:(

Extazi000

New member
:(

אני לא יודע איך להתחיל ואני לא יודע עד כמה תוכלו לעזור לי אבל אני לקראת הסוף... 5 חודשים בצבא טרטורים בלי סוף, בעיות רפואיות קשות מאוד ואין מוצא. אני מחכה כבר כחודשיים לוועדה רפואית שכנראה אבל לא בטוח אני מקבל 24 רפואי זמני. אבל עד אז ה´ יעזור. אני לא אוכל לא שותה אני שוקל 54 ואני 1.80 אף אחד לא יודע אף אחד לא מתעניין, וכששואלים אז הם לא יודעים. הייתי אצל קב"ן אבל העבירו אותי יחידה (כרגיל) אז לא יצא מזה כלום. ונראה לי שגם אם הייתי נשאר זה לא היה עוזר. אני מפחד לומר לקב"ן את הכל ואין סיכוי בעולם שאני גם יגיד בעתיד. אני פוחד מפרופיל נפשי אבל אני מתתתתתתתתתתתתתת כבר להשתחחר מצבא שכגמר אותי כל כך... אני לא רואה מוצא. אני בוכה כל הזמן לפעמים עד שאני פשוט נרדם. נממממאאאאאססססססס לי מרופאים נמאס לי מאישפוזים נמאס לי מהפניות נמאס לי מכל החובשים היצורים האלא שלא יודעים כככלללללוווווווווםםםםםםםם מהחיים שלהם נמאס לי מאמבולנסים נמאס לי מהחיים. אני לא יכול לחשוב אני לא ישן טוב וכל פעם שאני צריך לחזור לבסיס אני מסתגר בשוק בהלם בפחד מה יקרה שיגיע הבוקר ואני יצטרך לעלות על האוטובוס שוב בדרך לגיהנום שמגן עלינו. אני מצטער שזה מבולגן ולא מובן אבל אני כבר לא יכול לחשוב נורמלי... :( אני לא מצפה לתגובות מרעישות שאולי יכולות לעזור לי כי כבר מה אתם יכולים לעשות מעבר למקלדת הזאת... רק אם הייתי יודע... הייתי חוסך מעצמי את כל הסבל הזה... אבל עכשיו אני עמוק בפנים ושוב, אין מוצא!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אקסטזי יקר

אנחנו עוקבים אחרי הקורות אותך בצבא כבר זמן מה... חרדים, דואגים, רוצים לעזור. ברור שרע לך, שאתה סובל שם, שהצבא הוא "לא בשבילך", שאתה לא מוצא פינה ומקום, שאתה לא מקבל עזרה... בכל מקרה -- יש מוצא! אמנם הצבא הוא גוף מסורבל, איטי, לא תמיד יעיל, לא תמיד רגיש לבעיות הפרט, לא תמיד באוריינטציה לעזור -- אבל תמיד יש מוצא. אסור לוותר, חמוד. אסור להתייאש! נראה שהמצב הרפואי שלך אמנם עגום. אם אתה לא מקבל את העזרה הרפואית המתאימה, וועדה רפואית לא מטפלת בך תוך זמן סביר, ומצבך הגופני ו/או הנפשי בינתיים מתדרדר -- אין סיבה שתהיה פסיבי ותשתוק, אין סיבה שתחווה את מה שאתה מכנה כ"גיהינום". יש מה לעשות, החל מפניה לנציב קבילות החיילים ועד לשר הבטחון... אם אתה מרגיש הזנחה, אי-טיפול, הבטחות-שווא, אדישות, ואפילו התעללות בך -- לדעתנו אתה לא צריך לשלם את המחיר. אנא, חמוד, אל תיתן לעצמך לסבול. אנא, פנה בתלונה, דרוש מתן מענה לבעייתך. ספר לנו מה קורה. שתף אותנו. אנחנו איתך אקסטזי

kaban

New member
אתה סובל

אתה מתאר סבל שנמשך כל כך הרבה זמן, מה שעוד מרגיז שפנית לקבלת עזרה מגורמי בריאות הנפש אבל העבירו אותך וכך לא קיבלת את העזרה שביקשת אני מרגיש כי בכל זאת אליך לפנות לקבלת עזרה מגורמים אליהם פנית על אף הקושי והיאוש לפנות שוב. ואם אתה רואה שהסבל שלך בצבא הוא כל כך גדול אולי עליך להתייעץ עם קבן אפילו על שחרור או על שחרור זמני כי - עד כמה תוכל לסבול?

למעלה