12 מנדטים ליאיר גולן אומר : 1.

1. בעוד שנה שנתיים בכל הכניסות לתל אביב יהיו מחסומי משטרה ודתיים חובשי כיפה וכמובן חרדים לובשי ציצית ושטריימל לא יורשו להיכנס לעיר.
2. בקציעות יוקמו מחנות לחינוך אנטי יהודי ומתנגדי הישראליזציה יתפסו ויושלכו למחנות כדי לעקור מהם כל שביב יהדות ומסורת יהודית כי לטענת הפסייכונאציונל הסוציאליסטי מר יאיר גולן ביהדות יש מרכיבים מתורת הגזע הנאצית של יוטלר.
3. תהייה רדיפה של יהודים דתיים ומי שלא יסיר את הכיפה הציצית וישבע אמונים לנאציונל הסוציאליסטי וישמיע יום יום את האורוטוריה של וואגנר יושלך לכלא בעוון מתנגד המשטר.
4. כוחות הביטחון של מדינת ישמעאל יפשטו על התנחלויות ביהודה ושומרון ישובים של יהודים וישמידו אותם כמו שגוש קטיף הושמדה רק שהפעם המתנחלים יוכרזו כמתנחבלים ויושלכו לכלא בעוון הרחקת השלום והפרעה לשלום עם פלשתיין וכל זאת תחת היצירה הוואגנריסטית דהרת הוולקיריה Ride of the Valkyries
5. בעוד 5 שנים תוכרז מדינת ישמעאל כמדינת כל אזרחיה לאומיה ומחבליה.
אני מציע לכם ללחוץ ישר על הלינק ולקרוא את הפוסט תוך שמיעת המוזיקה. כדי שתתרגלו.

נערך לאחרונה ב:

marabo

Well-known member
1. בעוד שנה שנתיים בכל הכניסות לתל אביב יהיו מחסומי משטרה ודתיים חובשי כיפה וכמובן חרדים לובשי ציצית ושטריימל לא יורשו להיכנס לעיר.
2. בקציעות יוקמו מחנות לחינוך אנטי יהודי ומתנגדי הישראליזציה יתפסו ויושלכו למחנות כדי לעקור מהם כל שביב יהדות ומסורת יהודית כי לטענת הפסייכונאציונל הסוציאליסטי מר יאיר גולן ביהדות יש מרכיבים מתורת הגזע הנאצית של יוטלר.
3. תהייה רדיפה של יהודים דתיים ומי שלא יסיר את הכיפה הציצית וישבע אמונים לנאציונל הסוציאליסטי וישמיע יום יום את האוטוריטה של וואגנר יושלך לכלא בעוון מתנגד המשטר.
4. כוחות הביטחון של מדינת ישמעאל יפשטו על התנחלויות ביהודה ושומרון ישובים של יהודים וישמידו אותם כמו שגוש קטיף הושמדה רק שהפעם המתנחלים יוכרזו כמתנחבלים ויושלכו לכלא בעוון הרחקת השלום והפרעה לשלום עם פלשתיין וכל זאת תחת היצירה הוואגנריסטית דהרת הוולקיריה Ride of the Valkyries
תנוח דעתך
סקרים של ערוצי השמאל הם קשקוש מקושקש
אצל המקבילים שלהם בארצות הברית קאמילה ניצחה את טראמפ בענק

תנוח דעתך
גם אם השקרים סקרים שלהם הם קשקוש גם חמישה מנדטים הם טרוף. האיש הזה הוא פסיכופט חולה נפש שאסור שיסתובב חופשי.
זה פיגורה שצריך להיות בבית כלא עד יום מותו.

marabo

Well-known member
גם אם השקרים סקרים שלהם הם קשקוש גם חמישה מנדטים הם טרוף. האיש הזה הוא פסיכופט חולה נפש שאסור שיסתובב חופשי.
ההבדל ביני ובינך שאתה מצפה ממערכות החוק לטפל בהסתה שלו
אני כבר מזמן לא מצפה מהם לדבר, יתר על כן, אני לא מבין ימנים או דתיים או חרדים או מתנחלים שעותרים לבג"ץ בענייניהם כמו עניין ההדלפה של הפצרית על שדה תימן, זה כל כך מיותר, רוב הסיכויים הם לא יקבלו שום סעד בבג"ץ וגם אם כן זה יהיה משהו עלוב שלא היה שווה את המאמץ, זה רק נותן לבג"ץ את האפשרות לגלגל עינייי ולהראות כמה הוא "הוגן" ו"קשוב".

הנה תראה, הלכו לבג"ץ ובקשו חקירה על ההדלפה של הסרטון המבושל משדה תימן
מה התברר במשפט? שהחקירה הוטלה על הסגן של הפצ"רית
כשהימנים מחו על זה שזה לא הגיוני שהסגן שיושב חדר לידה וכפוף לה יחקור את הממונה עליו מה ענתה השופטת?
אל תמציאו קונספירציות
לבסוף כאשר ראתה שהם מאוד כועסים מה החליטה - לברר עם היועמ"שית שהיא תחקור את העניין....
אז אני שואל אותך, היה טעם ללכת לבג"ץ? יש לנו מה לחפש שם?
אין ציפיות אין אכזבות.

ההבדל ביני ובינך שאתה מצפה ממערכות החוק לטפל בהסתה שלו
אני כבר מזמן לא מצפה מהם לדבר, יתר על כן, אני לא מבין ימנים או דתיים או חרדים או מתנחלים שעותרים לבג"ץ בענייניהם כמו עניין ההדלפה של הפצרית על שדה תימן, זה כל כך מיותר, רוב הסיכויים הם לא יקבלו שום סעד בבג"ץ וגם אם כן זה יהיה משהו עלוב שלא היה שווה את המאמץ, זה רק נותן לבג"ץ את האפשרות לגלגל עינייי ולהראות כמה הוא "הוגן" ו"קשוב".

הנה תראה, הלכו לבג"ץ ובקשו חקירה על ההדלפה של הסרטון המבושל משדה תימן
מה התברר במשפט? שהחקירה הוטלה על הסגן של הפצ"רית
כשהימנים מחו על זה שזה לא הגיוני שהסגן שיושב חדר לידה וכפוף לה יחקור את הממונה עליו מה ענתה השופטת?
אל תמציאו קונספירציות
לבסוף כאשר ראתה שהם מאוד כועסים מה החליטה - לברר עם היועמ"שית שהיא תחקור את העניין....
אז אני שואל אותך, היה טעם ללכת לבג"ץ? יש לנו מה לחפש שם?
אין ציפיות אין אכזבות.
אני ציפיתי שהיועמשית תפוטר שחצי מחברי הפרקליטות שתפרו לנתניהו את התיקים וחוקרי משטרה שעברו עברות פליליות במטרה להפליל את נתניהו יהיו בבית הסוהר ובית המשפט העליון יפוזר ובמקומו יקום בית משפט עליון ובית משפט לחוקה על בסיס התורה והיהדות.
זה מה שציפיתי ממשלת "הימין" הזאת לבצע. מעצרים באישון הלילה של מתנגדי המשטר של מתנגדי הממשלה שנבחרה בדרך דמוקרטית כחוק.
ציפיתי שהסרבנים הטייסים יהיו תחת סורג ובריח ל 20 שנה בעוון הפקרת העם היהודי היושב בציון.
זה מה שציפיתי ממשלת נתניהו שמקטריץ ובן גביר לבצע.

evglev1

Well-known member
מנהל
אם אחמד טיבי בכנסת וחנין זועבי מסתובבת חופשי, מה מצפה מטיפול ביהודים כמו יאיר גולן. ויאיר גולן מי הוא לעומת עמירה הס וגדעון לוי שמפרסמים תעמולה גבלסית בעיתון הארץ.

אם אחמד טיבי בכנסת וחנין זועבי מסתובבת חופשי, מה מצפה מטיפול ביהודים כמו יאיר גולן. ויאיר גולן מי הוא לעומת עמירה הס וגדעון לוי שמפרסמים תעמולה גבלסית בעיתון הארץ.
ולכן וזה בדיוק מה שאני אומר. השמאל בגדול ניצח את הסואו קולד הימין אפילו שהליכוד אינה מפלגת ימין .הכל מזויף שם. ש"ס זאת בוודאי לא מפלגת ימין. הם הביאו את אוסלו את האסון במו ידיהם בגלל שוחד וכסף.
אתה יודע מה זה הימין?
1. לא לניהול משא ומתן עם טרוריסטים.
2. לא למדינה פלשתינית ביהודה ושומרון.
3. גירוש כל ערבי אזרח ישראלי שאומר שהוא לא אזרח ישראלי אלא הוא אזרח פלשתיני .
4.השמדה טוטאלית של כל איום על מדינת העם היהודי מבפנים ומבחוץ.
זה הימין. עכשיו תאמר לי האם נאום נתניהו שהוא בעד שתי מדינות לשני עמים זה ימין?

evglev1

Well-known member
מנהל
תנוח דעתך
באף סקר לא היה ניצחון בבחירות בארה"ב, עד שעמית סגל אמר שהם מפחדים לטעות אז טוענים שהמירוץ צמוד ולא מעיזים להמר. אבל גם אם יאיר גולן יקבל 15 מנדטים ולא 12 הוא לא יוכל לקדם את הזוועות עליהם מדבר חוח האחד. עובדה שטומי לפיד ז"ל עם 15 מנדטים לא הצליח להוסיף אפילו חייל חרדי אחד לצבא וליברמן עם 15 מנדטים לא הצליח לשלול אזרחות לאף אחד ממצייני הנאכבה.

חנן44

Well-known member
3. תהייה רדיפה של יהודים דתיים ומי שלא יסיר את הכיפה הציצית וישבע אמונים לנאציונל הסוציאליסטי וישמיע יום יום את האוטוריטה של וואגנר יושלך לכלא בעוון מתנגד המשטר.
לא מאמין שנצליח אבל הלוואי סעיפים 1.2.3 יקרו

The Real Big Joe

Well-known member
אם היה ספק שאתה לא שפוי, בא הפוסט הזה להסיר אותו.

אם היה ספק שאתה לא שפוי, בא הפוסט הזה להסיר אותו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני שפוי לחלוטין ואני תמיד צודק ואתם תמיד טועים כי אתם חושבים עם הרגש ולא עם השכל.
אבל בהחלט יש צדק בדבריך אני ממש לא שפוי בתגובות שלי לאירועים השונים בחרבון ישמעאל.
אם זה היה תלוי בי ולא בממשלה העלובה הזאת 9 שופטים מהעליון היו בבית הסוהר בקציעות בתא מבודד ללא חלונות עם טלויזיה סגורה והמשחרר.
הרמטכ"ל וכל צמרת המטה הכללי למעט מספר קצינים שלא היו שותפים לבגידה היו מוצאים להורג בסך הכל תמורת אינוס נשים עקירת שדיים ורצח וחטיפות ותינוקות בתנור עונש מוות זה היה מכובד.
הייתי גוזר עליהם עונש מוות בבית דין צבאי אבל אומר להם גזר הדין יבוצע שנתיים לאחר הכניסה לכלא. בשנתיים האלה הייתי מכניס להם לתא כל בוקר אקדח עם שישה קליעים חיים ולמחרת הייתי מכניס להם לתא ערכת ספוקו ואו הייתה להם האופציה להשתמש בשירותו של המשחרר מתקן שאם היית מצמיד את הגוף שלך למתקן שתי זרועות היו סוגרות עליך ומזרימות חשמל ומטגנות אותך בדרך לשמיים.
ועל זה נאמר נקמת ילד קטן לא ברא השטן.

DANIAVNI

Well-known member
יפה שהבאת יצירה של ואגנר
נו מה נעשה, האנטישמי המסריח הזה ידע לעשות מוזיקה . בעיניי זאת פיסגת המוזיקה הקלאסית .

יפה שהבאת יצירה של ואגנר
נו מה נעשה, האנטישמי המסריח הזה ידע לעשות מוזיקה . בעיניי זאת פיסגת המוזיקה הקלאסית .
היטלר אהב את ואגנר בגלל שהיה בעצמו אנטישמי לא קטן.
בתור ילד אהבתי לשמוע ולהקשיב למוזיקה קלאסית אבל מעולם בביתי ואגנר לא הושמע .

למעלה