12/5/2011 ההופעה בבאר שבע

kobi12474

New member
12/5/2011 ההופעה בבאר שבע

מי מגיע להופעה בבאר שבע ? ומוכן לקחת אותי ביחד איתו ? מחכה לתשובות ממכם,מכיוון שאם יש הצעות,אני ירוץ לקנות כרטיס ממני:קובי,יהוד

kobi12474

New member
ההופעה ב:12/5/2011

למה אני כותב שוב,לא בגלל שהתבלבלתי בגלל,שאחרי שכתבתי את ההודעה הראשונה,נכנסתי לאתר של ההופעה של שלומי בבאר שבע וראיתי שהכרטיסים הולכים ואוזלים להם,ועדיין יש כרטיסים בשורות הראשונות,אומנם לא הרבה,אבל יש ולכן אמרתי שאני ירשום שוב,האם משהו מהמרכז נוסע להופעה בבאר שבע ? והאם יהיה אפשרות ל"התעלק" עליו משום שאם כן,אני רוצה לקנות כרטיסים לשורות הראשונות,כרטיס עולה 159 ש"ח בתודה מראש,ומחכה לתשובות מהירות ממכם ממני:קובי,יהוד

נועה גו

New member
רוצה לקנות גם בשבילי אני אתן לך כסף שם?

ואני אעבור דרך יהוד לקחת אתכם,אם אתה תקנה בורקס יוון לדרך

kobi12474

New member
נועה

נועה את רצינית,באמת תעברי דרך יהוד לקחת אותי או אותנו להופעה ? תשאירי לי מספר פלאפון שבו אני יכול לדבר איתך,במקום להתכתב כאן,כי גם ככה עד שאת נכנסת לכאן הוא רואה את מה שכתוב לוקח הרבה זמן,בסדר ? קובי

נועה גו

New member
אם אתה קונה שורה ראשונה או שנייה גם בשבילי

ואני אשלם לך ביום המופע אין בעיה.גם ככה זה שלוש שעות נסיעה יא אחולמניוק
,אז מה זה משנה עוד עיקוף על הדרך? אם אין לכם איך להגיע אני אבוא באמת בכיף.

kobi12474

New member
נועה

נועה השארתי לך הודעה גם במסר האישי וגם באי.מייל שלך,תחזרי אליי בבקשה אין לי שום בעיה לקנות לך כרטיסים איתנו,אני רוצה להיות בטוח ב״ה שאת באה לקחת אותנו ואנחנו נוסעים יחד,אני גם ישלם חצי דלק רק תחזרי אליי בבקשה תודה

osnat51

New member
../images/Emo23.gif היי קובי.

אתה כזה חמוד ורציני. אני לא אצטרף להופעה אבל תודה על כל הפרטים. אסנת.

kobi12474

New member
אוסנת

אוסנת קודם כל תודה על המחמאות דבר שני,להופעה בזאפה ב:2/3/2011 שזה יוצא יום רביעי הבא,את כן מגיעה ?

למעלה