תיקון
הכוונה שלי הייתה להגיב למישהי בהתאם להודעה שלה ויצא לי בטעות כהודעה חדשה בכל מקרה אם אני כבר פה..... אני צריכה עצה: יש מישהי בעבודה שהייתה חברה טובה שלי, לאחרונה לא כ"כ הסתדרנו והפסקנו לדבר (כן....כמו בגן) מאז שהפסקנו לדבר היא הספיקה להסיט את חצי מהבנות נגדי (וכשאני מגיעה מעקמים עליי הרבה פרצופים), להכפיש את שמי וללכלך ולסכסך בעוד שאני לא עשיתי כלום בנידון, לא דיברתי על זה עם אף אחד ולא לכלכתי ובטח ובטח שלא חשפתי דברים שהיא לא הייתה רוצה שאחשוף. עכשיו, מה שקורה זה שרוב הבנות עשו יד אחת נגדי כי הרי היא ממש טובה בלהכפיש ובמהלך יום עבודה עפות לכיווני אין ספור עקיצות אישיות, ירידות צחקוקים וריכולים אני מבחינתי לא מגיבה בעיקר בגלל שממש לא לרמה שלי להגיב ובטח לא לאחת כזו שהמסכנות שלה גורמת לה לעשות מה שהיא עושה. השורה התחתונה היא שאני מרגישה די מנודה ומוחרמת במידה מסוימת ולא נעים לי להיות במקום העבודה, אני ממש נפגעת למרות שאומרים " לא נפגעים מפגועים".... אני יודעת שזה ממש גנון אבל זה מפריע לי כי מעולם לא התמודדתי עם סיטואציה כזו ואני מרגישה שחבורת הזבל הזאת מרימה עליי את האף בעוד שהן לא מגיעות לרבע מהקרסוליים שלי. הבחורה המדוברת כבר נמצאת תחת איום לפיטורין מסיבות דומות ומקרים שקרו עם בנות אחרות בעבר שכנראה שכחו את מה שהיה.(היו עליה הרבה תלונות שהיא מעכירה את האווירה בעבודה). אני מחזיקה את עצמי חזק לא להגיב כי הרי ברור שהן מנסות אותי ורק מחכות שאגיב, בטח הן גם מקנאות שאני קיבלתי סוג מסוים של קידום והן לא... (חשוב לציין שזה מקום שבו יושבים ביחד ולא מדברים בטלפון או לקוחות בכלל) בכל מקרה, חשבתי אולי לדבר עם מישהו מהאחראיים לספר לו שרע לי ושממש לא לעניין שאני צריכה לספוג את זה, אני יודעת שאם הנושא יגיע למנהלת הבחורה מפוטרת פשוטו כמשמעו....אולי מגיע לה.... מה אתם הייתם עושים?