:)

adi5151

New member
:)

בתור הכירות קצרה עם המאמנת שלי! היא יודעת עלי המון מהן הקשיים שלי ומתי צריך לתת לי מרחב (אוויר)כשלא יוצא לי תרגיל וכשלא יוצא משהו והיא רואה שאני עצובה\עצבנית.. היא מדברת איתי נותנת לי חיזוקים מילות עידוד וזה הרגשה נהדרת שאפשר לספר לה הכול ולדבר איתה זה כיף שיש לך אוזן קשבת ובמיוחד מהמאמנת :) אז.. כרמית!? תודה רבה ♥

THE GYMNAST

New member
איזה כייף לך

המאמנת שלנו בכלל לא כזאת. לא נראה לי שאכפת לה כל כך היארק רוצה שנעשה תרגילים וזהו. אה ושלא נדבר או נפריע. אבל רק אם כואב לי אני אומרת לה והיא אומרת לי לשבת בצד ולנוח.

adi5151

New member
תדברי איתה

תדברי עם המאמנת שלך תשתפי אותה בכך שזה מפריע לך שהיא לא מתייחסת אני בטוחה שהיא תתייחס להערה שלך!

THE GYMNAST

New member
לא יודעת...

כלומר, היא נחמדה והכל אבל לא נוח לי כל כך לדבר איתה. את מכירה את זה שיש כאלה שקל לך לדבר איתם ויש כאלה שלא? היא מתקנת אותי ושומרת לי בתרגילים וזהו.

Xx ofek xX

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחח

לא כל המאמנים\מאמנות הם כמו המאמנת שלך
.. יש כאלה שמתייחסים לזה בתור עבודה וזהו, אין להם כוח להתחיל לשאול את הילדים מה מציק להם ואיך הם מרגישים ושטויות כאלה

adi5151

New member
בגלל זה

אני חושבת שצריך לדבר איתה אז מה אם היא רק שומרת לך בתרגילים .. אני לא אוהבת מאמנים כאלו

Xx ofek xX

New member
אבל אני מתכוונת

שלא לכל המאמנים אכפת אם תדברי איתם או לא תדברי איתם, הם באים לעבוד ולקבל את המשכורת שלהם

Tammie

New member
בכלליות- אני לא אוהבת להתערב יותר מדי

בחיי המתעמלות שלי. אני כן מתעניינת בהן, ונהנית לשמוע מהן סיפורים ושהן יספרו לי. אם מתעמלת היא במצב רוח לא טוב אני אשאל מה קרה. במידה והיא לא רוצה להגיד אני אשאל אותה אם זה קשור להתעמלות ולקבוצה, אם היא תגיד לי שלא. אני אגיד לה שהיא לא חייבת לספר לי, אבל אני אשמח להקשיב לה אם היא רוצה. במידה וזה מפריע להליך התקין של האימון (למשל שתי מתעמלות שרבו בבית ספר והן גם באותה קבוצה והן לא מוכנות להתעמל ביחד) אני כן אתערב יותר, במטרה לפתור את הבעייה שנוצרה באימון, ואם אפשר גם את שאר מקור הבעייה.

אמא לה3

New member
מסכימה עם תמי...

להבדיל מענפי ספורט אחרים, ילדה העוסקת בהתעמלות נאלצת להתמודד לא רק עם הצלחה זו אחרת (בבצוע אלמנט) אלא גם מתמודדת עם פחדים, חששות, חרדות , נפילות/כאבים, הצלחה מיידית היא יחסית נדירה ואני מתכוונת לביצוע אלמנט מסויים. לכן, חשוב לי מאוד כמאמנת שהבנות יתמודדו גם נפשית היטב וכמובן שהתמיכה שלי בהן היא לא רק בעידוד על הצלחה/כישלון באלמנט. הרבה פעמים ילדה מגיעה "מהבית" במצברוח רע ועל מנת שיהיה לה יותר קל להצליח באימון אני כן יושבת ומשוחחת איתה. כמעט תמיד, אני "רואה" הכל על הילדה ברגע שהיא נכנסת לאימון. (תחשבו מה זה לעבוד עם 100 בנות ולראות על כל אחת מהן איך עבר עליה היום....) הכל עיניין של ניסיון ורצון אמיתי בהצלחת ובחינוך הילדות. כן, אני יודעת שיש מאמנים שמגיעים אך ורק לעבודה, וזה בסדר גמור. אני רואה באימון גם חינוך, באמת יכולת שלי לתרום משהו לחינוך הילדה ורצון כנה להיות "המבוגרת שאפשר לשוחח איתה על ה-כ-ל" ואני תמיד אהיה לטובת הבנות ויעמוד אחריהן בכל מצב עם עצה או אם אדרש גם ליותר מזה. בניגוד להרבה תחומים/חוגים אחרים, הרבה בנות נשארות בחוגים יותר ממה שהן נשארות עם מחנכת בבית ספר (שמחנכת בממוצע כשנתיים).

למעלה