123 ניסיון נס קפה בוקר סלט עם יוגורט משמשון כוס תה המשך יבוא,,,,,,,,,,,
M magic40 New member 15/2/06 #1 123 ניסיון נס קפה בוקר סלט עם יוגורט משמשון כוס תה המשך יבוא,,,,,,,,,,,
M magic40 New member 16/2/06 #4 יום ללא לחם הצליח גם הצליח קציצות בטטה עם בשר(מוכנות של חמים וטעים) טחינה סלט קציצות בשר סלט וטחינה חביתה סלט וטחינה
יום ללא לחם הצליח גם הצליח קציצות בטטה עם בשר(מוכנות של חמים וטעים) טחינה סלט קציצות בשר סלט וטחינה חביתה סלט וטחינה
M magic40 New member 16/2/06 #5 המשך ניסיון-היום השני נס קפה ביסקויטים * * סלט טחינה פסטה-כוס * * * קציצות בשר בטטה
M magic40 New member 17/2/06 #8 הגמילה היא מלחם לא מפחמימות לאכול סנדביצ'ים זה פיתרון קל אבל גם משמין הגמילה היא מהפתרון הזה פסטה עם קצת ירקות זה עדיף לדעתי שינוי של הרגלים זה כל הסיפור עכשיו
הגמילה היא מלחם לא מפחמימות לאכול סנדביצ'ים זה פיתרון קל אבל גם משמין הגמילה היא מהפתרון הזה פסטה עם קצת ירקות זה עדיף לדעתי שינוי של הרגלים זה כל הסיפור עכשיו
א אורלי14 New member 17/2/06 #9 אני לא מבינה איך את לא גוועת ברעב זה התפריט שלך לכל היום?!?!?!? אוי ואבוי!!! אין פלא שאני שמנה....
M magic40 New member 17/2/06 #10 ../images/Emo13.gifיש המשך 2 יוגורט גרנולה ובערב מסיבת יום הולדת אז סלט וסלט וסלט וקיש ירקות האמת לא כ"כ קשה כמו שחשבתי שיהיה והאמת הפיתוי גדול כשמתעצלים להכין סנדבי'ץ הוא כל כך זמין יאמי
../images/Emo13.gifיש המשך 2 יוגורט גרנולה ובערב מסיבת יום הולדת אז סלט וסלט וסלט וקיש ירקות האמת לא כ"כ קשה כמו שחשבתי שיהיה והאמת הפיתוי גדול כשמתעצלים להכין סנדבי'ץ הוא כל כך זמין יאמי
א אתי אתי New member 17/2/06 #11 הבנתי...אני איתך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif