.

דוVשה

New member
.

פתאום קלטתי שאפילו לחשוב סתם, מה אתם עושים עכשיו, איך עברה עליכם השבת, אם היה לכם מספיק קריר עם המזגן- אני לא יכולה. את מבינה, אפילו מחשבה קטנה כזו. לא בגודל של איך אני אסתדר עם זה שאת לא פה, איך סבא, איך הבנות שלך ושאר הנכדים, לא מה יהיה הלאה, לא ברומו של עולם. מחשבה קטנה, של יום יום כזו. נגוזה. ודווקא חשבתי שהתחלתי להבין, את יודעת. חשבתי שהתחלתי לקלוט. אני מניחה שכלפי חוץ הכל נראה איתי, פחות או יותר, אותו דבר אבל את הדברים שנראים אף אחד לא יודע וגם לא רואה. אף אחד לא רואה איך אני נשרפת מבפנים. אף אחד לא רואה כמה אני בוכה, פנימה, בלי הפסקה. אף אחד לא רואה איך אני פתאום נעצרת ועומדת. את אינך. כנראה שאני לא קולטת, לא במאה אחוז שאת לא פה יותר. לתמיד. לתמיד לתמיד לתמיד. איזו מילה מכוערת. לתמיד.

מיכל..~

New member
../images/Emo201.gif

ממש ממש הצטערתי לקרוא, אין כלכך הרבה מילים מול מוות אז רק להגיד שאני שולחת תנחומים וחיזוקים רבים

lital172

New member
זו גם מילה יפה לתמיד

אוהבת אותך לתמיד. יש בה שני צדדים. את הלןתמיד שזה נלקח מאיתנו. ואת האהבה שיש שם. אני תמיד נזכרת במילים האחרונות שהיא אמרה לך. "את נהדרת" תחבקי את עצמך. מותר לדמוע ולהתגעגע. להמשיך בחיים את כל מה שהיא לימדה אותך. להיות מאושרת. שהיא בלב תמיד.

noosh

New member
../images/Emo10.gif

זה חוסר אונים מוחלט. ואני מצטערת שאין שומדבר שאני יכולה להגיד שיקל על זה. כי זה משהו שפשוט אי אפשר לשנות והוא אף פעם לא ירגיש -נכון-. אז הרבה יותר קשה להשלים עם זה, אם בכלל מצליחים. אני פשוט מקווה שיהיה לך קל יותר. אני באמת מקווה. ושאת מרשה לעצמך להרגיש ככה ולא נלחמת בזה.

למעלה