12
ש שירה כמים 1959 Well-known member 3/6/22 #2 "שמי היה קשת.. והוא העננים..לפני הרבה שנים...." - כמה כואב כמה יפה כמה נוסטלגי
ב בבית ספרנו Member 3/6/22 #3 נכתב ע"י שירה כמים 1959: "שמי היה קשת.. והוא העננים..לפני הרבה שנים...." - כמה כואב כמה יפה כמה נוסטלגי לחץ כדי להרחיב... וכמה מדויקת התגובה שלך. תודה
נכתב ע"י שירה כמים 1959: "שמי היה קשת.. והוא העננים..לפני הרבה שנים...." - כמה כואב כמה יפה כמה נוסטלגי לחץ כדי להרחיב... וכמה מדויקת התגובה שלך. תודה
ש שירה כמים 1959 Well-known member 3/6/22 #4 נכתב ע"י בבית ספרנו: וכמה מדויקת התגובה שלך. תודה לחץ כדי להרחיב... מהלב. מרגישה אותך.
ק קרנף לבן 1 Well-known member מנהל 3/6/22 #5 נכתב ע"י שירה כמים 1959: מהלב. מרגישה אותך. לחץ כדי להרחיב... שירה- איזהו האקר פרץ למחשב שלי- ולחץ על התעלמות ואני מטפל עכשיו בזה.מתנצל בפנייך
נכתב ע"י שירה כמים 1959: מהלב. מרגישה אותך. לחץ כדי להרחיב... שירה- איזהו האקר פרץ למחשב שלי- ולחץ על התעלמות ואני מטפל עכשיו בזה.מתנצל בפנייך
ש שירה כמים 1959 Well-known member 4/6/22 #6 נכתב ע"י קרנף לבן 1: שירה- איזהו האקר פרץ למחשב שלי- ולחץ על התעלמות ואני מטפל עכשיו בזה.מתנצל בפנייך לחץ כדי להרחיב... לא מבינה על מה אתה מתנצל... הכול בסדר. מצטערת לשמוע ומקווה שהכול יסתדר לך במהרה
נכתב ע"י קרנף לבן 1: שירה- איזהו האקר פרץ למחשב שלי- ולחץ על התעלמות ואני מטפל עכשיו בזה.מתנצל בפנייך לחץ כדי להרחיב... לא מבינה על מה אתה מתנצל... הכול בסדר. מצטערת לשמוע ומקווה שהכול יסתדר לך במהרה