשבה חוץ ממנו ! שאפילו את עצמך את מזניחה ושאת שומעת אליו ? את ישר סקרנית לדעת מה אומרים ואם מלכלכים אליו ליידך ? את הורגת את אותו בן אדם את אומרת אליו רק דברים טובים כי את חייה בבועה ושאומרים לך די שיר זאת אובסיסה את אומרת לא זאת אהבה איזה אהבה בכלל . ? הוא אפילו לא שאל לשלומך האובסיסה הזאת הורגת אוותתך ! תראי מה נהיה ממך ילדה קטנה חייורת הולכת אחרי אהבבה עיוורת =\ ''

ספירקיXD

New member
אני מצטערת לשמוע.. ../images/Emo4.gif

מקווה שעכשיו הכל טוב, קבלי חיבוק עעענננקקק !!

למעלה