לא היה לי כוח לקרוא את המנגה (ציינתי שאני לא
לא מתה על מנגות?) בעיקרון אני בעד אינויאשה/קאגומה, אבל רק כשקיקיו לא בתמונה. כשהיא כן בתמונה אז כ"כ צריך להעיף אחת מהן מהתמונה כדי שיצא משהו טוב מזה.... ובהתחלה הוא מתאהב בה כי היא דומה לקיקיו! אז כן, קיקיו יותר חשובה לו... אגב, יס אנימה.... בדיוק לפני כמה חודשים (הרבה חודשים בעצם... טוב, אני לא טובה בזמנים... זה היה לפני כמה חודשים שאני ממש לא זוכרת כמה חודשים, אולי חצי שנה, אולי שנה בערך...) אני ניסיתי לשחזר את כל הנוסטלגיה מהעבר (הייתי ילדה קטנה אז...) ואשכרה הצלחתי למצוא את הרוב! עדיין אני מחפשת אחר אנימות אבודות.... ראיתי את רוב מה שהיה אז ביס אנימה (את רוב מה שהיה ומה שצפיתי בו...) ניסיתי לראות שוב את אוניסאמה, זה היה חופר ומשעמם ולא אהבתי אז התייאשתי, הייתה עוד אנימה שניסיתי לראות שוב והתייאשתי באמצע.. אבל בעיקרון את רוב האנימות ראיתי שוב ונהנתי! ממש נחמד להעלות זיכרונות... וגם הייתי קוראת את המנגה של אינויאשה, אבל אם עוד היה לי כוח לאנימה חופרת, ממש אין לי כוח למנגה חופרת, כי בעיקרון רוב הפרקים בערך דומים... אני לא ממש בקטע של מנגות, אפילו (וחבל) שלרוב האנימות מבוססות על המנגות והמנגות לרוב גם יותר טובות.... באסה. אולי צריכים לשחזר ערוץ כזה? של אנימה וכו'...? אבל בעצם, תמיד קשה לי לעקוב כל הזמן אז הרבה יותר פשוט באינטרנט, ועכשיו גם יש לי חשק לצפות שוב באינויאשה, אבל אני נזכרת בכמות הפרקים ומוותרת על הרעיון. אני דיי אוהבת אנימות קצרות, (ארוכות זה חופר...) אבל יש אנימות שהן קצרות מידי, ואז זה ממש באסה.... חבל שקומונות על אינויאשה לא פעילות יותר, היו יכולים להיות שם איזה 5 אנשים... כלומר, זה באסה שארנשים מתעלמים ולא מתעניינים עם הזמן אבל אני הייתי שמחה לדון באינויאשה אם רק הייתי מוצאת מקום טוב לזה... ולצערי, (אני לא ניסיתי, אבל בכל זאת...) לא נראה לי שאני טובה בכתיבת פאנפיקים, כלומר אני כנראה יכולה, אבל בגלל שתמיד אהבתי את המקור (ולא משנה עד כמה המקור יכול להיות מעצבן, מבאס, מחרפן, וכו') אז אני גם לא בקטע של לקרוא פאנפיקים....