...

...

מי אמר אני ולא קיבל כולם עכשיו עומדים איך כבר לא נמאס לי מבדיחות של ערבים? שתוק ותביא להם מה שהם רוצים ערביה אחת נכנסת לג'יפ לקחה סמים והיא בטריפ ואולי הקטע קצת מצחיק אבל יש לה5 ק"ג דינמיט ב..נרתיק מצד שני...אולי גם לא. C עם עיגול מסביב לאלכס

Reut E

New member
בחייאת הזומזום

נימאס לי לפתוח את ההודעות שלך עם הכותרת של ה"..." לא יכולת להרחיב קצת את הכותרת?! וזה די חלש.

boxer86

New member
אם כבר משהו על ערבים..

היה היה ילד בשם מוחמד ומחמד הקטן למד בבית ספר יהודי בכתה א' יום אחד המורה אמרה : אם אתה רוצה שילדים יפסיקו להציק לך תתנהג כמו יהודי ותקרא לעצמך אבי אז מוחמד הערבי הפך לאבי היהודי אז מוחמד חזר הביתה אמא שלו אומרת לו: מוחמד, כלים, קפה, שיעורי בית... מוחמד עונה לה: אני כבר לא מוחמד, אני אבי ואני יהודי אמא שלו הכניסה לו סתירה אבא שלו נתן לו אגרוף למחרת מוחמד הלך למורה שלו, כשהוא חבול המורה שאלה: מה קרה? מוחמד: אל תשאלי, שני ערבים תפסו אותי והכניסו לי מכות.

רבאק!

זה מסביר את הגמל שנמצא ליד אוהל הבושת של אמא של אבי! שיגלתי ערביה!!!!!!!(בדיחה מעט פרטית של הפורום..אמא של אבי זונה ואני מזיין אותה...זה כל)

אם בערבים דעסקינן ... פעם אחת ישבתי לי וחשבתי מה היה קורה אם יהונתן גפן היה משורר ערבי מהשטחים והכבש השישעשר היה בעצם סיפור על חיי היומיום בשטחים .. ומה שיצא לי זה ככה : אתמול בחמש אחרי הצהריים ירדנו למכלת עם אימא ובנתיים ראינו , שהגן שלך הרוס .. זה לא כלכך נעים לראות גן הרוס , איל יהוד עם הטרקטור עשו אותו פאחוס ,לא כלכך נעים לראות גן הרוס , איל יהוד עם הטרקטור עשו לנו מאנחוס .. אתמול בחמש אחרי הצהריים הפרנו את העוצר עם אימא ובנתיים ראינו , שהגן שלנו הרוס .. זה לא כלכך נעים לראות גן הרוס , איל יהוד עם הטרקטור עשו אותו פאחוס ,לא כלכך נעים לראות גן הרוס , איל יהוד עם הטרקטור עשו לנו מאנחוס ..

עזוב ת'ארמית .. איך השיר ?!? כי ת'אמת יש לי עוד ואני מעוניין לדעת אם זה נשמע טוב (אגב כשאני שר את זה במבטע ארפ'י זה נשמע בומבה!) ../images/Emo3.gif

ברדוגו .. קא-בל *סניף באף והעפת החננה על צחי* לפני כמה חודשים ירדתי במחלף עזראתי לכיוון דרום ונתקעתי מאחורי סבע אחד שנסע במהירות מסחררת (של בערך 10-15 קמ"ש) ולא הצלחתי לעוקפו ואז במקום לקבל קריזה ולהרוס לי ת'יום שרתי לעצמי את זה בשביל להרגע ............. שני הילוכים בראשון .. אני נוהג בלי היגיון .... פקח אותי תפס, שוטר נתן לי וואחד קנס. אני נוהג ללא היגיון , שללו לי אתמול את הרישיון ....... רחוק מהעין - רחוק מהקנס , שוטר אותי אתמול תפס .. נוהג ללא היגיון ...... שללו לי אתמול את הרשיון ....................................... (אם שרים את זה לקצב המנגינה הנהדרת של השיר המקורי בטון עצוב זה בכלל נשמע קורע ...) ואז כאילו בא הנס ויצאלי לעקוב אותו ואז שרתי לי ככה : הילוכים .. (טה דהדה) הילוכים .. (טה דהדה) עד מתי הילוכים ?!? אולי תקנה מכונית עם אוטומט?! אור עולה מן המזרח , לסוכנות נגיע .. נקנה מכונית חדשה עם אוטומט .. הילוכים ..(טה דהדה) הילוכים ..(טה דהדה) עד מתי הילוכים ?!? אולי תקנה מכונית עם אוטומט ?!?!?

שמע אחי*

אני גולש הרבה בהומור שחור (לא מגיב מסיבות שאני חסום שם או פה בכל אחד מהשתמשים שלי) וממה שאני רואה אותך שם,למה פשוט לא התחלת לצרוח hail hitler עד שהזקן (שיכול להיות שהיה ניצול שואה) היה בורח על נפשו? באמת..אני מתפלא עלייך!

עזוב אותך מהפורום ההוא .. עברתי שם למצב פסיבי של קריאה בלבד וגם זה באופן סלקטיבי .. לפני איזה חודש נכנסו כמה רוסיים (ויסלחו לי פה הכותבים על הגזענות אבל מה לעשות שאותם בחורים הם הם שמוציאים לשאר ת'שם הרע) שהיו חייבים להצדיק את התכונות המגעילות של האשכנזים שחושבים (וזה הפעם היחידה שהם חושבים בה) שהם מתנת אלוהים (אם קיימת כזאת "מפצלת") לאנושות (גם כן אנושות .. בעע על כולנו!) והם התחילו לרדת עליי שרק אני יכול להבין את הבדיחות שלי וגם על זה הם הטילו ספק רב .. אישית אם הייתי רואה אותם פנים מול פנים הייתי מסביר להם דבר מאוד פשות .. אני תמיד אומר ככה "על איינשטיין אמרו שרק שלושה אנשים הבינו על מה הוא מדבר והוא האדם שנחשב להכי חכם שבעולם .. אז כנראה שאני בהרבה יותר חכם ממנו כי כשאני מדבר - אפ'חד לא מבין את מה אני אומר..." ../images/Emo8.gif

ות'אמת .. אם הייתי צועק על הזקן ההוא אז .. רוב הסיכויים שהוא היה מקבל התקף לב .. נופל קדימה ולוחץ על הברקס ואז אני הייתי מתנגש בו והיה הולך לי הבקליט בטמבון הקידמי והבוס היה הורג אותי והיה הולך לי יום העבודה ועוד בנוסף להכל בטח היו רוצים שאני עוד אגיע להלוויה של הקעאקר הזקן הזה להגיד עליו קדיש! אז כוסאומו של כל המנחוסים עם ה"נהג חדש" וכל הזקנים שלא זזים וכל הנשים באשר הן על הכביש ושלא לצורכי עיסוק במקצוע הכי עתיק בעולם - שישרף המנייאיק שנתן לכם רשיון נהיגה! זיהו .. הוצאתי ת'עצבים ועכשיו אני רגוע ויכול ללכת לאנוס לי איזה קטינה .. רוסקיה .. חיוורת מוות עם מראה גוטי\אנורקס שיק בשקט ובצורה הכי ברוטלית שרק אפשר .. ../images/Emo3.gif

אף פעם לא חשבתי שתרשום את זה

מילא "זזתי להרביץ לאישה שתתלה כבישה לפני שאני אאנוס אותה" או משהו כזה

יא קוקו .. זה היה בציניות .. זה הקוד של "יאללה חפרתי מספיק ואני עייף אז הלכתי לישון ..." ../images/Emo3.gif

shlomitosh

New member
זאדק... רק שתדע..

שאני אוהבת תיציאות שלך בפורום הומור שחור.. ושאני אישה ושאני נוהגת עם שלט של נהג חדש.. ושבדיוק אתמול נגמר לי המלווה.. :) מוות לתמרורים! מוהאהאהאהאהא!

וואי וואי וואי ... שומו שמיים .. עוד אחת נהגת רק תשלחי לי מסר עם רשימה מפורטת של הכבישים שאת הולכת להרוס שאני אדע להיזהר כשאני בסביבה שלהם ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif תראי .. אני ברחתי מהומור שחור בגלל כמה חברה שהחליטו לעשות עלי ע'להום וזה לא התאים לי כי בסה"כ אני כותב בשביל הכייף ולא בשביל להיות מגעיל כלפי אחרים (חוץ מהודעות נאצה ופוסטים מסיטים נגד תמנים [איכסה פיכסה תמניוקים .. בעעעע] כי הם לא עם .. הם עאמות! ../images/Emo8.gif)

shlomitosh

New member
באמת נראה לך שאח שלי נותן לי לנהוג באוטו שלו?

האמת שכן :) אבל רק אם הוא נמצא שם בתור מלווה בשביל לזרוק לי הערות כמו 'תלחצי כבר על הגז!!'

למעלה