...

...

היום במשך ריב קטן עם אבא שלי הוא התעצבן עליי והרביץ לי, ובערב אמא שלי צחקה עליי כשאני ביקשתי ממנה לקבוע לי תור לאורטופד(פלטפוס ברגל)... החיים שלי בזבל, אף אחד מהחברים שלי לא שאל מה שלומי,לא מתעניין. איך אני מרגיש.... אני מרגיש לבד בעולם הזה... בודד

כנס ../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

היי, תשמע, אני חושבת שאתה צודק בחלק מהדברים שלך. העובדה שאבא שלך הרביץ לך ואמא צחקה עלייך זו באמת סטואציה בכלל לא נעימה. מי כמונו יודע שההורים מתעצבנים תוך חצי שניה ומוצאים את כל הכעס והעצבים ברגע אחד, גם אם הם מצטערים על כך אח"כ הם לעולם לא יגשו ויבקשו סליחה, הם מצפים שאנחנו, בלי שעשינו כלום, נבוא ונבקש סליחה. אנשים, ככל שהם מתבגרים והופכים לזקנים הראש שלהם חוזר לעבוד כמו מוח של תינוק. כל הזמן לעשות דברים דווקא ולהתנהג כמו ילד קטן. לכן, אתה לא צריך להתעצבן מכל מה שהם עושים, תדע שהם כאלה ואל תקח הכל כ"כ קשה. המכות זה באמת דבר לא נעים וגם אסור ! אני לא מכירה את אבא שלך ולכן אני לא אומרת לך ללכת להתולנן, אבל אם המצב ימשך כך, אני בהחלט חושבת שיש צורך לערב גורם מקצועי. אל תרגיש לבד
אין לך כל סיבה להרגיש בודד. זה חופש עכשיו, בדר"כ בחופש אנים נוטים טיפה להתרחק אחד מהשני ואז נוצרת תחושה של בדידות. אתה תיראה שחזור לבית הספר הכל ישתפר ותחושת הבדידות תעלם לה
כמובן, שיש לך תמיד אותנו, פה, שתמיד נשמח לעזור בכל דבר. רק תרגיש חופשי לדבר ואנחנו נעזור.
ובינתיים תהנה מהקצת שנשאר לך מהחופש, אתה עוד תתגעגע אליו.

ספיר164

New member
היי...../images/Emo13.gif

תקשיב אני חושבת שמה שאבא שלך עשה זה המעשה ממש רע. אני דווקא חושבת שאתה כן צריך לערב גורם מקצועי אולי לא ישר להתלונן אבל לדבר עם מישהו מקצועי (יועצת, עובדת סוציאלית) כדי שמישהו ינחה אותך טוב יותר מאיתנו כיצד לנהוג עם אבא שלך בפעם הבאה. בקשר לאמא שלך שצחקה עלייך זה בטח היה ממש משפיל ולא נעים ולכן אני חושבת שאו שתדבר איתה או שפשוט תתעלם מהצחוק שלה ותקבע לעצמך תור לאורטופד אתה כבר מספיק גדול כדי לעשות זאת. בקשר לזה שאתה מרגיש לבד, אני לא חושבת שאתה ממש לבד. אתה זה שרואה את עצמך לבד מפני שאתה כועס ופגוע מזה שחברים שלך לא שאלו מה שלומך. אבל אתה צריך להבין שיכול להיות שהם לא שאלו כי הם לא ידעו אם אתה רוצה לדבר על זה, או שיכול להיות שלא ממש בא להם לשמוע על זה וזה גם בסדר. וזאת עוד סיבה לפנות לגורם מקצועי כדי שיהיה לך עם מי לדבר על הכל בלי שההורים והחברים שלך ידעו מה אתה אומר. אני מקווה שעזרתי לך. ואל תשכח אתה לא לבד. כל הפורום איתך מתי שתצטרך.

היי

תקשיב, אני לא יודעת מה קרה שם, אבל זה בטח היה דיי משפיל. בתור אחת עם עבר לא קל, אני מבינה אותך. אתה לא לבד!! אם זה חוזר על עצמו אתה פשוט צריך לפנות למישהו, ואם זה מגיע לקיצוניות פשוט תפנה למשטרה. גם אותי השפילו, גם לי הרביצו, וגם אני חשבתי שאני לבד- אבל אני לא. אני בטוחה שיש לך מישהו שעוזר לך, שמבין אותך, גם את אתה לא יודע את זה. ואם לא-כמו שספיר אמרה- אנחנו פה בשבילך

זה פשוט מאוד

הורים הם חארות. הם חושבים שבזה שהם שוטפים כלים, הם מביעים כמה הם אוהבים אותך ( WTF) הקטע שלהם זה להוציא עצבים כדי להראות שאכפת להם ממך ( למה לעזאזל אתה לא שוטף כלים?! - זה בערך מה שמעניין אותם ) אף אחד מהחברים לא טורח כי כולם עסוקים בעצמם. גם חברים זה זבל לא קטן. והיי, אם אני לבד, ואתה לבד... *אני פשוט עצמי עכשיו בהתקף עצבים קטן, אז יצאה לי תגובה קצת לא אופיינית לי...מצטערת**

אתה לא חייב להיות בודד

אני בטוחה שכולנו פה בפורום מוכנים להקשיב ולתמוך בכל זמן! ובנוגע לאבא שלך אני חושבת שאתה צריך לפנות לאיזה גורם חיצוני או אפילו לאימא שלך שידבר עם אבא שלך ויסביר לו שאסור לו להרביץ לך!

למעלה