12 המועמדים לפרס שחקן הנוער המצטיין

sok777

New member
12 המועמדים לפרס שחקן הנוער המצטיין

והנה הם- 1. חבייר מסצ'רנו (קורינטיאנס וארגנטינה) 2. ויין רוני (מנצ'סטר יוניטד ואנגליה) 3. אריין רובן (צ'לסי והולנד) 4. בסטיאן שווינשטייגר (באיירן מינכן וגרמניה) 5. רוביניו (ריאל מדריד וברזיל) 6. דונג פאנגזו (מנצ'סטר יוניטד וסין) 7. כריסטיאנו רונאלדו (מנצ'סטר יונייטד ופורטוגל) 8. פרנססק פאברגס (ארסנל וספרד) 9. ריו אנטוניו מאבובה (בורדו וצרפת) 10. ג'ורג'ו צ'יליני (יובנטוס ואיטליה) 11. אובפמי מרטינס (אינטר וניגריה) 12. פרדי אדו (די סי יונייטד וארה"ב) פרדי אדו שלנו, המלך בן ה-16 מועמד. מגיע לו לזכות. ידעתי שהוא מבוקש ומפורסם אבל לא ידעתי שעד כדי כך הוא מ-12 הצעירים הטובים בעולם. שאלה, טורס שבן 21, כבר לא נחשב צעיר? כי רוביניו גדול ממנו בחודשיים... כולם פה מצויינים. בטח רוני/רונאלדו יזכו. אני אומר רונאלדו כי נדמה לי שרוני זכה שנה שעברה.

קרלוס טבז ללא ספק!!!

לא נמצא ברשימה... אבל שתביאו אותו לקב' שלכם ואז תראו איזה חלוץ אדיר הוא!

sok777

New member
אני מביא אותו לכל קבוצה שאני מאמן

הוא תותח. לא מפסיק לכבוש. הוא פנטסטי. אגב, בקופה אמריקה, מי שהתמקד, זה היה יותר טוב מהיורו, או באותה רמה, הוא היה כזה תותח, הוא היה לדעתי מלך השערים, הוא התאמץ והוא היה המלך של ארגנטינה, הוביל אותם לגמר ולפנדלים. אבל מה לעשות שבבוקה לא שומעים עליו. הוא חייב לעבור לקבוצה גדולה. מתאים לו איזה בארסה או קבוצה גדולה צנועה, כמו ליברפול, שמפתחת כוכבים כמו שליברפול פיתחה את מקסי לופז השנה הרבה, וליברפול את אואן אז ככה. גם לליגה הגרמנית הוא יכול ללכת [קניתי אותו לבאירן].

JoHnYmYsTeR

New member
ליברפול פיתחה את מקסי לופז?

הוא לא בא מריבר בכלל? וכן רעיון נחמד אם הוא ילך לליגה הגרמנית יתבשל שם שנתיים ויעבור לקבוצה גדולה כי יש לו פוטנציאל ענק.

sok777

New member
כתבתי שאואן התפתח בליברפול

ואם לא אז התבלבלתי. אולי דיברתי מקסי לופז בטעות
בכל מקרה, תודה על המחמאה של הרעיון.

שומו

New member
ברור שלא שומעים עליו בבקה ג'וניורס!

הוא משחק בקורינת'יאנס. מאקסימיליאנו לופז משחק בברצלונה.

sok777

New member
אני יודע שמקסי לופז בבארסה

התבלבלתי עם אלונסו. כי דיברתי על מקסי לופז. ואגב, מתי הוא על לקורינת'יאנס? הייתי בארגנטינה לפני חודש וחצי והוא היה בבוקה:S

אני לא יכול לתת דעה אישית

כי אני לא עוקב בקביעות אחרי כל הליגות האלה. אבל הבנתי שאובפמי מרטינס עשה התקדמות גדולה השנה ועלה מעל הציפיות ממנו. הוא היה בסך הכול שחקן ספסל ובסוף הדיח את ויירי מההרכב הראשון.

Big Joni1

New member
וואי... יש לי כמה פייבוריטים../images/Emo163.gif

פרדי אדו ווין רוני רוביניו אריין רובן מרטינס כריסטיאנו רונאלדו אחד מהם בטוח לוקח... ג'וני

sok777

New member
את פרדי אדו, מרטינס ועוד כמה

אף אחד לא ממש ראה, או לא ראה הרבה השנה, מאיתנו, בפעולה. לכן לצעיר השנה יבחר רוני או רונאלדו. לדעתי רונאלדו ייבחר. לא שאני מצדיק את זה.

The Bz

New member
מאצ'רנו שחקן מדהים ראיתי אותו במציא

ות ובמנג'ר אני לוקח אותו לכל קבוצה הוא שחקן מדהים ומקסי לופז אחרי כמה זמן נהיה סקורר וגם היום בברצלונה הוא לא מפסיק לכבוש :| ליונל מסי גם יגדול רק בן 17 ובברצלונה הבחור אני לא סובל את פרדי אדו לא יודע למה רוני יותר מדי לוקח מעצמו גם פאברגס גדול לא מפחד מכלום וראיתם הבקיע שער נגד צ'לסי.:) טבז. עכשיו אם מסצ'רנו ווסקלי ממכבי חיפה בקורינטיאנס.

למעלה