"אני לא אדם אמיתי לפעמים אני עשוי מאבן לפעמים אני עשוי מזכוכית. החוטים שלי ,החיווט שלהם הפוך. בדיוק הפוך. אבל אתה לא תמצא את המפתח אליי ניסיתי לאבד את המפתח אליי.... אתה יכול לבחון אותי מקרוב אם אתה רוצה, אבל תראה יותר טוב מרחוק..." <ציטוט, מקור לא ידוע> ---------- כשאני רוצה לפול ואת לא נותנת לי כי את חושבת שאני מושלמת וזאת רק חולשה חולפת אז את לא מבינה שאני בכל מקרה אפול , בין אם תהיי שם ובין אם לא.... אפול כי הדבק שמחזיק את ההצגה איבד מכוחו אפול כי עכשיו אני חייבת לפול אם לא אפול לא אוכל לקום מחדש.... בבקשה תני לי ..היי לי...אל תכריחי אותי לחיות בלי לנשום...תני לי לפול.... אבל תבטיחי שתהיי שם.... לא אוכל לשחרר אחיזה עד שלא אדע שתוכלי לגבות... אל תתני לי לפול לבד.... ...

ה מוזה

New member
אני מקווה שתמיד היא תהיה שם ..

להחזיק לך את היד .. גם כשאת חזקה ובמיוחד כשאת חלשה .. כשתפלי היא תהיה שם לצידך עוזרת לך לאסוף את השברים ולקום שוב מחדש ..חזקה יותר , חיה יותר ,נושמת יותר .. ובמיוחד אני מקווה - שלא תעלי יותר הצגות . שכל נשימה תהיה חיים שכל רגע יהיה אמיתי . להיות חלש זו לא בושה ,ליפול לפעמים זו לא טעות . מה שחשוב הוא לומר " אני זקוקה שתושיטי לי יד -תאחזי את ידי חזק ואל תשחררי גם כשתבוא הנפילה" כל זאת אכן אמרת. כשכוכב נופל ...משאלות מתגשמות
אבקש בשבילך משאלה .. שלא תיפלי , שלא תהיי לעולם לבד .

למעלה