.

fearles

New member
.

אני בדיכאון.. אני חושב על מוות זאת אומרת על לסיים את הכל אני מרגיש סתמי ובלתי נראי. חסר חשיבות. המילה היא חסר חשיבות אני חושב. כאילו אני כלום. אני משרת ביחידה נחשבת שיכולה לקדם אותי במהלך חיי אבל אני רוצה לצאת מהצבא. ויש לי את האפשרות. אני לא יודע אם זה יהיה הדבר הנכון בשבילי אני חייל בודד דרך אגב. ואני מרגיש שיש כל כך הרבה דבריםש אני מתמודד איתם ושזה יותר מדי. לקחתיע ל עצמי גם לימודים שאני חושב שזאת הייתה טעות איומה. בדיעבד. כיא ני בעומס מטורף. אני נורא לבד. בא לי להסתגר בדירה ולא לצאת ממנה. להכנס למיטה מתחת לשמיכה ולהתחבא מהעולם. אני לא יודע מה לעשות. הייתי בדיכאון בעבר. ויצאתי מזה. ואני יודע שאתה יוצא מזה ואתה לא מבין איך היית בזה. אבל כרגע הכל נראה לי כמו מבוי סתום והדבר הכי קשה זה הבדידות. הבדידות דחוקת אותך לחושך והחושך משאיר אותך בבדידות. ואין לי כח נפשי יותר להרים את עצמי. פעם מצאתי בעצמי הרבה כוח. והיום אני מרגיש שמה שלמדתי שחכתי. אני לא מצליח לשמור על קשר עם חברים. ואין לי חברים. זה גם כי.. לא בא לי להיות איתם בכלל עם אנשים. אני בוכה על זה שאני לבד אבל גם לא בא לי להיות עם אנשים . אז זה מצב די דפוק. אבל מה שכן בא לי זה להיות בזוג. אבל במצב שאני נמצא בו כרגע עם ביטחון עצמי נמוך עם כמעט אפס חיי חברה מצב רוח מחורבן ושלל נעלמים אחרים אני לא רואה איך דבר כזה יקרה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
fearles היקר

מדבריך נשמע שהשירות הצבאי מכביד עליך, וגורם לך להרגיש בודד ועצוב.. עד שאתה שוקע לתוך אוקיינוס של מחשבות מטרידות, וכבר חושב שאולי עדיף לך לסיים עם הכל, לשים קץ לכאב שלך.. וכשהכל מצטבר יחדיו ויוצר עומס על הכתפיים שלך, זה בטח כל כך מייאש עבורך.. אנחנו מבינים כמה שאתה מרגיש שהקירות סוגרים עליך, ויחד עם זאת, גם קראנו שאתה מחפש זוגיות ומעוניין בקשר.. ואולי אם תמצא את הקשר הזה שאתה מחפש, זה יכול להקל במעט על הבדידות שלך.. וגם אם לא, רוצים שתדע שאנחנו כאן איתך, רוצים להקשיב לך ולהיות לצידך ברגעים הקשים שלך.. ושנייה לפני שאתה מנסה לפנות לכיוון הקשה מכולם, אולי תוכל לנסות ולבוא אלינו לשיחה אישית, לספר על מה שאתה מרגיש ולקבל תמיכה.. מחכים לך, רוצים לשמוע עוד על העצב והמחשבות המכבידות שלך..

hineta

New member
../images/Emo201.gif

מבינה אותך. איך אתה מרגיש היום? הרגשה של חוסר חשיבות וסתמיות קשורות לפעמים לבדידות..מה שמעניק משמעות זה להרגיש קשר, חיבור לאנשים אחרים, להרגיש שמצאת את המקום שלך בחברה. מותר לך לצאת מהצבא אם אתה לא עומד בזה, אתה לא צריך להרגיש אשם על זה. טוב שאתה זוכר פעמים שיצאת מהדיכאון. ככה אתה יכול לראות שגם המשבר שלך עכשיו הוא זמני.. עקבת אחרי המשברים שלך? (כדי למצוא מה הטריגר שגורם למשבר בכל פעם..?) מה נהיה קשה לך כשאתה עם אנשים? אני מנחשת שהרבה מכל הרגשות האלה קשורים לזה שאתה חייל בודד, אני צודקת? מצב רוח מחורבן, ביטחון עצמי נמוך ואפס חיי חברה הם דברים זמניים שאפשר לשנות (למרות שזה לא תמיד מרגיש ככה..). אל תחשוב שבגלל המצב הזמני שלך לא תהיה לך זוגיות לעולם. חוץ מזה אני בטוחה שיש לך הרבה תכונות טובות שמפצות על זה, וכל מה שמונע ממך (זמנית) לראות אותן זה הדיכאון שאתה נמצא בו עכשיו. אל תשכח שבגלל שאתה בדיכאון אתה נוטה לראות דברים בצורה שלילית יותר ממה שהם, ככה שסביר להניח שגם יש לך יותר אנשים שאתה יכול לפנות אליהם ממה שאתה זוכר ומרגיש.. עצם זה שאתה כותב פה זה כבר סימן טוב ומעודד, זה סימן שאתה בכל זאת רוצה לחיות ומאמין שאתה יכול לצאת ממצבך וגם למצוא זוגיות ושאנשים יכולים ורוצים לתמוך ולעזור לך בזה.. יש לך מספיק כוח נפשי ורצון לדבר עם אנשים בשביל לכתוב פה וזאת התחלה טובה

למעלה