...

זה בכלל חוקי מה שאתה עושה?

אין איזה חוק שאומר שאסור להסיט להשתמטות? אבל רסמי you have a point,למרות שאני לא עומד להשתמט

אנארף אני יודע על מה הוא משתמט

לא תיחקרתי אותו,הוא אמר לי שבגלל הדבר הזה שיש לו הוא עשה עליהם חרטא שהוא מסכן ובלה בלה בלה ועכשיו אם הוא רוצה לא מכריחים אותו לעשות צבא,אני לא יודע על המילה מה לעזאזל יש שם אבל מה שאני יודע זה שאם הוא רוצה הוא יכול ללכת לצבא בדיוק כמו שאם הוא לא רוצה הוא יכול שלא ללכת ובוא בוחר באופציה השנייה,חשבתי שהמקום הזה הוא הבמה לספר את המקרה

EmGee

New member
זה בניגוד לחוקי מדינת ישראל

הסטה לעבירה על החוק, וברור שזה בניגוד לחוקי תפוז. צריך לברר פרטים עליו ולשלוח את הטרול הזה לבית המשפט.

...

חבר שלי,תיכוניסט כיתה יב' עומד להשתמט. איכשהו הוא הצליח לקמבן עוד מלפני די הרבה שנים שיהיה רשום איפשהו במחשב של מדינת ישראל שיש לו איזה מום דימיוני ביד. ועכשיו בזכות המום הזה הוא עומד להשתמט מהצבא,אין לו שום דבר והבן אדם כותב ביד הזאת ועשה איתה הכל,הוא בריא לחלוטין. עכשיו מה אני עומד לומר לו? שעדיף לו ללכת לצבא לפתוח שער כל היום לקבל איזה 400 ש"ח בקושי בחודש לראות את הבית פעם בשבוע כדי לתרום למדינה? הוא צודק עדיף לו ללכת לעבוד וליהנות מהתקופה הזו כמה שרק אפשר מלהיות איזה סמב"ס,ועכשיו אני שהולך לצבא מרגיש כמו איזה פראייר. עכשיו אל תגידו לי את הטיעונים הטיפשיים של"הצבא לא צריך אנשים כמוהו שמשתמטים" למה יש מצב שאני אמלא בדיוק את אותו התפקיד שהיו "מפילים" עליו. מה באמת לומר לו? נמאס לי להרגיש פראייר.

respecta1

New member
אתה לא פראייר..

פשוט מאוד הוא ילד מגעיל.. אתה עושה את מה שאתה עושה את מה שבטח אביך או אחיך עשו ומה שכל דור ודור במדינה הזו עושה.. וזה הולך לשרת את המדינה, בצבא.. ואתה והוא יכולים למצוא הרבה יותר תפקידים מעניינים מלפתוח שער, יש בצבא תפקידים כל כך מעניינים.. זה שרוב האנשים לא אוהבים לבוא למקומות שנשמעים בומבסטים -אבל בתחלס הם מעניינים מאוד שגם יעזרו לך בהמשך החיים (גם לפתוח שער, כמה עלוב שזה נשמע - אבל אפילו זה יעזור לך בהמשך החיים) ואישית אני הייתי אומר לבחור שיפסיק להיות טמבל ושלא יברח מאחריות.. בכל מקרה.. פראייר אתה לא..

hautpmann

New member
תגיד לו שיבוא לפורום.

לא תציל אותו בכך שתשכנע אותו. כי אתה לא. וזאת לא כזאת אבידה גדולה. עוד משתמטון לסטטיסטיקה. תגיד לו על הפורום, שייכנס ויקרא לכל מי שלא מצפצף על שלטון החוק שהוא פאשיסט, כמו חבריו שנכנסים בשמות בדויים ואנונימיים. רק מספר אמיצים משתמשים בכינוי התפוזי האמיתי.

למעלה