.....

רעוּת

New member
.....

"מעולם לא חשבתי על דברים בכלל, הכל השתנה, המרחק שנוצר ביני ובין השמחה שלי לא היה העולם, הוא לא היה הפצצות והבניינים הבוערים, זה היה אני, המחשבות שלי, הסרטן של לא להניח לדברים, האם הבורות היא שמחה, אני לא יודע, אבל כל כך מכאיב לחשוב, ותגיד לי, מה זה עזר לי לחשוב, לאיזה מקום טוב המחשבות הביאו אותי? אני חושב וחושב וחושב, חשבתי כל הדרך מחוץ לשמחה מליון פעם, ואף לא פעם אחת לתוכה." [למה אני אף פעם לא פשוט-הולכת-לישון?!] |סמזוכיזם|

רעוּת

New member
'All the world is danglin

[כבר אין לי מילים יותר, וזה דווקא לא כלכך נורא, כי זה במילא לא ממש היה עוזר]. זה שוב לעבור-כל-יום, וזה כבר כלכך הרבה זמן לא היה ככה, שהייתי צריכה להתאמץ כלכך בשביל פשוט לעבור-כל-יום. וזה דברים שזורקים אותי אחורה, החוסר אונים הזה, אני לא רוצה להרגיש ככה, אז למה אני מרגישה ככה? אני מתגעגעת כל הזמן, אני לא יודעת איך להפסיק להתגעגע. בסוף כל יום, זה בסה"כ עוד-יום-אחד-בלי, זה כמו סוג של גמילה, אבל זה לא גורם לי להרגיש טוב יותר. לא היה לי רע, היה לי טוב, אז למה אני צריכה להיגמל...? (אני עדיין לא יודעת איך אני אמשיך הלאה. לפעמים אני חושבת שאני אצליח, ולפעמים אני יודעת שלא). אני לא חושבת עליך בכלל, אבל אני זוכרת כל הזמן. זה הגיוני..? כי אני תמיד מפחדת שאני אשכח. אבל אני לא. אני גם לא מרגישה. הייתי אצלך אבל אני לא מרגישה כלום. זה כלכך מלודרמטי להתחיל לבכות ולהגיד "הכל מתפרק לי", אבל לעזאזל עם זה. אתה לא פה, והיית מצפה שאני כבר אלמד לחיות עם זה, אבל אני לא. איך אני אלמד לחיות עם זה, כשהכל זורק אותי אחורה ככה..? זה תמיד חוזר אליך בסוף. כל פרידה וכל געגוע וכל הרגשה של סוף-העולם. וגם אם זה מרגיש שאף פעם לא יהיה קל יותר, אני כבר יודעת שאני סתם מגזימה, ושמתרגלים. מה הסיפור? אנשים באים והולכים. ונפרדים, ומתים, ונוסעים רחוק. וזה תמיד מחזיר אותי אליך בסוף, כי זה החוסר אונים הזה. כי אין מה לעשות. דפקו לנו בדלת לפנות בוקר ואמרו שאתה מת. וזהו. נגמר. ולך תחייה עם זה עכשיו. אז אני חיה, אתה רואה? הייתי בת 12 ועכשיו אני בת 21. אתה רואה שהחיים נמשכים??? ואם אין לי שליטה על מה שקרה, אז לפחות שתהיה לי שליטה על איך שאני מרגישה עם זה. ואני לא רוצה להרגיש. אז אני אפסיק לחשוב עליך עכשיו, ואני לא ארגיש כלום. (זה כלכך פשוט, רואה?) [אז מה, להגיד לך שוב שאני מתגעגעת? מת-ג-ע-ג-עת. אפילו המילה הזאת לא מספיק ארוכה בשביל להכיל בתוכה את כל המשמעויות של זה. כי זה בנאלי מדי בשביל לתאר איך אני חושבת עליך ונקרעת, איך אין אף געגוע אחר שמשתווה לזה, לא רק געגוע, אין רגש אחר שמשתווה לזה, לא הכאב ולא העצב ולא השמחה, ואני לעולם לא ארגיש מאושרת באותה עוצמה שבה אני מרגישה את הגעגוע הזה, וגם אם אני כן אהיה מאושרת, אז הוא יהיה שם בשביל למהול את השמחה בעצב, כי ככה זה תמיד, מאז שנהרגת. ולהגיד 'אני מתגעגעת' לא מתאר בכלל את המחנק הזה- ואת כל החומות שבניתי כדי להרחיק את זה ממני אבל בעצם השארתי אותך בפנים ואת כל השאר בחוץ, ואתה עדיין בפנים קרוב כ"כ אבל אני מתגעגעת אליך כי אי אפשר לגעת יותר ואי אפשר, הכל אי אפשר, אפילו לזכור כבר אי אפשר......]

רעוּת

New member
[הכלאוכלוםכבראיןליכוח.]

....אז כן, אני חושבת עליך הרבה. יותר מדי. אחרי שנדמה לי שכבר חשבתי על הכל, שאין מה לכסות יותר, אני תמיד מוצאת עוד. כבר חשבתי על איך שנהרגת, ועל ההלוויה שלך ועל האזכרות (זה מצחיק, קצת. אני זוכרת שנים זוגיות יותר טוב משנים אי-זוגיות. את הראשונה והשלישית אני לא זוכרת בכלל. וימי זכרון. אני תמיד זוכרת רק את האחרונים). וחשבתי על איך שהיה לפני, לעומת איך שזה עכשיו. על כל הדברים שהשתנו פה. איך שלפני היינו צוחקים על הכל, ועכשיו תמיד משהו חסר. מתישהו אפילו הצחוק נעלם בחלל הזה. כמו חור שחור. הוא לוקח הכל. וחשבתי על איך היה יכול להיות אחרת. ומה אם היית חוזר. וחשבתי עלי. על איך שהשתנתי, ואיך שהייתי יכולה להיות אחרת. אם לא היית מת. ובכלל. (בשבועיים האחרונים אני מרגישה אחרת. משהו שם השתנה שוב, ואני לא אוהבת את זה) וחשבתי, שבעצם בכל הזכרונות שיש לי איתך אני רק ילדה קטנה. וזה זורק אחורה. סתם זכרונות ילדות מפגרים כאלה. (אין לי בכלל בלעדיך). ושיש לי יותר זכרונות בלעדיך מאשר איתך (והם יכולים להיות שמחים, אבל רק אם אני לא נזכרת בך). איך הייתי רוצה שיהיה משהו להיאחז בו. שיהיו זכרונות שקרובים יותר. שלי ושלך. כשאני כבר גדולה. וגם אתה. אז אני ממציאה לעצמי (הלוואי שהיה אפשר לשנות- כמו בפוטושופ- ולהכניס אותך לכל התמונות האלה בראש שלי. סיום תיכון, גיוס, ימי הולדת, לילות שאני כ"כ צריכה פריינד-טו-ראן-טו, ורוצה רק אותך). אני מדברת אליך בראש שלי, ומנסה לדמיין מה היית אומר. לפי איך שהכרתי אותך. לפי איך שאני מדמיינת איך היית יכול להיות עכשיו. לפעמים אני לא מצליחה. איך היית נראה, או מה היית עושה. לא אמרת מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, אף אחד לא ידע, אתה יודע? אני אפילו לא מצליחה לנחש. אולי לא הכרתי מספיק טוב, וזה כואב לי, לחשוב שלא הכרתי מספיק. כי אין הזדמנות שנייה. בקושי הזדמנות ראשונה היתה לנו. וזה עצוב, כי גם אתה כבר לא תכיר אותי. רק שלך זה כבר לא משנה יותר. אני תמיד חושבת שכבר חשבתי על הכל, אז אני מחפשת דברים חדשים. כדי שלא ייגמר. זה לא ממש עוזר, נכון? אז מה הטעם. צריך לשחרר, ולהרפות ולהמשיך הלאה וכו' וכו'. אני מנסה לפעמים. כשרע, אתה יודע. למצוא דברים שיעבירו את זה. שישכיחו ממני. אפילו לקצת. מחפשת דברים אחרים שימלאו. זה סוג של להמשיך הלאה, לא? אבל זה לא מרגיש ככה. זה סתם לרוץ במעגלים. כי זה תמיד חוזר לזה בסוף. לריקנות הזאת. אפילו אין לי כוח לחפש יותר. אני לא מרגישה שיש משהו שיכול למלא אותי עכשיו. או להשכיח. אין לי כוח לנסות להמשיך הלאה. אני שואלת "בשביל מה?" ואין לי תשובות, אז אני מפסיקה לנסות. זה לא עוזר. בסוף תמיד חוזרים הביתה, לריקנות הזאת. כאן, בלעדיהם. שם, בלעדיו. אני שונאת ימי ראשון. ועכשיו גם את חמישי. כולם מאבדים את כולם בסוף. אבל למה זה מרגיש לי שהכל בבת אחת? זה לא קשור אליך. אבל זה גם לא עוזר. זה שאתה לא פה. זה חרא, וזה לא עוזר. ואני לא מוצאת שוםדבר שיעזור מעבר לכמה שעות של לצאת-ולשכוח, וגם זה לא תמיד עוזר. אני מסננת אנשים שאני לא אוהבת. מרחיקה את מי שאני אוהבת. לא רוצה לעשות דברים שלא מעניינים אותי. לדבר על דברים שלא מעניינים אותי. בעצם, כלום לא מעניין אותי עכשיו. אני מוותרת. אם לא מנסים אי אפשר להיכשל, ואם אין לך אף אחד אז אי אפשר לאבד.

רעוּת

New member
.

"אתה אף פעם לא כותב לי". "אבל אני איתך". "אז מה?" "כותבים למישהו שאי אפשר להיות איתו". "אתה אף פעם לא מפסל אותי, אבל לפחות תוכל לכתוב לי". זאת הטרגדיה של האהבה, אי אפשר לאהוב שום דבר יותר ממשהו שמתגעגעים אליו. (ג'ונתן ספרן פויר, נו מה
)

למעלה