12 סרטי החובה של 2012 - ביניהם HG

terrapin

New member
12 סרטי החובה של 2012 - ביניהם HG

סתם רציתי לשתף - בויינט עשו רשימה של סרט אחד לכל חודש ב2012, והסרט של מרץ הוא... משחקי הרעב! כבר אמרתי שעושים מפגש פורום לכבוד הבכורה? הסרטים שאסור להחמיץ ב-2012

N o R i K o

New member
ברור

אני לחברה שלי: "שני, תכיני את עצמך לכך שיהיה מפגש פורום יחד עם הצפייה בבכורה" שני: "...
אני באמת חייבת לקחת בזה חלק?" אני: "כן:
" שני: "... לא רוצה" אני: "
אבל מי יהיה איתי בטים גייל?!!?!?!?!?!!?" שני: "... טוב נו
"

ellendili

New member
יאא...

ההוביט נראה כ"כ כ"כ כ"כ מגניב!! לא קשור לספר בעליל, אבל מגניב!! אה...רגע...הייתי אמורה להתלהב מסרט אחר בכלל... מה זה היה...? אה כן! או או משחקי הרעב. משחקי הרעב יאיי!

אייני

New member

כ"כXDDDDDDDDDD (קצת עצוב אבל שרוב השרשורים פה זה ירידה על משחקי הרעב והתלהבות על ספרים אחרים, לא?XDDDDDDDDD)

N o R i K o

New member
נראה שבתי הקולנוע בארץ מסכימים

(זה רק אני או שכל שבוע אני מביאה תמונה חדשה?
)

ringo333

New member
בבית ספר שלנו החליטו

שהטיול שנתי הזוועתי שלנו יהיה בין ה-21 ל-25 במרץ... כך שאני לא אבוא לבכורה, אבל אולי זה טוב כי בימים הראשונים האולמות יהיו מפוצצים ואם אני אלך יותר מאוחר כנראה שאני לא אסבול מכל הטלפונים המצלצלים, מהצרחות המפוחדות ומהאנשים שלא מוכנים לאכול פופקורן או לשתות ברד בשקט.... חברה שלי מתכננת לא לבוא לטיול השנתי שלנו (הוא במילא נוראי) בשביל ללכת לבכורה, אבל אצלינו בבית ספר זה חובה חובתית אז לא נראה לי שהיא תצליח...

N o R i K o

New member
בעקרון ב-22 במרץ

לי יש תחושה קלה שתהיה טרום-בכורה ב-21 בגלל כל ההתלהבות בארץ. ואם תהיה כזו אני אלך אליה.
אם לא... 22 איט איז.

ליזי133

New member
לא יכולתי שלא לשים לב לתמונה שלך....

וזו לא זאת ששמת פה, הכוונה הזאת בכרטיס האישי.... ראית אינויאשה? אם ראית, אהבת את זה? אין לי איפה לחפור על זה וזה כ"כ נוסטלגיה ומשהו שאהבתי... אם לא ראית... אז לא משנה

N o R i K o

New member
No you didn't!!1

(ד"א זה
, לא אוף
) שאלת -אותי- אם ראיתי אינויאשה? כאילו... היי, כשהתחלתי עם אובססיית HG שאלתי אנשים עד כמה זה גרוע ביחס לאובססיית אינויאשה שלי. עד גייל\קטניס אינויאשה וקאגומה היו ה-OTP שלי, ואפילו הכנסתי אותם לחפירה המפורסמת שלי
וניהלתי גם את קומונת פאנפיקי אינויאשה בזמנו (5955) ולמעשה עד היום אני כותבת פאנפיק של אינויאשה שפשוט אין לי כוח לפרסם...
אבל אני כותבת אותו כל כך הרבה זמן שאפילו יש לו פאנפייג' בפייסבוק. ואני מדברת שם עם הגולשות על HG
... בקיצור, אם חיפשתי מישהו לדבר איתו על אינויאשה, ממש נפלת על האדם הנכון

ורדונה2

New member
אינויאשה?

זה אמור להזכיר לי שם של סדרת טלוויזיה שאחותי הקטנה הייתה צופה בה כשהייתה בת 10, או שאני חושבת על משהו אחר?

N o R i K o

New member
נשמע סביר

אם הזיכרון שלך מלווה בפרסומת נוראית של ערוץ הילדים שתוכנה "חצי שד, חצי כלב" (האמת שהוא היה חצי שד-כלב וחצי בנאדם, אבל בסדר...) ושיר מזעזע שמתחיל ב- "I want to change the world!" את בהחלט זוכרת את הדבר הנכון.

ורדונה2

New member
לא ראיתי ערוץ הילדים, אבל אני רק זוכרת

את אחותי הקטנה מדברת הרבה על התוכנית "אינויאשה"

ליזי133

New member
אדייררר!!! למען האמת, מה שחבל הוא שאיחרתי בכמ

בכמה שנים טובות... כשראיתי את זה פעם בערוץ הילדים (לפני כמה שנים זה היה....?) אז הייתי ילדה קטנה. ועכשיו כשראיתי שוב (פלוס האינויאשה פיינאל אקט) נזכרתי עד כמה אהבתי את זה, אבל כל הפורומים/ קומונות/ עמודי מעריצים וכו' נסגרו כי כבר אף אחד לא רואה, או לא זוכר.... כן... גם אני חפרתי על זה כשראיתי את זה מחדש
ראית את פיינאל אקט, נכון? ואם כבר לדבר על זה אז נזכרתי במשהו.... דעתך זה אינויאשה/קאגומה? או אינויאשה/קיקיו? והפרק (נראה לי שהוא היה בפיינאל אקט) שקיקיו מתה היה עצוב, אבל חשבתי שהגיע הזמן כבר! כמה זמן היא מסתובבת לה חצי מתה כזאת? וזה גם מפנה את האובססיה של אינויאשה לגביה... סתם נזכרתי פתאום
גם אהבתי את יס אנימה (כי יש לי יס) שהיה פעם... את לא יודעת עד כמה התאכזבתי כשסגרו את הערוץ.... אבל אנימות בערוץ הילדים זה גרוע... הם מתרגמים זוועה, ועדיף כבר באינטרנט

N o R i K o

New member
האמת שזו שאלה קשה...

כאילו, נכון, בהודעה למעלה רשמתי "עד גייל\קטניס אינויאשה וקאגומה היו ה-OTP שלי" - אבל אני שמחה שהתעלמת מזה כי זה לא הכי מדויק
שמעי, קודם צפיתי באנימה ואז ראיתי את המנגה. באנימה יש המון המון המון פילרים... מה זה פילרים? "ממלאים", פרקים שנועדו להשלים חורים כדי שהאנימה והמנגה יצברו פער ביניהן ואז היוצרים יוכלו לחזור לעקוב אחרי המנגה
אז יוצרי האנימה דאגו לקרב המון בין אינויאשה וקאגומה בפילרים האלו. בפועל במנגה הם אמנם קרובים אבל אין ביניהם כל כך הרבה מתח והם לא כל כך מאוהבים כמו באנימה. באנימה התאהבתי בהם בטירוףףףף, כל כך אהבתי אותם כזוג, ואז קראתי את המנגה וקלטתי שהוא פשוט לא שם עליה ורודף אחרי קיקיו כמו מטורף, ורק אחרי שקיקיו מתה הוא נזכר שהיא קיימת. כשקיקיו מתה הייתי ממש בדיכאון- לא כי קיקיו מתה, אלא כי פשוט הרגשתי שאינויאשה הוכיח במוות הזה כמה קיקיו הרבה הרבה יותר חשובה לו ~_~ זה פשוט תיסכל אותי. מה עשיתי בנידון- הלכתי וכתבתי פאנפיק שבו קאגומה פוגשת את גלגול הנשמות של אינויאשה ומתאהבת בו.
וזה בדיוק הפאנפיק המדובר שאני כותבת כבר 5 שנים... כך שאני בכלל מינורו\קאגומה
את הפיינל אקט ראיתי כשהוא יצא, זה היה אחרי שסיימתי את המנגה כך שלא אהבתי אותו כי הוא היה נסיון נואש לדחוס אלפי פרקי מנגה ל-26 פרקים... לא ברור לי איך הצליח להם
אבל בעיקרון אני הארדקור אינו\קאגו. לא כמו גייל\קטניס, אבל הארדקור
הם זוג טוב כשקיקיו לא נדחפת. היה לנו דיון טוב על זה בקומונה שלנו פעם
http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=5955&msgid=39514759 גם יס אנימה ראיתי
דווקא היו שם אנימות ממש טובות- המסע של קינו, אוניסאמה, ג'נרטור גאל... היה לזה עתיד. ואז הם התחילו להביא סדרות גרועות ממש וכל הצופים שלהם פרשו לאינטרנט ובכך תם גורל הערוץ האהוב עליי... אני עדיין נכנסת לפעמים לערוץ 28 מתוך ההרגל |שקר גס|

ליזי133

New member
לא היה לי כוח לקרוא את המנגה (ציינתי שאני לא

לא מתה על מנגות?) בעיקרון אני בעד אינויאשה/קאגומה, אבל רק כשקיקיו לא בתמונה. כשהיא כן בתמונה אז כ"כ צריך להעיף אחת מהן מהתמונה כדי שיצא משהו טוב מזה.... ובהתחלה הוא מתאהב בה כי היא דומה לקיקיו! אז כן, קיקיו יותר חשובה לו... אגב, יס אנימה.... בדיוק לפני כמה חודשים (הרבה חודשים בעצם... טוב, אני לא טובה בזמנים... זה היה לפני כמה חודשים שאני ממש לא זוכרת כמה חודשים, אולי חצי שנה, אולי שנה בערך...) אני ניסיתי לשחזר את כל הנוסטלגיה מהעבר (הייתי ילדה קטנה אז...) ואשכרה הצלחתי למצוא את הרוב! עדיין אני מחפשת אחר אנימות אבודות.... ראיתי את רוב מה שהיה אז ביס אנימה (את רוב מה שהיה ומה שצפיתי בו...) ניסיתי לראות שוב את אוניסאמה, זה היה חופר ומשעמם ולא אהבתי אז התייאשתי, הייתה עוד אנימה שניסיתי לראות שוב והתייאשתי באמצע.. אבל בעיקרון את רוב האנימות ראיתי שוב ונהנתי! ממש נחמד להעלות זיכרונות... וגם הייתי קוראת את המנגה של אינויאשה, אבל אם עוד היה לי כוח לאנימה חופרת, ממש אין לי כוח למנגה חופרת, כי בעיקרון רוב הפרקים בערך דומים... אני לא ממש בקטע של מנגות, אפילו (וחבל) שלרוב האנימות מבוססות על המנגות והמנגות לרוב גם יותר טובות.... באסה. אולי צריכים לשחזר ערוץ כזה? של אנימה וכו'...? אבל בעצם, תמיד קשה לי לעקוב כל הזמן אז הרבה יותר פשוט באינטרנט, ועכשיו גם יש לי חשק לצפות שוב באינויאשה, אבל אני נזכרת בכמות הפרקים ומוותרת על הרעיון. אני דיי אוהבת אנימות קצרות, (ארוכות זה חופר...) אבל יש אנימות שהן קצרות מידי, ואז זה ממש באסה.... חבל שקומונות על אינויאשה לא פעילות יותר, היו יכולים להיות שם איזה 5 אנשים... כלומר, זה באסה שארנשים מתעלמים ולא מתעניינים עם הזמן אבל אני הייתי שמחה לדון באינויאשה אם רק הייתי מוצאת מקום טוב לזה... ולצערי, (אני לא ניסיתי, אבל בכל זאת...) לא נראה לי שאני טובה בכתיבת פאנפיקים, כלומר אני כנראה יכולה, אבל בגלל שתמיד אהבתי את המקור (ולא משנה עד כמה המקור יכול להיות מעצבן, מבאס, מחרפן, וכו') אז אני גם לא בקטע של לקרוא פאנפיקים....

N o R i K o

New member
גם אני לא אוהבת מנגות

זו מדיה ממש מעפנה בעיניי... כאילו לא היה להם כוח לעשות אנימציה ולא היה להם כוח לכתוב ספר אז הם עשו משהו באמצע. לא אוהבת את זה XD קראתי את המנגה נטו בגלל שהאנימה נגמרה בסוף פתוח והמנגה המשיכה לצאת, אז הייתי קוראת פרק באינטרנט פעם בשבועיים וזה לא היה כזה נורא. לקרוא מנגה בכרכים זה סתם מעצבן, לא כיף... בכללי אני גם טיפוס של אנימות קצרות, כל האנימות שאני אוהבת חוץ מאינויאשה הן בנות 26 פרקים או פחות
אם את רוצה המלצות- Nodame Cantabile, Suzumiya Haruhi no Yuutsu, ToraDora! ו- Bokura ga Ita הן אנימות של 26 פרקים ואני ממש ממש אוהבת אותן. מצד שני אני לא בקיאה באנימה כבר איזה 3 וחצי שנים
אינויאשה התחלתי לראות בערוץ הילדים ובסביבות פרק 100 התחלתי לעשות השלמות במחשב ולראות לבד. אחרת סביר להניח שמעולם לא הייתי צופה בזה
הקטע שלי עם פאנפיקים זה שאני אוהבת אותם רק כשהם "מתקנים"... אם יש פאנדום שאני ממש ממש אוהבת יהיה לי קשה לקרוא פאנפיקים עליו, נגיד הארי פוטר... אני כל כך אוהבת אותו בדיוק כמו שהוא שאני כמעט ולא קוראת פאנפיקים של זה, אני קוראת רק אם אמרו לי שזה ממש ממש טוב או אם זה AU (כאילו, מתרחש ב'יקום אחר') שהוא או נטול שיפים או רון\הרמיוני... אבל אינויאשה שנגמר כל כך גרוע מחייב אותי לקרוא פאנפיקים של זה, וזה למה ניהלתי את הקומונה
כנ"ל לגבי HG, אגב, הסוף נורא ואיום בעיניי ואני כל כך מחכה לרגע שבו אאחוז את עורבני-חקיין בעברית בידי כדי שאוכל לכתוב פאנפיק-מתקן-סוף שמקביל לשלישי

ליזי133

New member
כן! מסכימה עם כ-ל מה שכתבת!!!

אני גם מתכננת לקרוא הארי פוטר, אחרי שאני אסיים את עורבני חקיין אבל לפני זה יש לי ספר עם 500 ואלוהים יודע כמה עוד עמודים שאני רק בהתחלה, אז אולי (רק אולי) אפילו עורבני חקיין יאלץ לחכות (אני שונאת לעצור ספר באמצע) וכן, מסכימה בעיקר עם זה שאני מעדיפה אנימות קצרות גם
ראיתי אנימה עם 52 פרקים והיא הייתה טובה, לא ארוכה מידי ולא חופרת, אבל אנימות עם יותר מידי פרקים זה פשוט מעצבן... מצד שני גם אנימות קצרות *מידי* זה לא משהו, למשל יש אנימות שדחסו (ואני מתכוונת לזה- פשוט *דחסו*) לאיזה 11 פרקים ואז אתה או בקושי מבין או שזה פשוט מעוך מידי וקשה לראות כל פרק...

למעלה