11.4.03- חולון שולטים...

A S Y L U M

New member
11.4.03- חולון שולטים...

בנזונה של ערב! הפקה גדולה ומושקעת שלנו, שכרגיל, לא נגלה לכם יותר מדי... ערב שאנחנו רוצים לראות את כל חולון באים, כמו בימים שבהם חולון הייתה פאקינג אימפריה... אנולה ג'יי יופיעו, שזה בהחלט גאווה חולונית (?!?), ותמיר ואבירם יתקלטו- משמע CHIK-N, כמו בימים הטובים שהיו בשברולט... עוד נעדכן, אבל בחייאת, לא לקבוע תוכניות אחרות ליום הזה...

אתה מעצבן אותי (בביקורת בונה)

כל מילה שניה שלך היא להשוות את האסילום לשברולט כדי שאנשים יבואו אז תקראו למקום שברולט תאמצו גישה של שברולט ואם זה נקרא שברולט ומתנהל כמו שברולט אז זה בטח שברולט אבל אם אתם מועדון אחר די להשוות את עצמכם כמו לשברולט!

A S Y L U M

New member
אנחנו?? שברולט??

אהה??? אנחנו לא עובדים כמו השברולט, לא מנוהלים כמו השברולט, וממש לא באותו קטע של השברולט. הרעיון היה ספציפית לערב הזה, שתמיר ואני מתקלטים, ויהיה כמו בימים הטובים (כן, היו גם כאלה) שלנו בשברולט... זה לא שאנחנו מפרסמים את המסיבה כמסיבת שברולט חלילה. בשבילי לפחות, השברולט זה הרבה יותר מהמקום עצמו פיזית, זה האנשים והכל, וסה"כ ניסינו להבהיר מה יהיה בערב הזה. אני באמת מתנצל אם עיצבנתי אותך, השברולט ימשיך בעבודת הקודש שלו, ואנחנו בשלנו. שבת שלום.

shalomEko

New member
נכון

אז אנחנו אימצנו גישה של אמריקה ויש לנו אנשים מאמריקה ואוכל מאמריקה אבל עדיין.. אנחנו מדינת ישראל

עבודת הקודש של השברולט מי שמע

אני רק אומר שאתה מיחצן ומוכר לאנשים את המקום כאילו הוא השברולט וכאילו זה בסדר ללכת למקום כי הוא דומה לשברולט אז תן לי להודיע בקול שאון השברולט לא מעניין אותי אני הולך אליו פעם בכאלטרנטיבת מפלט אם אין מה לעשות בכלל אז אל תעשה לי משחקי קודש של השברולט אגב באותו יום שישי יהיה משהו שווה ?

או אה

New member
סלח לי בבקשה אדוני אבל....

אתה הומו!!!! מה קרה לך?! נדפקת?! הם מתגעגעים לימים הטובים בשברולט אז הם עושים מסיבה נוסטלגית! איזה מוזרים... ממש לא מבין אותם... דפוק אתה...

A S Y L U M

New member
אני לא...

מייחצן את המקום כאילו הוא שברולט... ממש לא.... אבל עזוב... יום שישי כן, יהיה משהו ממש טוב... הפקה מושקעת. יהיה מגניב!

למעלה