123 ניסיון שוויץ ראשון של אורון
פ פרלמנים New member 4/12/07 #3 פיצי פיצי פיצי ../images/Emo214.gif איזה כיף סופסוף מתוק אמיתי...מחכה לראות אותו גדל כאן איתנו מה עם אמא שלו? לא רוצה לבקר אותנו? ג'סיקה
פיצי פיצי פיצי ../images/Emo214.gif איזה כיף סופסוף מתוק אמיתי...מחכה לראות אותו גדל כאן איתנו מה עם אמא שלו? לא רוצה לבקר אותנו? ג'סיקה
א אודונים New member 4/12/07 #5 ג'סיקה זו תמונה בשבילך שהרי רק מלראות כזה פיצי מתוק הביציות קופצות החוצה ממש ביוץ בכל הגוף לילה טוב שחר
ג'סיקה זו תמונה בשבילך שהרי רק מלראות כזה פיצי מתוק הביציות קופצות החוצה ממש ביוץ בכל הגוף לילה טוב שחר
פ פרלמנים New member 4/12/07 #6 ../images/Emo84.gifביציות ביציות...באמת הרגשתי שהן מתרגשות אני ב"חודש המנעות" כי לקחתי כדורים לייבוש החלב ועכשיו אסור להכנס להריון חודש בינתיים ממשיכים להתאמן לקראת... ג'סיקה
../images/Emo84.gifביציות ביציות...באמת הרגשתי שהן מתרגשות אני ב"חודש המנעות" כי לקחתי כדורים לייבוש החלב ועכשיו אסור להכנס להריון חודש בינתיים ממשיכים להתאמן לקראת... ג'סיקה
א אנגלה3 New member 6/12/07 #8 אוי, אני ממש ../images/Emo163.gif../images/Emo9.gif - איך לא ראיתי אותו קודם??? רק עכשיו שמתי לב שאורון כאן בהופעת בכורה ... סבתא'לה, הוא ממש ממש מתוק, הרבה בריאות ונחת... איך אמא שלו מרגישה?
אוי, אני ממש ../images/Emo163.gif../images/Emo9.gif - איך לא ראיתי אותו קודם??? רק עכשיו שמתי לב שאורון כאן בהופעת בכורה ... סבתא'לה, הוא ממש ממש מתוק, הרבה בריאות ונחת... איך אמא שלו מרגישה?
ס סבתא53 New member 6/12/07 #10 גבס מספר 2 היום החלפנו גבס ושמחנו מאד לשמוע מדר שינדלר שהוא מאד מרוצה... בין הגבסים שקלנו את אורון במשקל שיש שם ושמחנו מאד לראות שעלה 270גרם היה קצת קשה לצאת מהבית במזג אויר כזה סוער אבל לא היתה ברירה.. חזרנו עיפים אך מרוצים....לילה טוב לכולם סבתא
גבס מספר 2 היום החלפנו גבס ושמחנו מאד לשמוע מדר שינדלר שהוא מאד מרוצה... בין הגבסים שקלנו את אורון במשקל שיש שם ושמחנו מאד לראות שעלה 270גרם היה קצת קשה לצאת מהבית במזג אויר כזה סוער אבל לא היתה ברירה.. חזרנו עיפים אך מרוצים....לילה טוב לכולם סבתא
ב באלי23 New member 7/12/07 #11 אוייייייי../images/Emo214.gif עכשיו רק שמתי לב לתמונה , איזה מתוקון. שתרוו נחת ובריאות. ד"א, מה עם הפצעים , איך טיפלתן?
אוייייייי../images/Emo214.gif עכשיו רק שמתי לב לתמונה , איזה מתוקון. שתרוו נחת ובריאות. ד"א, מה עם הפצעים , איך טיפלתן?