...

Daniel44862

New member
...

היי...אני דניאל ואני עולה השנה לכיתה ט', ויש לי בעיה שאני לא יודע ממש איך להגדיר אותה חוץ מזה שאני מרגיש כ"כ לבד לדוגמא- אני כל הזמן נמצא בפייסבוק ואין אף אחד שפותח איתי שיחה בצ'אט או באינבוקס! א ף א ח ד לא מתקשר אלי, לא מדבר איתי, וכל מה שאני מנסה לעשות לא מצליח! ואני מרגיש כ"כ חסר אונים.. כי אין לי מה לעשות נגד זה...! עוד דוגמא-החברים שלי (שאני מחשיב חברים) קבעו ללכת לסרט, ואף אחד לא טרח להודיע לי שהם הולכים כי כל אחד חשב שהשני יזמין אותי...!

היי דניאל

האמת..אני מכירה את התחושה... אתה עולה לט' כלומר עובר לתיכון או שרק שנה הבאה אתה עובר לתיכון? תשמע אני הייתי במצב הזה ביסודי והוא ממש לא קל האמת שאת רוב כיתה ז' ח' העברתי בדיכאון וזה היה חלק מהגורם לזה האמת שאי אפשר להתגבר על הדבר הזה...צריך להתחיל דף חדש במשום חדש והכל יסתדר..באמת כשאני עברתי לט' עליתי לתיכון ומצאתי חברה מדהימה..באמת.. אני אומרת לך אל תדאג..לדברים יש נטיה להסתדר מעצמם ואם אתה לפעמים מרגיש בודד ועצוב ולא מובן...אני במרחק מסר,הודעה במסן,או אפילו שיחת טלפון

Daniel44862

New member
..

האמת שאני נמצא בבית ספר תיכון...זה כזה מכתה ז' עד י"ב... תודה על העידוד...אני מרגיש יותר טוב...:)

נונקי

New member
היי דניאל

תחשוב רגע, אולי יש לזה סיבה... אולי אתה לא מספיק פתוח? אולי אתה לא מראה לסביבה מספיק אותות חברותיים? או שאולי אתה בכלל צריך לפתוח שיחות עם אנשים ולא לחכות שיפתחו איתך! אין סיבה לחכות שמשהו יקרה, תגרום לו לקרות. אם תשב בחיבוק ידיים ותתבאס שכלום לא קורה לך, כלום לא יקרה לך! תפתח את ידייך, תתחיל לעבוד על חברות, ידידות, פתיחות, תצחק, תזרום, תהיה קליל, תראה לעולם שאתה קיים! אתה מבין על מה אני מדברת? בכל מקרה, גמאני פה באותו מרחק בדיוק (;

אני מסכימה עם שתי הבנות שמעליי...

ואני יכולה להגיד מניסיון שיכול להיות שזה בגלל החופש אתה מרגיש קצת מנותק מהחברים.. שתחזור ללימודים אתה תראה שהעניינים יחזרו להיות כמו שהיו. וגם אם לא ובסוף יתברר שהם לא חברים טובים,יש לך שנה שלמה למצוא חברים חדשים...
בהצלחה!

היי דניאל

נראלי שאתה צריך להתחיל לנסות להכיר אנשים חדשים.. תנסה אולי ללכת לחוגים או להתנדב עם עוד אנשים בגילך גם אני מרגישה קצת כמוך והאמת שלנגן על גיטרה ממש מעודד אותי כשאני צריכה את זה. מקווה שעזרתי

שלום לך !

קודם כל ברוכה הבאה לפורום :) אני חושבת שאולי אם תירשם לתונועות נוער תכיר עוד אנשים. אולי זה מה שיעזור לך לצאת קצת יותר מהבית ולא להיות כל היום תקוע מול מסך המחשב יחד עם הפייסבוק שגנב לכולנו את החיים P: בהצלחה

למעלה