12 הקופים!!!!!!!!!שווה!!!!!!!

InFecT3D

New member
12 הקופים!!!!!!!!!שווה!!!!!!!

טוב לקחתי תסרט ב DVD... ראיתי אותו למען האמת כבר 11 פעמים! אז זאת הייתה הפעם ה 12 מה שמצחיק פה.. זה שהפעם הבנתי לחלוטין את הסרט...ואת הסוף גם..שזה מה שהכי יפה בו.. תמיד חשבתי שהסוף פשוט לא משנה כלום והכל נשאר אותו דבר.. מי שראה תסרט יבין על מה אני מדבר.. אבל ושוב רק למי שראה את הסרט.. שימו לב.. טוב טוב לדמויות במטוס.. ולמעשה.. העולם ניצל! יאי!! :D אין סרט סוף!!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ארמגדון
בסרט הצילו את האנושות בעזרת סרט אז למה שלא נציל במציאות את האנושות בעזרת סרט שהאנושות בו הוצלה בעזרת סרט?
ולמה ברוס וויליס מבקש מאלוהים עזרה? אם זה היה תלוי באלוהים הוא לא היה מביא את האסטרואיד. ואם הוא כן הביא אותו אז הוא בטח היה רוצה לראות איך בני האדם מתמודדים עם זה לבד. ואם הוא היה עוזר לאנושות בכל זאת זה אומר שהוא זרם עם זה אבל בפעם הבאה הוא לא יוותר ויביא עוד מלחמה. וזה מביא אותנו לסעיף הקודם (סרט בתוך סרט). החלטתי להקדיש את כל היומיים האלה לסרטי ברוס וויליס. ספרות זולה, בן ערובה, האלנמט החמישי, ארמגדון, דמעות של שמש ואני כבר מסיימת לראות את 12 קופים. אז ניב, אני אחזור.. למען האהבה, למען הכבוד, למען האנושות!

לא הבנתי כמה דברים....../images/Emo58.gif

1. בסוף הסרט- הזקנה במטוס זה המדענית מהעתיד. מה? איך? מי זאת? 2. מי זה הג'ינג'י שהסתובב עם המזוודה בשדה תעופה? 3. מה זה הנגיף שבסוף היה לו ביד?????????????????? 4. והקול שדיבר אליו באמת היה בתוך הראש שלו? לא הבנתי חצי מהדברים!!! יותר מידי מבלבל! כל הסרט הייתי עסוקה בלהסביר לעצמי שהילד זה ברוס רק בעבר ובעצם הפסיכיאטרית הכירה אותו משם והוא הכיר אותה משם וזה לא ישתנה אף פעם כי זה נועד לקרות. יש מעגליות! כשהוא היה ילד קטן בעבר ג'יימס תמיד היה קיים בעתיד וזה לא נגמר אף פעם!!!!!!! חוץ מזה, בסרט יש מחאה, אבל אחושרמוטה מחאה נגד כל הפסיכיאטים והמוסודת לחולי נפש. הוא כבר התחיל להאמין שהוא משוגע רק בגלל שהרופאים שיכנעו אותו שהוא כזה. ככה זה פועל בד"כ. באמת ראיתם מישהו שיצא בריא מבית חולים פסיכיאטי לחולי נפש? אין כזה דבר! נותנים לך סמים ומשכנעים אותך שהכל בראש שלך! ניסויים בבני אדם. "חיידקים הם מזימה שמטרתה למכור חומרי חיטוי וסבונים"
אולי זה נכון..

W a C K o

New member
טשייי!! :D:D SPOILER

זה מה שכל כך יפה בסרט נורא קשה להבין אותו על הפעם הראשונה שצופים בו.. יש בו המון אלמנטים.. וצריך לשים לב ליותר מידי פרטים ובדרך כלל על ההתחלה לא סמים לב להכל.. אני מציע לך לראות שוב.. והינה כמה תשובות.. צבא 12 הקופים הם לא אלה שמשחררים את הנגיף כמו שהמדענים חושדים בהתחלה.. קול[ברוס וויליס] לקראת סוף הסרט משאיר להם הודעה.. הם מקבלים את ההודעה ושולחים לזמן הזה כמה מהאנשים שלהם כולל כמה שהם לא סתם אסירים. אחד מהם הוא חוזה.. חבר של קול.. הוא אומר לו שהוא מלך וכולם מעריכים אותו..בלה בלה בלה אבל הוא צריך להרוג את הנושא של הנגיף האמיתי וזה הגינגי הזה.. אם את זוכרת .. הדוקטור נותנת הרצאה על כיאוס.. וחזיון של הרס והכל.. תסמונת משהו קסנדרה ושיט..והוא ניגש אליה בסוף ואומר לה כמה הוא חושב שזה לא סתם..בעצם מתחילים להבין שיש לו צד בענין..ועצם זה שמראים אותו עובד במעבדה שבא יש את החומר המסוכן מתחילים לקשר אותו לנגיף. 12 הקופים בעצם סתם טרוריסטים למען החיות.. בסוף הסרט קול מת.. אבל הדוקטור רואה את הילד הקטן.. ומבינה שהוא בעצם עדין חיי! אחר כך מראים לך שבמטוס הוא מתישב ליד הדוקטור.. שבעצם גם נשלחה מהעתיד.. היא שואלת אותו על הכחדה אנושית והוא עונה בתשובה מתחכמת כאילו "אני באמת הולך להכחיד את כולם" ואז היא אומרת לו שהיא מהביטוח..כלומר..היא באה לוודה שהיא תשיג את הנוגדן או תפסיק את זה.. בעיקרון הסרט מסתיים ככה שאפשר להמשיך לו הרבה סיפורים אבל הרעיון בכללי ואופן שבוא הוא מסתיים מגניב לאללה ואני מאמין שצריך לצפות בו שוב כדי להבין אותו יותר טוב

וואו... אוקי...../images/Emo45.gif

סרט מוזר!! הקטע הכי אדיר היה שאומרים לה בטלפון שהקליע הוא ענתיקה ממלחמת העולם הראשונה והוא נורה מתישהו ב-1020 או לפני ואז הוא רצה בהיסטריה לבדוק את התמונות והיא קולטת את קול בתמונה שצולמה בזמן המלחמה. זה היה מגניייייב!!!

W a C K o

New member
איזה?

אם הייתי בתור הדוקטור או בתור קול? :eek: וכן הקטע עם הקליע מטורף!! יותר מטורף הקטע שמשמיעים לו הקלטה..ואז שהוא חוזר היא רצה ואומרת משהו ואז הוא קולט שהוא שמע את מה שהיא אמרה כבר. זה היה מטורף!! אין זה אחד הסרטים.. ואם הייתי במקום הדוקטור אני חושב שהייתי פועל קצת אחרת.. כמובן היה לוקח לי איזה שעה ומשהו להאמין אבל הייתי מאמין ופועל יותר בחכמה היא דיי דפקה אותו חזק כמה פעמים =] .. ואם הייתי הוא..זה קצת יותר קשה כי אני לא יכול לדעת איך מסע בזמן משפיע על השפיות שלך.. אבל הייתי מנסה להיות יותר שפוי מה שנקרא כדי שמהתחלה אני לא יבקר את בראד פיט הקרחן חח:>

במקום הדוקטור כמובן.

מישהו בא אליך ואומר לך שהוא בא מהעתיד והוא יודע כל מה שהולך לקרות ב-5דקות הקרובות ועוד מוכיח לך. ובכלל, להיות עם מישהו כמה ימים, להוציא לו קליע מהרגל ואז לחזור הביתה ולראות בתמונות שאותו אחד היה במלחמת העולם הראשונה והקליע שהיא הוציאה הוא אותו קליע שנכנס לגופו באותה מלחמה! זה מטורף! ועוד שהיא יודעת בוודאות שאחד מהחיילים במלחמת העולם הראשונה הייתה לו את תסמונת הקסנדרה ובמקרה הוא נמצא באותה תמונה שבה קול נמצא.

למעלה