+

+

מכתב שכתבתי בבלוג ורצית לשתף גם אותכםלאחי היקר. עצוב לי , עצוב לי שאני לא מכירה אותך בכלל , שאתה שומר את היחס המנוכר שלך אלי ,שאתה מתנהג יותר יפה או נותן יותר כבוד לאנשים שאתה לא מכיר בעוד שאותי אתה מרחיק ממך כל כך רחוק עד שאני לא מזהה אותך בערפל הסמיך שיצרת מסביבך.. עצוב לי שאתה מפספס אותי ואני אותך ,שכנראה שלא נזכה להכיר אחד את השני,ואני יודעת שאתה יכול להעשיר אותי בכל כך הרבה צורות. אני מוותרת עלייך , מוותרת כי נמאס לי לכאוב . רוצה או יותר נכון רציתי לזכות ולהכיר אותך את הבן אדם שמאחורי המזבח שההורים בנו לך , ואני חיבת להודות על דברים שאני עושה לי בראש , ואני ממש מצטערת רק לחשוב עליהם , אבל מה יקרה אם תמות....זה לא שאני רוצה שתמות אני פשוט רוצה להעביר לך עד כמה אני מרגישה שהזמן שלנו ביחד לנסות להיות אחים אמיתיים הולך וקצר, ומה באמת אם תמות אני אבכה כל כך על אדם שלא הכרתי ,שזכיתי אולי פעמיים שלושה להצצה אל המוח המעניין שלו , ומה אני אגיד בהלוויה? אין לי מה לומר על אדם שנעלם ומעולם לא היה , אתה יותר אח לאדם שמגיש לך קפה מאשר לי , אז אני מאשימה בזה את עצמי כמובן מנסה לשנות שיטות התנהגות לידך להראות לך שכן ,גם אני בן אדם! אבל שום דבר לא עובד חוץ ממספר מצומצם של שיחות עמוקות שהיו לנו ב17 שנה שאני קיימת, שיחות החולין שאנחנו מנהלים חדלו מלתת לי את האשליה שאנחנו קרובים אז סלח לי אחי יקירי הנשכח, כי החלטתי : הפסקתי לכאוב הפסקתי לכעוס ואני מרימה ידיים , כי נראה לי שאתה עשית את זה מזמן (למרות שלא ברור לי למה ..?) אני אמשיך לאהוב אותך אבל לא כמו פעם ואני מקווה שלא תזכר מאוחר מידי שגם אני אחותך, ושזה אומר הרבה יותר ממה שאתה חושב.
 
שלום יקרה

בטח לא יעודד אותך לשמוע, אבל בכל זאת ... בדיחה ששמעתי אומרת שמאז קין והבל כל האחים שונאים אחד את השני... חוצמזה אין לי הרבה מה להציע לך מלבד השתתפות ואהבה. אהבה כי כיף לי לקרא מכתב כ"כ מלא אהבה לאח גדול. וכ"כ מלא רצון לתקן. זה מעיד שהאדם שכתב אותו ושמרגיש ככה באמת מיוחד. אל תתיאשי.... כמו שאומר משפט אתיופי עתיק " לאט לאט אפילו הביצה תלמד ללכת על רגליה " בהצלחה.
 

ה מוזה

New member
היה לי חבר היה לי אח הושט לי יד ..

קשר דם היש קרבה גדולה מזו ? וכמה כואב כששם התואר "אח של.." הוא ריק מתוכן . לא תוכלי לגרום לו להיות אחר , רק הוא יוכל לעשות את השינוי שייתן משמעות ותוכן לשם התואר וליחסים שלכם . "היה לי חבר היה לי אח "- אך היה קודם אדם . אם את כאבך הוא לא רואה אם את ידך המושטת שרוצה לחבקו הוא לא אוחז אם כל המילים נאמרו ואין מענה אז כל שנותר הוא באמת לאהוב אותו בליבך ולקוות .. שיבוא היום ותוכלי להכיר את אחיך . להכיר אותו מתחת לשם התואר, המזבח והמסיכות . ברוכה הבאה למכתב שלא נשלח
 
למעלה