.....

שני חמו1

New member
.....

אהלן, אפשר להגיד שאני די חדשה פה.. שמתי לב שהאתר בשלבי התעוררות.. מקווה שאצליח לעזור :] קצת על עצמי - שני מהדרום בת 16 וגם אני אוהבת את דניאל סלומון... הדיסק שאני הכי אוהבת לשמוע הוא חיפה 87, השירים המועדפים עלי הם: איתך, ארץ יפה, ארצות החום וחללית האם.. שני שירים אחרים שאני נורא אוהבת הם בא מכאב ועדיף.. [ וברור שיש עוד מלא ] שאלות וכאלה אני אשמח :]

idanri

New member
היי שני ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני עידן בן 18 גם מעריץ של דניאל. היית פעם בהופעה של דניאל?אם כן,ספרי קצת על חוויות מההופעה...

שני חמו1

New member
היי עידן :]

תודה.. הייתי פעם בניצנים, היה מאוד טוב אבל אז הייתי שומעת אותו פחות.. התחלתי להעריץ את דניאל בשנה וחצי האחרונה.. אני מאוד רוצה ללכת להופעה שלו, אבל אני לא ממש יודעת מתי יש וגם אין לי עם מי ללכת כי חברות שלי לא ממש שומעות אותו... אבל אני מאוד מקווה ללכת בקרוב :] היית בהופעה שלו ?

../images/Emo214.gifSame Same..

גם אני בדיוק כמוך, לא יכולה ללכת ביחד עם חברות..כי הן לא אוהבות הופעות
לקח לי זמן להיות "אמיצה" מספיק כדי ללכת להופעות לבד ולחזור בלילה.. האמת, עד היום זה מפחיד אותי, אבל אני לא נותנת לפחד לנצח כל עוד אני חושבת ש"חיים פעם אחת"... בתקווה להופעות שנתראה!

שני חמו1

New member
אני מאמינה שאלך..

אני לא מספיק אמיצה ללכת לבד, אבל בטוח שיהיה לי עם מי ללכת.. :] 218672592 האייסיקיו שלי , שמרי על קשר

idanri

New member
האמת הייתי סך הכל ב2 הופעות של דניאל

הראשונה הייתה בניצנים וזאת הייתה פשוט הופעה מדהימה!!! ההופעה השניה הייתה פה ביישוב שאני גר בו,במזכרת בתיה. דניאל הופיע לפני שנתיים בערך בחגיגות יום העצמאות של מזכרת בתיה. הייתי בהלם כשאמרו לי שדניאל יגיע לתת הופעה פה!!!!זה היה פשוט חלום. הוא נתן הופעה אקוסטית שפשוט השאירה אותי בלי מילים בפה...

../images/Emo214.gifאז עדיף להשאר!!!../images/Emo8.gif

ולהרגיש בבית!
אני שמחה שהצטרפת לכאן [שוב
] ומקווה באמת שתשארי ותהני איתנו הפעם..שלא תצטרכי להעלם
אני הדר, ולא, עוד לא הספקתי להיות בהופעה של כפיר@אבל החיים רק התחילו...

היי שני..

את מוכרת לי מאיפשהו..., את יכולה ללכת איתי ועם חנצי אם יהיה הופעות לגילנו... למרות שאת זקנה כבר...

שני חמו1

New member
היי ברק..

תודה על ההצעה, אבל עזוב אין לי כוח לבייביסיטר
תברר מתי יש בקרוב ונלך.. :]

שני חמו1

New member
ברקי

דיברתי עם חנצי כמה פעמים על זה והיא אמרה שדניאל דיכאוני מידי בשבילה.. אבל אם נמצא, נראה לי שנצליח לשכנע אותה...

שני חמו1

New member
טובב ברקוש..

אבל זה גם מעפן.. מה קרה פתאום נזכרת שאתה לא אוהב את השם הזה? ברק..

LOLI152

New member
ברוכה הבאה!!:)

אני אלה, בת 16 מהמרכז.. הייתי בשלוש הופעות. בבארבי בכפ"ס- אינטימי וכייפי. אחת שלו לבד, במופע הקודם, אחת שלו עם דנה עדיני, ועוד אחת שלו לבד במופע הנוכחי. היה מדהים! הלכתי לדבר איתו, נתתי לו ציור שחברה ציירה בשבילי (העתק של הציור נתתי לו,כמובן) דיברנו וזה... קיבלנו חיבוקים ממנו ומדנה :p את הרשימות שירים, פוסטים,

LOLI152

New member
לצערי לא.

חברה שלי הביאה מצלמה, אבל אני חושבת שהיא מחקה את התמונות כבר. אני באה בשביל המוזיקה. מתמכרת כולי, שרה איתו(אני לא שרה במקומות ציבוריים. עם אנשים אחריםXD פשוט לא.רק איתו. כי הוא דניאל סלומון!! ), מכל הלב, נותנת למוזיקה שלו לשטוף אותי לגמרי. ויוצאת נקייה:) בואו נעשה מפגש בהופעה. יהיה מגניב:) ככה גם יהיה לכולם עם מי ללכת, וגם הופעה למי שלא היה:O

../images/Emo214.gifשתהיה הופעה ב"תמונע" ואני שם../images/Emo88.gif

רק שתהיה כבר
ואני לגמרי מזדהה עם הקטע של לשיר עם דניאל [אצלי זה בכל הופעה שאני מכירה את השירים, מעין "התפרקות"..] ואח"כ יוצאת נקייה

שני חמו1

New member
תודדדהה אלה

וואו.. נשמע ממש גדול ! גם דנה מעולה לא פחות. הם היו נורא טובים יחד..

למעלה