1200 קלוריות ???

1200 קלוריות ???

כדי לרזות האם עליי לצרוך 1200 קלוריות ליום . אני לאחר לידה כ- 4 חודשים ואני צריכה להוריד במשקל 12 ק"ג . אני משתדלת להתעמל 3 פעמים ביום . האם אפשר לבנות תפריט באופ עצמאי המסתכם על סך הקלוריות ?

1אורניתה

New member
לא מדוייק

ב-1200 קלוריות עדיין אפשר לאכול מאוזן ולרדת במשקל בעיקרון אפשר לאכול יותר בתנאים מסויימים ולרדת במשקל החישוב העקרוני הוא כזה. כדי לא לרדת במשקל ול לעלות לאישה שעושה פעילות מתונה יש להכפיל את משקל גופה ב 30 הסכום שיוצא נותן את צריכת הקלוריות היומית כדי לא לרדת ולא לעלות,כדי לרדת במשקל צריך לגרוע מזה כ-500 קלוריות ביום ואז צפויה ירידה של כ- חצי קילו ב-10 ימים!! שוב מדובר כמובן משתנים אישיים אבל זו התורה באופן עקרוני,אפשר להוריד יותר מ500 קלוריות ביום אבל לא לאכול פחות מ-1200 כמו שכבר אמרתי מובן?? או שזה יצא לא ברור? אישה שמנה יכולה לאכול 2000 קלוריות ביום ועדיין לרדת במשקל. הכל תלוי בנתונים אישיים כמו כמות עודף משקל גובה,חילוף חומרים,גיל תורשה ועוד... אני אישית ירדתי יפה במשקל גם בדיאטה של 1400 קלוריות ליום.

jana3

New member
ומה לגבי מי שמניקה?

הרי ממילא אני צריכה לאכול 1800 קל' ביום אז איך בדיוק אני אמורה לרדת?

1אורניתה

New member
בהנקה-שוב לא להחתפס במספרים

ממליצים בהנקה לאכול כ-300-600 קלוריות יותר מהתפריט הרגיל ואם את רוצה לרדת במשקל אז מסך הקלויות שלך במצב נורמאלי תוסיפי עוד 300-600 קלוריות בשביל החלב. אם נדייק השקלול הכללי הוא כ-100 קלוריות לכל קילו ממשקל התינוק!! אם הוא שוקל 4.5 קילו את צריכה להוסיף כ- 450 קלוריות לתפריט כי זה פחות או יותר כמות הקלוריות שהתינוק צורך ביממה. מקווה שברור

אתי אתי

New member
תלוי כמה אכלת קודם

1200 זה די מעט, אני לצערי לא יכולה לאכול יותר מזה
, אבל בשבילך תלוי כמה אכלת קודם. נורא חשוב אחרי לידה לא להכנס להגבלת קלוריות משמעותית, כי זה שונה מאוד ממצב רגיל, הגוף נכנס לסטרס מתגונן מפני ה'רעב', ובפועל לא תראי ירידה שמצדיקה את המאמץ.

למעלה