1200 רשומים לדואטלון פ"ת מדהים לא?

levinerez

New member
1200 רשומים לדואטלון פ"ת מדהים לא?

תחשבו 1200 רוכבי אופניים מגיעים למירוץ כביש בישראל?????? הלו חברה אתם קולטים???????????? א ל ף מ א ת י י ם רוכבים מתחרים ביום שישי בפתח תקווה???? קלטתם? ואם לא אז שוב: א ל ף מ א ת י י ם רוכבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מדהים - פשוט מדהים - יש להם כבר בעיה להזניק את כולם!!!!!!!!!!! כל הכבוד לאיגוד הטריאתלון!!!!!!!!!!!!!!!

natyh

New member
עזוב שטויות

מה עם ארז לווין : כידוע הרוכב מתעתד להגיע לאליפות אילת . יגיע או לא יגיע הלווין לאליפות אילת ב 5 בדצמבר . זו השאלה שמסעירה את האומה . מה אתה אומר ארז ?

levinerez

New member
אני מגיע - אך במלווה לאיש בלבד ולא

משתתף. המטרה היא לדאוג שאישיויות חשובות כמו אדי יגיע לאירוע כל שנה וכך נוכל מהאירוע של אילת להתפתח הלאה לעוד אירועים מקבילים באותו שבוע באילת. אדי יהיה בארץ מ-1 בדצמבר עד 5צדמבר והוא כן מביא איתו את האופניים שלו. ארז

natyh

New member
עזוב שטויות 2

אנחנו דוקא אוהבים את הגיבור המקומי : ארז לווין ! אם ארז יגיע לטריאתלון אני מארגן רכיבה מתל אביב לאילת לכבוד הגעתו של ארז לאילת ! רק זה לבד שוה איזה טור עסיסי בפרו סייקלינג ניוז לא ??? ואם זה לא מספיק להם , אוסיף אפילו רכיבת חד אופן מיוטבטה אילת . מישהו מצטרף ? כרגע אין אף אחד , ואפילו אני לא מבטיח לקיים את הבטחתי ...

למעלה