=)

=)

יש למישהו את מספר הטלפון של שירות הלקוחות של היקום? השירות לא משהו...

GMjoy

New member
../images/Emo6.gif

היקום זמין בשבילך ובשביל כולנו תמיד.

המממ... הטענה שלך קשורה, במקרה, לכינוי שלך?

אם כן, מה דעתך להחליף כינוי? כי כמו שאמר גיא - הבוס הגדול תמיד זמין. והשירות שאתה מקבל הוא, בעיקר, פועל יוצא של השירות שאתה מבקש - לא במספר טלפון כזה או אחר, אלא בחיי היום יום שלך. זה הרי כל הפואנטה של "הסוד" (שהוא, בעצם, בכלל לא "סוד" אלא פיסת חוכמה שמסתובבת חופשי כבר אלפי שנים ונגישה לכל מי שמעוניין בה)

ע ו פ ר ה

New member
מצטרפת להערה / להארה

בנושא הכינוי. יש לי דרך נהדרת להתקשר ליקום. לכתוב בלילה לפני שמכבים את האור רשימה של דברים טובים שעשית היום ורשימה של דברים טובים שקרו לך היום. היקום מיד מגיע ושרות הלקוחות נפלא. וחוץ מזה תתחילי לשים לב לדברים הטובים. במשך שבועיים אל תדברי ואל תחשבי על הדברים ה"רעים". לדעתי , זה מה שעושה את ההבדל. באהבה עופרה

אני עושה הכל

כל החדר שלי מלא בפתקים, יש לי רשימות קבועות אני לא אשקר, יש לי הרבה טוב בחיים וכל מה שאני רוצה אני לרוב מקבלת יש לי צירופי מקרים שמשאירים אותי עם פה פעור אפשר לומר שאני לקוחה קבועה במועדון היקום אבל עדיין חסר משהו מעבר...אולי האושר, השמחה, המשמעות של כל זה זה לא כל כך קשור לפורום הזה תאמת... בכל מקרה אני פועלת בשיטת הסוד עוד לפני שיצא הסוד, חוק המשיכה תמיד היה קיים, ולמדתי את זה מזמן דרך ספרי קבלה

GMjoy

New member
את כאילו משאירה מאחור את המשמעות

של המילה טוב במשפט ה-2. אז יוצא שהטוב לא מספק אותך, מה לדעתך כן יספק? את בטוחה שמשהו מהדבריים שהצבת, יתגשם ותהיי מרוצה - אני בטוח שלא. ואם גם תהיי, אז לא להרבה זמן - זה יבוא לידי חוסר ברגע שתביני שהשגת את זה. יש שיר כזה אצל השחקנית האהובה עליי, מרילין מונרו: "כשאתה מקבל את מה שאתה רוצה, אתה לא רוצה אותו. גם אם אביא לך את הירח - הוא ימאס לך בקרוב. אתה כמו תינוק, אתה רוצה את מה שאתה רוצה, אבל ברגע שאתה מקבל אותו, אתה עדיין לא מרוצה."
הטוב - הוא לא דבר מובן מאליו, ואם הוא קיים, תדעי להעריך את זה! איך תעריכי כל דבר אחר, אם את לא מעריכה את הטוב?? והפתקים האלה...לא יעזרו ! את יכולה "לפוצץ" בהם את החדר שלך, ולשבת מולם יומם וליל - ועדיין שום דבר לא יבוא. למה? כי לא הערכת את הטוב שקיים. מה שאומר, שהדברים בלב אצלך עדיין מפוזרים, ואת לא שלמה עם כל מה שהשגת עד היום.

המממ... לא ממש הבנתי, מה חסר?

את אומרת שיש לך הרבה טוב בחיים. את אומרת שאת רוב מה שאת רוצה את מקבלת. זה נשמע שאת מקבלת מבורא-עולם שירות דה-לוקס של אח"מים. ואם את עדיין לא מאושרת, מה הוא כבר יכול לעשות? אפילו הקדוש-ברוך-הוא לא יכול לכפות עלייך להיות מאושרת או למצוא משמעות. הדברים האלה צריכים לבוא מבפנים.

למעלה