12 הצעדים...

• פותח הנושא ioloi
  • פורסם בתאריך

ioloi

New member
12 הצעדים...

אני מחפש ספר בנושא בעברית וכן תוהה לעצמי אם אפשר ליצור קבוצת 12 צדעים באופן וירטואליע

אני אשמח לקבוצה כזאת!

יש ספרים של קודא, או.איי. והספר הגדול. לנו יש קבוצה של כפיתיים ויש לנו חוברת צעדים. מותר לשאול מה ההתמכרות שלך?

../images/Emo10.gif ענת AO נעלמה לי...

ו - ענת AO - טרחה משך שבועות רבים בנאמנות ועבודת קודש, להביא אל הפורום את סדנת 12 הצעדים הוירטואלית, פרי עמלה, עבודתה והשקעתה. מעטים נענו לה. לענת יש בלוג בו היא מעבירה את הסדנא כולל שאלות לכל צעד. את חסרה לי ענת
היכן את

OA ענת

New member
לא נעלמתי.... אני פה

החופש הזה של הילדים מוציא אותי מדעתי... הגדול שלי השתלט על המחשב, ויש לי גישה אליו רק כשהוא ליד הטלויזיה או בים.

../images/Emo178.gif אוףףף...האמת? דאגתי

ואני, שאין לי "חופשים ונופשים" משלי, עולזת בצהלתם של שכני מלמעלה (חמישה במספר
) העולצים על ראשי מזריחת השמש ועד שקיעתה. הצעתי להם אחת לשבוע ים, מק'דונלדס, סרט, ובלבד שיקומו בעשר וילכו לישון ב - 21:00 ובאמצע חניית ביניים למנוחת צהרים. יבוטל החופש הגדול!!!

OA ענת

New member
שלום רב!

שמי ענת ואני אכלנית יתר. לכל קבוצת התמכרות יש ספר של 12 הצעדים שלה, לאכלני יתר יש ספר עם הדגשים שנוגעים להתמכרות למזון, בפסר של AA יש התייחסות לאלכוהול.

shooshoo3

New member
12 צעדים במימד הוירטואלי

אני גם מאוד אשמח לדבר כזה

אני מוכנה לתת כל יום שאלה לפי

הצעדים. מישהו מעוניין? זה לפי הקבוצה שלנו שכוללת את כל סוגי ההתמכרויות

OA ענת

New member
צופית

אני הגעתי עם מתן שאלות עד אמצע צעד 4 ואז הפסקתי... בעצמי נתקעתי שם. השאלות בצעד 4 מאוד מאוד מעצבנות. הטבלה הרבה יותר נוחה, רק שאי אפשר לעשות אותה בצורה וירטואלית.

למעלה